"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 502
  • 840
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте ,момичета ! Пиша тук за мнение . Цикъла ми винаги е бил редовен ,като по часовник . Последен цикъл 28.06 , до моменти имам закъснение 5 дни,като с приятеля ми правихме опити за бебе в дни на овулация по календар,имах си и симптоми на овулация . На 2рия ден от закъснението си направих уринарен тест - отрицателен , едва днес си направих кръвен - отрицателен със стойност 0.14 . Гърдите ми са болезнени ,петната на гърдите ми са се увеличили ,имам странно придърпване в лявата долна част на корема си ,без болки като за предстоящ цикъл. Не знам какво да си мисля и не знам какво да направя ..

# 691
Здравейте ,момичета ! Пиша тук за мнение . Цикъла ми винаги е бил редовен ,като по часовник . Последен цикъл 28.06 , до моменти имам закъснение 5 дни,като с приятеля ми правихме опити за бебе в дни на овулация по календар,имах си и симптоми на овулация . На 2рия ден от закъснението си направих уринарен тест - отрицателен , едва днес си направих кръвен - отрицателен със стойност 0.14 . Гърдите ми са болезнени ,петната на гърдите ми са се увеличили ,имам странно придърпване в лявата долна част на корема си ,без болки като за предстоящ цикъл. Не знам какво да си мисля и не знам какво да направя ..

Ако имаше бременност, на 2 ден закъснение кръвният щеше да потвърди на 100%, но ако искате повторете след ден, два ...

# 692
Съжалявам, но няма какво да мислиш и да правиш - не си бременна. Кръвен тест на 2-ри ден закъснение щеше да е с много по-високи стойности. Успех следващия месец 🍀

# 693
Вероятно имаш задържан фоликул, който е прераснал в киста … Бременност със сигурност няма. Можеш да отидеш на преглед, ако има задържан фоликул се предписват противозачатъчни за да се изчисти. Ако се остави така следващите цикли ще са ановулаторни, докато не се изчисти само тялото.

# 694
Мистерия1 ,шансът е минимален,и все пак не вярвам,че си забременяла.
здравей те моля някой да ми каже положителен ли е според вас 2дни преди очакван цикъл чуствителни зърна много леко нерасположение като гадене преди 10дни имах едно много мъничко зацапване еднократно моля за отговор

# 695
Мистерия1,моите тестове бяха след закъснение и с вертикални черти.
Поправям се,сега разгледах за тестовете Clearblue,ако имаш плюсче си бременна,ти имаш минусче,което означава,че не си бременна.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 14:43 от Анонимен

# 696
  • Наблизо
Аз виждам втора черта отдолу за плюсчето,но такъв не съм правила и не знам.
Най-добре кръвен след два дни.

# 697
Поправям се,сега разгледах за тестовете Clearblue,ако имаш плюсче си бременна,ти имаш минусче,което означава,че не си бременна.
тази черта която е много бледа и става като + значи може да е испарителна

# 698
Направете друг тест на друга марка. Относно зацапването може да е било овулационно, няма как да е имплантация около 16-ти ден.

# 699
тази черта която е много бледа и става като + значи може да е испарителна

Не знам дали е изпарителна,може да пробваш с друг тест след закъснение.

# 700
Благодаря на всички за бързите отговори относно до теста ще пробвам с друг тест успех на всички 🫶🏻

# 701
Според мен чертата си е там и не е изпарителна. Изпарителните им черти изглеждат по друг начин по принцип.

# 702
Според мен чертата си е там и не е изпарителна. Изпарителните им черти изглеждат по друг начин по принцип.
Искате да кажете че може би е положителен ли

# 703
Зравей те нова съм дано съм на правилната тема искам да попитам ако някой от вас е исползвала тест за бременост clearblue дали може да ми каже да ли моя е положителен зада е трябва да има + но моята е много бледа но теста е правен днес два дни преди очакван цикъл моля за мнение

# 704
Зравей те нова съм дано съм на правилната тема искам да попитам ако някой от вас е исползвала тест за бременост clearblue дали може да ми каже да ли моя е положителен зада е трябва да има + но моята е много бледа но теста е правен днес два дни преди очакван цикъл моля за мнение
Не съм ползвала тази марка,но за мен е положителен. И моята чертичка беше бледа , но вече сме в 20-та г.с .  Желая късмет и стискам палци . Направете още един тест от друга марка или направо за най- сигурно пуснете ЧХГ ❤

Общи условия

Активация на акаунт