"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 532
  • 840
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
От известно време правим опити с приятеля ми. Последния ми цикъл беше преди 42 дни,тоест на 29 май стартира цикъла. През последната седмица и половина усещам,че гърдите са наедрели и болят, цикъл липсва. Реших да направя тест и излезе една много бледа втора черта,не знам дали аз си внушавам затова ще прикача и снимка.

# 451
Не е сериозно да се иска мнение с такава снимка на тест....

# 452
Не е сериозно да се иска мнение с такава снимка на тест....

С това разполагам,такова е качеството.

# 453
Здравейте!
От известно време правим опити с приятеля ми. Последния ми цикъл беше преди 42 дни,тоест на 29 май стартира цикъла. През последната седмица и половина усещам,че гърдите са наедрели и болят, цикъл липсва. Реших да направя тест и излезе една много бледа втора черта,не знам дали аз си внушавам затова ще прикача и снимка.

Здравейте,
На мен лично тази чертичка ми прилича на изпарителна. И аз имах такава преди няколко месеца, и на същия ден ми дойде.
Но ако сте с редовен цикъл и толкова време не Ви е дошло, задължително отидете на лекар, защото може да имате друг проблем. Ако по принцип сте с нередовен цикъл и такова закъснение не е нещо нетипично, просто изчакайте още няколко дни и повторете теста. А за най-сигурно направете кръвен тест.

# 454
  • София
Не виждам никаква черта.

# 455
Отрицателен е

# 456
Аз лично не виждам никаква черта

# 457
Здравей те незнам да ли съм на правилната тема та въпросът ми е моля споделете ако някой от вас е имала симтоми като свето въртеж умора болки ниско доло и туптене  цикълат ми беше на 04.07 и на вторият и четвъртият  ден той свърши в мен имали шанс да съм бременна или си внушавам

# 458
Мистерия1 ,шансът е минимален,и все пак не вярвам,че си забременяла.

# 459
Здравей те незнам да ли съм на правилната тема та въпросът ми е моля споделете ако някой от вас е имала симтоми като свето въртеж умора болки ниско доло и туптене  цикълат ми беше на 04.07 и на вторият и четвъртият  ден той свърши в мен имали шанс да съм бременна или си внушавам
Ако цикълът е дошъл на 04.07, още овулацията сигурно не е минала. Има случаи на забременели по време на цикъл, но те са по-скоро изключение. Със сигурност споменатите симптоми не означават бременност в случая.

# 460
Здравейте, нова съм тук и това ми е първия задаван въпрос:
- Първият ден от цикъла ми беше на 19.06, продължителността беше 6 дни (на 24.06 вкл.);
- Правих си тест за овулация - на 02.06 и 03.06 и беше положителен;
- Полов акт на 02.07 и 03.07;
- Пия Елтирокс 0,25
- Правени са хормонални изследвания TSH 3,26 преди месец
- Днес 11.07 пуснах кръвен тест HCG (резултат 0.551 mIU/ml)
Знам, че направих теста рано, та въпроса ми е изобщо има ли шанс да е положителен или да не се надявам?! Disappointed

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 14:33 от desi.93

# 461
Има шанс, овулацията може да е била на 4-и, сега е просто твърде рано. Изчакайте поне 2-3 дни до следващия тест, ако нямате търпение. Не е задължително, че ще стане, но е възможно

# 462
  • София
Май си объркала датите - 02 и 03 Юли вероятно имаш предвид?
Рано е още за тестове, в момента нищо конкретно не може да се каже. 10 дни след евентуална овулация кръвен.
Като човек, който следи нон стоп щитовидната, ТСХ за забременяване е силно желателно да е под 2. Не че и с тази стойност не стават чудеса, но трябва промяна в терапията, дозата не е достатъчна и нивото на хормона не е оптимално.

# 463
Да, объркала съм датите - овулацията беше на 02.07 и 03.07.
А като цяло резултат 0.551 mIU/ml е категорично отрицателен нали?
Кога най-рано мога да направя тест?

# 464
  • София
Отрицателен е, ама не е 0, нали? Аз ако съм на Ваше място и съм много нетърпелива, ще ида в събота да пусна още едно ЧХГ и ще засека как върви, дали нагоре или надолу.
Принципно най-добре изчакайте още седмица или поне да наближи датата на цикъла, то и ако е станало чудото, и да не е, все тая дали го знаете от сега Simple Smile Със сигурност на датата на предстоящия цикъл ще сте наясно, не е толкова далеч във времето.

Общи условия

Активация на акаунт