"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 453
  • 840
  •   1
Отговори
# 90
Ако Престо който е за ранно тестване е отрицателен, шуър чек съвсем няма да покаже.  Колко време продължи зацапването? Имплантационното не е червеникаво , а по-скоро розово или светло кафяво. Направо пуснете кръвен според мен.
Зацапването беше еднократно, цветът беше по - скоро светло кафяво с червено/розово. Ако беше само закъснение, нямаше да обърна внимание толкова, защото си ми е нередовен, но с тези болки в корема и гърдите, ми е доста нетипично. Може би ще пусна кръвен и ще се надявам тестовете да са грешни, което едва ли е така, но все пак..

# 91
Отивай на кръвен. До следобед ще имаш резултат. Успех.

# 92
Възможно е да има задържан фоликул, който да е прераснал в киста и това да обърква цикъла, още повече казвате, че имате поликистоза на яйчниците и до скоро сте били на противозачатъчни. Каквото и да е - кръвен тест би бил най-точен. Няма начин да не отчете, дори и малка стойност при вече налично закъснение.
quote author=Cveta77 link=topic=1657564.msg48091006#msg48091006 date=1716882073]
Ако Престо който е за ранно тестване е отрицателен, шуър чек съвсем няма да покаже.  Колко време продължи зацапването? Имплантационното не е червеникаво , а по-скоро розово или светло кафяво. Направо пуснете кръвен според мен.
Зацапването беше еднократно, цветът беше по - скоро светло кафяво с червено/розово. Ако беше само закъснение, нямаше да обърна внимание толкова, защото си ми е нередовен, но с тези болки в корема и гърдите, ми е доста нетипично. Може би ще пусна кръвен и ще се надявам тестовете да са грешни, което едва ли е така, но все пак..
[/quote]

# 93
Между другото симптомите на киста са сходни с тези на бременност. Така, че ако и кръвния тест е отрицателен може би е това.

# 94
  • София
Като съм имала кисти съм имала зацапване, лошо ми е било преди цикъл, болки в корема и ужасно напрегнати гърди. Различно е усещането при мен по време на бременност с гърдите не е като при предстоящ МЦ.
Доста пъти мислех, че се касае за бременност, ама не - тестовете отрицателни. На преглед лъсваше проблемът.
Тъй че и аз съм за кръвен тест. Поне няма да го гадаеш едното.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 20:20 от NadezhdaML

# 95
Здравейте,от доста време ви чета и дойде и моето време да се включа.
Последната ми менструация беше на 27.04,през 30 дни.
Засякох овулация с тестове на 12.04,трябваше да ми дойде на 27.05,но някъде седмица след овулацията ми зацапа розово за два дни.
Вчера и днес правих тест за бременност но отрицателни,дали е твърде рано или за по-сигурно да направя кръвен?
До сега такова нещо не ми се е случвало,а и нямам никакви ПМС симптоми.
Ще се радвам на съвети Simple Smile

# 96
Не е рано за тест, ако наистина тогава е била овулацията, но може да е била няколко дни след това. Тестовете с първа сутрешна урина ли са правени? С каква чувствителност са? Аз лично на този етап пари за кръвен тест не бих давала, но всеки си решава

# 97
Щом са минали 2 седмици от овулация би трябвало да е верен резултата на теста. При мен с късна овулация на 19-ти ден показа ясна втора черта на 4 дни закъснение и около 14 дни след овулация, а при вас са минали 16 дни. Мисля, че трябваше да покаже, ако има бременност.

# 98
Не е рано за тест, ако наистина тогава е била овулацията, но може да е била няколко дни след това. Тестовете с първа сутрешна урина ли са правени? С каква чувствителност са? Аз лично на този етап пари за кръвен тест не бих давала, но всеки си решава

Първия не е правен със сутришна, а по-скоро следобяд с чувствителност 10,а втория беше 25 който го направих сутрин.
Но благодаря, ще изчакам 7 дни ако не се появи на лекар.
Благодаря!

# 99
Здравейте да се запиша и ас значи последна местурация на 23.04 продължителност 3 дни този месец трябваше да ми дойде на 22 ноооо няма нищо закъснява ми 6 дни правих си тест отрицателен а и нямам симптоми на Бремен меки съ ми гърдите везнам вече какво да мисля за първи път ми се случва никога не ми е закъснявало как да прецедирам дайте съвет има ли шанс да съм Бременна бес симптоми ?

# 100
  • София
Здравейте да се запиша и ас значи последна местурация на 23.04 продължителност 3 дни този месец трябваше да ми дойде на 22 ноооо няма нищо закъснява ми 6 дни правих си тест отрицателен а и нямам симптоми на Бремен меки съ ми гърдите везнам вече какво да мисля за първи път ми се случва никога не ми е закъснявало как да прецедирам дайте съвет има ли шанс да съм Бременна бес симптоми ?

На мен трябваше да ми дойде на 25ти, правих тази сутрин тест и е отрицателен, така че не е задължително закъснението да е бременност. Изчакайте още няколко дни и ако не дойде, отидете на лекар, за да откриете причината Simple Smile

# 101

Много жени никакви симптоми нямат, та е възможно. Но при отрицателен тест е малко вероятно. Повторете теста след два дни, ако още нямате цикъл. Иначе е възможно да е била късна овулация - ако е необичайно, е възможно да се дължи на стрес, например местене и тн. Е, може и бременност да има, но засега не може да се каже с отрицателен тест

# 102
Здравейте мога ли да ви попитам кога най- рано преди МЦ се пуска кръвен тест?
Благодаря

# 103
Благодаря
От личен опит ще споделя ,че аз пуснах кръвен 4 дни преди закъснение и си излезе верен резултата - положителен . Надявам се и при вас резултата да е такъв какъвто искате 🙃

# 104
Благодаря
От личен опит ще споделя ,че аз пуснах кръвен 4 дни преди закъснение и си излезе верен резултата - положителен . Надявам се и при вас резултата да е такъв какъвто искате 🙃
Благодаря ви много
Попитах защото от интересен и исках да знам за да не давам само парички на вятъра отидох в една лаборатория и този който беше ми каза,че няма значение кой ден се прави след предполагаемо оплождане което лично на мен ми се стори малко странно
Отново благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт