"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 530
  • 840
  •   1
Отговори
# 105
Освен пари на вятъра, аз не искам да ми бодат вената без причина и не бих ходила на кръвен ако домашния е отрицателен. Разбира се , ако има медицинска причина за ранен кръвен е друг въпрос.

# 106
Здравейте, борбени момичета!
Последен МЦ 05.05. Доказана овулация с фоликуметрия на 19.05. Теста е правен тази сутрин - три дни преди МЦ и почти веднага се появи тази втора, почти въображаема чертичка, която едвам успях да снимам. Дали е възможно чудото да се е случило?

# 107
Здравейте да се запиша и ас значи последна местурация на 23.04 продължителност 3 дни този месец трябваше да ми дойде на 22 ноооо няма нищо закъснява ми 6 дни правих си тест отрицателен а и нямам симптоми на Бремен меки съ ми гърдите везнам вече какво да мисля за първи път ми се случва никога не ми е закъснявало как да прецедирам дайте съвет има ли шанс да съм Бременна бес симптоми ?

Много жени никакви симптоми нямат, та е възможно. Но при отрицателен тест е малко вероятно. Повторете теста след два дни, ако още нямате цикъл. Иначе е възможно да е била късна овулация - ако е необичайно, е възможно да се дължи на стрес, например местене и тн. Е, може и бременност да има, но засега не може да се каже с отрицателен тест

Благодаря за бързия отговор за стрес и местене немога да кажа няма такова нещо днес съм със силни Болки във яйчниците и ме наболява около пъпа което никога досега не се случвало абе ще изчакам до края на месеца и ако до тогава не дойде отивам на лекар

# 108
Последен МЦ 05.05. Доказана овулация с фоликуметрия на 19.05. Теста е правен тази сутрин - три дни преди МЦ и почти веднага се появи тази втора, почти въображаема чертичка, която едвам успях да снимам. Дали е възможно чудото да се е случило?

Според мен чертата е бяла и се вижда очертанието. Отрицателен ми се струва.

# 109

Моля, казвайте дни от цикъла и дни от овулацията, не дати, по-лесно е за четящите. Аз лично не виждам положителен тест. Но след два дни повторете с първа сутрешна урина

# 110
  • София
Абе аз писах по-горе, че ми закъснява и не съм бременна, обаче тая сутрин на майтап си направих тест и излезе много бледа втора чертичка. Smiley Илюзорно бледа направо, ама си излезе веднага и си е там. No Mouth Пуснах ЧХГ в Рамус - знаете ли горе долу колко време отнема да излезе резултат?

No Mouth

# 111
Абе аз писах по-горе, че ми закъснява и не съм бременна, обаче тая сутрин на майтап си направих тест и излезе много бледа втора чертичка. Smiley Илюзорно бледа направо, ама си излезе веднага и си е там. No Mouth Пуснах ЧХГ в Рамус - знаете ли горе долу колко време отнема да излезе резултат?

No Mouth
Май някъде до 2 часа излизат
Късмет стискам палци

# 112

No Mouth
[/quote
Честито и лека Бременост и на мен ми закъсня доста вече 7 дни но си правих тест преди 4 дни отрицателен ще изчакам още малко ас а на теб още веднъж честито

# 113
Като стана въпрос … това нещо вече не се търпи. Няколко месеца вече закъснява с повече от ден-два, миналия месец с 7 дни, този вече 3дни. Тестовете са отрицателни, симтомите все по-странни и бременност няма. Докога ще продължава това ?? Всеки месец до евентуална бременност или ще се нормализира вече. Знам че е нормално да има промени след започване на опити , но това чак такова нещо не очаквах ….

# 114
И при мен е така, имам няколко пъти закъснявания. Никога не съм имала симптоми на ПМС, освен съвсем леки болки в гърдите. Вече почти всеки месец преди да ми дойде ми се гади, имам главоболие, придърпвания и други нови симптоми, като много болезнени гърди, които преди нямах. Просто вече не им обръщам внимание, а си чакам закъснение и ако имам тогава тест.

# 115
Като стана въпрос … това нещо вече не се търпи. Няколко месеца вече закъснява с повече от ден-два, миналия месец с 7 дни, този вече 3дни. Тестовете са отрицателни, симтомите все по-странни и бременност няма. Докога ще продължава това ?? Всеки месец до евентуална бременност или ще се нормализира вече. Знам че е нормално да има промени след започване на опити , но това чак такова нещо не очаквах ….
.  И аз бях така една година…имала съм закъснение с по 10 дни,гадения и всякакви други симптоми ,в месеца в който забременях нямах никакви симптоми освен пробождане за няколко секунди на датата на мц +болка в гърдите ,в месеца в който забременях нямах никакви очаквания,вече си бях казала каквото такова,и то взе че стана когато вече не се напрягах.Явно наистина е важен психологическия настрой

# 116
И аз да кажа, че явно от както почнахме опитите симптомите се промениха ири си въобразявам. Тъкмо след като пуснах кръвния, ми дойде Sad надявам се следващия месец да имам повече късмет😊

# 117
Здравейте! С приятелят ми правихме секс в овулация, без да се пазим, моля без нападки. Той не е свършвал в мен, правихме го няколко пъти, като след всеки път му отнемаше доста време да се изпразни след това, с ръка. Знам, че ще ме осъдите, готови сме и да го гледаме, ако се наложи, но ми е много важно да чуя от Вас, голям ли е шансът да съм бременна? Да пия ли ескапел? Още не са минали 24 часа, аз се притеснявам от хапчето, според Вас необходимо ли е?

# 118
  • FRANCE
Ако не искаш бебе е задължително.

# 119
Извинявайте, обаче всеки път като прочета такъв пост и имам чувството, че аз не съм в час! 😃

Ни нападам никой, обаче като не искаш деца защо по дяволите, мъжът ти/приятеля ти свършва в теб? Не мога да разбера, какво толкова ще стане, ако сте с презерватив…

Общи условия

Активация на акаунт