"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 574
  • 840
  •   1
Отговори
# 120
Извинявайте, обаче всеки път като прочета такъв пост и имам чувството, че аз не съм в час! 😃

Ни нападам никой, обаче като не искаш деца защо по дяволите, мъжът ти/приятеля ти свършва в теб? Не мога да разбера, какво толкова ще стане, ако сте с презерватив…
Не е свършвал в мен, дори беше много далеч от това. Просто не знам какъв е шансът, какво да правя. Моля Ви за съвет

# 121
Е, в такъв случай, щом си сигурна, няма според мен от какво да се притесняваш.

# 122
Ние го правихме няколко пъти, но наистина не е бил дори близо до свършване, после много време действа с ръка за да приключи, всичките пъти. Освен по самия него да е останало нещо, но изчаквахме 15 минути поне и изчистихме всичко по него, беше и сух. Не знам. Четох, че може да се отдели течност, която да съдържа сперматозоиди, но май е съвсем преди свършването, а не по всяко време на акта.

# 123
Струва ми се, че сте под 18 г. Без да искам да ви нападам, но като не знаете какво правите и вероятно не сте готови за бебета, ползвайте презервативи.

# 124
Струва ми се, че сте под 18 г. Без да искам да ви нападам, но като не знаете какво правите и вероятно не сте готови за бебета, ползвайте презервативи.
И двамата сме над 18, просто аз не съм готова да гледам дете в момента. Сгреших, и не знам какво да правя.

# 125
Има толкова много бременности, след “пазене”, че не проумявам всъщност какъв е въпроса. По всяко едно време на половия акт може да се отдели семенна течност с витални сперматозоиди в нея, вярно по-голямата част е при еякулация. Във вашия случай, още повече с повтарящи се полови актове един след друг- сперматозоидите преживяват до 7 дена, това означава, че по отделителната система от предходния акт, са останали не малко сперматозоиди. При следващия акт и със секрета, който се отделя ще има и сперматозоиди, ако ще да сте се измили и да сте чакали 15 мин след това. Ако смятате, че не сте подготвена за дете- пиете хапчето и рискувате да си разбиете хормоните. Ако сте готова да поемете риска и да изчакате, си носите последствията. Ако не желаете да използвате презервативи, има доста други варианти- контрацептиви, влагалищни апликатори, спирала и др. Аз лично не бих разчитала на мъж, да ме пази, ако не съм готова да поема риска да забременея, историята е свидетел на безброй такива бременности!
И двамата сме над 18, просто аз не съм готова да гледам дете в момента. Сгреших, и не знам какво да правя.

# 126
Има толкова много бременности, след “пазене”, че не проумявам всъщност какъв е въпроса. По всяко едно време на половия акт може да се отдели семенна течност с витални сперматозоиди в нея, вярно по-голямата част е при еякулация. Във вашия случай, още повече с повтарящи се полови актове един след друг- сперматозоидите преживяват до 7 дена, това означава, че по отделителната система от предходния акт, са останали не малко сперматозоиди. При следващия акт и със секрета, който се отделя ще има и сперматозоиди, ако ще да сте се измили и да сте чакали 15 мин след това. Ако смятате, че не сте подготвена за дете- пиете хапчето и рискувате да си разбиете хормоните. Ако сте готова да поемете риска и да изчакате, си носите последствията. Ако не желаете да използвате презервативи, има доста други варианти- контрацептиви, влагалищни апликатори, спирала и др. Аз лично не бих разчитала на мъж, да ме пази, ако не съм готова да поема риска да забременея, историята е свидетел на безброй такива бременности!
Значи шансът ми за бременност е огромен? Въпреки че не е свършвал, те не би ли трябвало да се унищожат, като изсъхнат след някакво време?

# 127
Може би не разбирате какво се опитвам да кажа. Сперматозоидите и семенната течност се секретират в тестисите, от там до отвора на уретрата, разположен върху главичката на пениса, преминават през семенни каналчета и уретра. По време на еякулация, по-голямата част се изхвърля, но остава една не малка част в тези канали. Представете си чешма, пускате водата и след това я спирате, в самата чешма остава вода нали? Това няма как да се измие, да кажем може да се изхвърли ако мъжът уринира, но пак не е сигурно, че всичко ще се изчисти. Та вие колкото и да миете външно, отвътре си остават не малко “плувци” При следващ акт, те са налични в каналчетата, при възбуда организма произвежда слузест секрет за овлажняване, той се смесва с остатната сперма и се отделя при половия акт, съответно не е нужно да има еякулация, за да попаднат витални сперматозоиди във вас! Затова метода на прекъснат контакт, не е напълно ефективен и е необходимо да се ползват контрацептиви. За полово предавани болести няма да говоря т.к очевидно си имате доверие, но това, че няма еякулация във вас, не значи, че не можете да се заразите с много неща. Та това е накратко от биологията за 7 клас.
Да обобща - да, вероятността да се забременее след такъв полов акт е много голяма!
Значи шансът ми за бременност е огромен? Въпреки че не е свършвал, те не би ли трябвало да се унищожат, като изсъхнат след някакво време?

# 128
Здравейте! С приятелят ми правихме секс в овулация, без да се пазим, моля без нападки. Той не е свършвал в мен, правихме го няколко пъти, като след всеки път му отнемаше доста време да се изпразни след това, с ръка. Знам, че ще ме осъдите, готови сме и да го гледаме, ако се наложи, но ми е много важно да чуя от Вас, голям ли е шансът да съм бременна? Да пия ли ескапел? Още не са минали 24 часа, аз се притеснявам от хапчето, според Вас необходимо ли е?

Не те съдим, но не е задължително да го гледате, ако стане гаф, има си варианти за прекъсване на нежелана бременност. Иначе аз препоръчвам Ella, не ескапел, по-ефективно е.

Също и препоръчвам допълнителен метод - хапчета, спирала, нуваринг, имплант - варианти много

# 129
Може би не разбирате какво се опитвам да кажа. Сперматозоидите и семенната течност се секретират в тестисите, от там до отвора на уретрата, разположен върху главичката на пениса, преминават през семенни каналчета и уретра. По време на еякулация, по-голямата част се изхвърля, но остава една не малка част в тези канали. Представете си чешма, пускате водата и след това я спирате, в самата чешма остава вода нали? Това няма как да се измие, да кажем може да се изхвърли ако мъжът уринира, но пак не е сигурно, че всичко ще се изчисти. Та вие колкото и да миете външно, отвътре си остават не малко “плувци” При следващ акт, те са налични в каналчетата, при възбуда организма произвежда слузест секрет за овлажняване, той се смесва с остатната сперма и се отделя при половия акт, съответно не е нужно да има еякулация, за да попаднат витални сперматозоиди във вас! Затова метода на прекъснат контакт, не е напълно ефективен и е необходимо да се ползват контрацептиви. За полово предавани болести няма да говоря т.к очевидно си имате доверие, но това, че няма еякулация във вас, не значи, че не можете да се заразите с много неща. Та това е накратко от биологията за 7 клас.
Да обобща - да, вероятността да се забременее след такъв полов акт е много голяма!

По добро обяснение от това и в Гугъл няма да намерите. Браво за отговора Ви и съм напълно съгласна с написаното.

# 130
Аз също съм съгласна с дамите, но лично ние с мъжа ми сме се пазили повече от 5години докото бяхме гаджета точно по този начин-прекъсване на полов акт и изпразване от вън, винаги има шанс, но ние не сме имали не желана случка. Разбира се, ако много се притеснявате може да пиете хапче, но лично аз не мисля, че шанса е голям

# 131
Ами вие може да сте нямали случки от това пазене, но аз познавам две двойки с деца, заченати по този начин. Та вероятността е по-малка, но си я има

# 132
Heyheyy, ние сме така от 14 години, случайно забременяване нямам, само 2 планувани бременности, които станаха бързо. Според мъжа ми мъжете знаят кога точно да прекъснат. Ако някой е забременял "случайно", може и да не е много случайно и мъжа си знае за това.

# 133
Те мъжете може и да знаят, но някои мъже имат сперматозоиди в течността, отделяна за лубрикация (особено ако скоро е еякулирал) и тя белята станала и още преди да е свършил. Абсурд е да се твърди, че във всички случаи мъжете нарочно са забременили жените, особено като се има предвид колко нанагорно им дойде детето, а в някои случаи и аборт се е правил.

Има си доста по-надеждни методи за предпазване. Който иска да разчита на "пазенето", негова си работа, но после и последствията

# 134
С теб няма да споря, защото всичко знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт