"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 560
  • 840
  •   1
Отговори
# 465
много благодаря за успокоението

# 466
  • София
При стойности до 5 няма бременност. Нека станат 10 дни след евентуална овулация и тогава кръвен.

# 467
За стойности под 5 аз също знам, че се води отрицателен, независимо от референтните.

# 468
Да, объркала съм датите - овулацията беше на 02.07 и 03.07.
А като цяло резултат 0.551 mIU/ml е категорично отрицателен нали?
Кога най-рано мога да направя тест?
При мен отрицтелен е бил <0,01, според мен може да има нещо, пусни нов 48 часа след първия тест и ще разбереш. Simple Smile

# 469
Здравейте! От години ви чета,но сега се регистрирах.Само аз ли виждам бледа черта на  теста?

# 470
Здравейте! От години ви чета,но сега се регистрирах.Само аз ли виждам бледа черта на  теста?

Прекалено лошо качество е снимката и не се вижда, снимайте пак.

# 471
Отрицателен е. Виждат се очертанията на чертата.

# 472
Аз не виждам черта

# 473
Благодаря ви момичета 😮💨

# 474
Здравейте хора, имам следния казус и ви моля за съдействие. С приятеля ми правим опити за бебе от няколко месеца. Вчера нещо ме накара да си направя тест. Появи се втора бледа чертичка, направих още един на него също имаше втора бледа чертичка. Тази сутрин обаче ми дойде цикълът точно на дата на която трябваше. Направих още един тест и той имаше бледа втора черта. Цикълът е без болка както обикновено, и по малко като количество за сега. Тъ въпроса ми е дали е възможно да съм бременна.

# 475
Щом имате втора черта, значи има или е имало бременност. Кървенето по време на бременност е често срещано, но не е нормално. Отидете на лекар, може да ви предпише прогестерон примерно.

# 476
Покажете снимки на тестовете.

# 477
Покажете снимки на тестовете.

# 478
Здравейте! Момичета от Варна, бихте ли ми препоръчали от къде мога да взема малка вкусна торта,която да е за парти “разбиране пола та бебето”

# 479
Катрин изглежда положителен. Ако е дошъл цикъл най-вероятно е било биохимична бременност. За по-сигурно можеш да пуснеш кръвен тест утре сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт