"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 456
  • 840
  •   1
Отговори
# 705
Моят цикъл е много объркан през последните месеци заради намесата на доктори.
Идва чрез прием на медикаменти.
Последно през юли започнах стимулация с летрозол, но се наложи да я прекратят заради киста на жълтото тяло от предишния месец. От тогава до сега не съм приемала никакви медикаменти и последният ми цикъл беше на 19.07.
Днес ми е 14 ден и логично се очаква да настъпи овулация тези дни, но имам ужасно гадене от 2 /3 дни през целия ден на всеки час даже.
Та два въпроса.
Понеже както казах цикъла ми и овулацията бяха шаш последните месеци възможно ли е овулацията ми да е била непосредствено преди менструацията и втория въпрос е забременява ли се по време на цикъл? Ако знаете подобни случаи 😁
Сутринта ще правя тест но тези часове на денонощието ме объркват едни  мислииии.... И не мога да заспя.
Да не би да има някакъв вирус сега с гадене и повръщане? 🤔

# 706
По принцип сега наистина има ужасен вирус. За другото не мога да кажа дали е възможно. И назад съм го казвала - симптомите на бременност и предстояща менструация много си приличат. Даже бих казала, че евентуална бременност в дните преди и малко след закъснението няма симптоми. Знам какво е да искаш да забременееш и да се “оглеждаш” всеки месец за знаци, но това е малко затормозяващо. Просто изчакайте закъснението.
Иначе по въпроса с гаденето, ако евентуално е настъпила имплантация тези дни, не мисля, че ще “дойдат” толкова скоро неразположенията. По-скоро бих заложила на вирус. Все пак всеки организъм е различен и нищо не е сигурно. Аз 9 месеца си чаках това гадене и повръщане, но така и не ме сполетя този “късмет”.

# 707
Някои имаме "късмет" или ни хваща гаденето още преди закъснението и не ни пуска изобщо. Но само по гадене не може да се каже дали има бременност. Само един тест сутринта ще покаже. Много малко е вероятно, но какви ли не неща са се случвали. Ще ми е интересно тестът какво ще каже. Ако е отрицателен, повярвайте му, няма как хем да има гадене от бременност (което е от ЧХГ най-вече), хем отрицателен тест. Аз залагам, че е отрицателен, но нищо не пречи един тест да се направи

# 708
Какъв тест да прави? Тя пише, че трябва да настъпи овулация. Според мен няма бременност или е много рано да се каже. Последна менструация - 19.07, днес е 04.08. Какъв тест, каква бременност? Авторката се надява заради объркан цикъл и овулация от медикаменти да е забременяла по-рано. Според мен не е възможно и гаденето си е от вирус.

# 709
Е, какво пък ще навреди един тест, тъкмо да се успокои.

# 710
Гаденето може да е заради предстояща О, просто не си имала такъв симптом. Аз съм така някои месеци преди О. Иначе може и вирус да е. А по въпроса дали може да се забременее по време на цикъл, отговорът е не. Хипотезата е, че ако е имало контакт на 4-5 ден от М, а О е била много ранна, съответно на 8-9-10 ден, което е възможно и сперматозоидите живеят (по учебник около 5 дни), тогава ще е и оплождането.

# 711

Като иска да направи, но за мен ще е със сигурност отрицателен. Просто не виждам смисъл. Много е разочароващо да се надяваш и накрая да виждаш твърдо една черта. Просто правете тестове на сигурно закъснение. Аз съм се чувствала гадно на отрицателните тестове, но всеки си преценява.

# 712

Като иска да направи, но за мен ще е със сигурност отрицателен. Просто не виждам смисъл. Много е разочароващо да се надяваш и накрая да виждаш твърдо една черта. Просто правете тестове на сигурно закъснение. Аз съм се чувствала гадно на отрицателните тестове, но всеки си преценява.

Направих тест тази сутрин, на пръв поглед отрицателен, след 2 часа като го погледнах има една невидима чертичка.
Пише, че се отчита до 5тата минута, но той все още беше розов и дори контролната трудно се виждаше.
Предполагам е някаква изпарителна чертичка, но... Да надявах се поради разбърканите хормони и цикъл нещо да се е случило.
Например овулацията ми да е била много ранно или няколко дни преди менструацията, но предполагам ако беше така теста вече щеше да покаже.
Иначе ми се заби тази мисъл поради факта, че през третия ден на менструацията имах слузесто течение като при овулация, но и осъзнавам, че няма как да има овулация по време на цикъл, НО и се замислих дали не е настъпила веднага след цикъла, че нали се водят около 5 плодородни дни...
Знам ли и аз... Явно доста психясвам вече.
Благодаря на всички за отговорите. 😊

# 713
  • София
Как я видя тази чертичка като е невидима?

# 714
Как я видя тази чертичка като е невидима?
Ей така. Виждам я, може би виждам мястото където трябва да е.
Може и да си втълпявам, но на мястото където трябва да е ми розовее

# 715
Отрицателен е.

# 716
Абсолютно нищо не виждам аз.

# 717
Не давайте празни надежди предварително,не знаете колко ще е разочароващо за отсрещния потребител.
Според мен на Мистерия1  не е положителен,затова й казах да направи тест след закъснение.
 На Geriichka също е отрицателен.
Пожелавам им скорошно забременяване. Heart
След 5-дневно закъснение правих два теста,като и на двата // чертичка излезна почти веднага,няма как да се сбъркат наситените черти.
Преди положителните тестове изкарах стомашен вирус с повръщане и разтройство,та нямаше как да ме наведе на мисли за бременност.
Гадене и повръщане нямам,свалям кг,хапвам,но храната не ми е сладка като преди.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 13:40 от Анонимен

# 718
Според вас какво значи и защо е толкова розов ? Не е пренапоен, има 2-3 капки както си е указано в листовката

# 719
  • София
Нищо не означава, отрицателен си е.

Общи условия

Активация на акаунт