"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 455
  • 840
  •   1
Отговори
# 720
Според вас какво значи и защо е толкова розов ? Не е пренапоен, има 2-3 капки както си е указано в листовката
това може да са испарения пробвай пак с нов тест

# 721
Според вас какво значи и защо е толкова розов ? Не е пренапоен, има 2-3 капки както си е указано в листовката
това може да са испарения пробвай пак с нов тест
Странното е, че се появиха още когато капнах капките, и се появи много леко бледа втора черта на 2-та минта. След което не я виждам сякаш изчезна

# 722
Отрицателен е.

# 723
Момичета, като правила десетки отрицателни тестове, вторачвала се и измисляла си черти, сега вече, като видях преди няколко месеца моя положителен тест, мога да кажа - при положителен тест, чертата излиза веднага и съмнение няма дали я има или не. Няма и значение кога се прави - аз го правих късен следобед.
Това ненужно правене на десетки тестове всеки месец само съсипва психиката, още повече пък тестове преди закъснение. Аз съм правила и 7 дни след секс (повлияна от форума). Стресът и фиксирането да стане са основните причини да не става (когато няма сериозен проблем). Спрете с тестовете, живейте си живота, не се фиксирайте и бебето ще дойде. Тестове само след поне 10 дена закъснение. И да се направи по-рано тест, нито можеш да отидеш на лекар,.нито нищо. Просто виждам в тази тема как момичета ежедневно се измъчват и преминават през това, което а аз и исках да споделя опита си.

# 724
  • Наблизо
С моето дете уринния тест светна с две наситени черти на трети ден от закъснението и направих кръвен същия ден и излезе 350 ..
Чак 10 дни е много,но си трябва закъснение.

# 725
Момичета, като правила десетки отрицателни тестове, вторачвала се и измисляла си черти, сега вече, като видях преди няколко месеца моя положителен тест, мога да кажа - при положителен тест, чертата излиза веднага и съмнение няма дали я има или не. Няма и значение кога се прави - аз го правих късен следобед.
Това ненужно правене на десетки тестове всеки месец само съсипва психиката, още повече пък тестове преди закъснение. Аз съм правила и 7 дни след секс (повлияна от форума). Стресът и фиксирането да стане са основните причини да не става (когато няма сериозен проблем). Спрете с тестовете, живейте си живота, не се фиксирайте и бебето ще дойде. Тестове само след поне 10 дена закъснение. И да се направи по-рано тест, нито можеш да отидеш на лекар,.нито нищо. Просто виждам в тази тема как момичета ежедневно се измъчват и преминават през това, което а аз и исках да споделя опита си.

Глупости на търкалета... Хората са преживявали войни и въпреки това са се размножавали. Ако това беше основната причина, човечеството да се е изгубило.

# 726
.      Аз също подкрепям вашето мнение.На мен ми беше също като фикс идея,(година безуспешни опити) всеки месец симптоми,дори закъснения,но не се получаваше до момента в който си казах,че когато стане- тогава и спрях изобщо да го мисля…и как мислите?На първия месец най-неочаквано се получи.Теста го направих чак на 4-ти ден закъснение,и то нямах никакви очаквания,тъй като и преди се е случвало да ми закъснява,дори повече.Но един ,два симптома ме усъмниха(никога не съм ги имала преди)

# 727
Честно казано и при мен беше така. 10 месеца правихме опити, бях се вманиачила, търсех симптоми, няколко пъти мислех, че е станало, но не. Даже се бях отказала, понеже имаме деца и мислех да прекратим опитите, не ми действаше добре това, че не става, а взе че стана в месец без засечена овулация и без никакви симптоми да е станало. Даже отлагах правенето на тест, защото бях сигурна, че ще е отрицателен.

# 728
Как я видя тази чертичка като е невидима?
Ей така. Виждам я, може би виждам мястото където трябва да е.
Може и да си втълпявам, но на мястото където трябва да е ми розовее

Тестовете се гледат в указаното време. След това са невалидни. Тази чертичка е изпарителна, ако изобщо я има.

Иначе не е задължително чертичката да излезе веднага при ранна бременност. Но трябва да е в указаното време от производителя. Сложете си един таймер на телефона според указанията и ако няма чертичка, направо хвърляйте теста и не го гледайте повече. На мен първият ми положителен отне почти целите 5 минути според указанията, но беше доста рано.

Сега всеки си решава дали да тества рано. За много жени наистина е най-добре да се чака закъснението

# 729
Не са глупости на търкалета,и аз потвърждавам мнението на KPP !
В периода на забременяване бях притеснена за съвсем други неща,занимавахме се почти всеки ден с институции,бях и изнервена на макс,изобщо не сме следели овулация.

# 730
И при мен не ставаше от нерви и стрес. Като смених работата и нещата се получиха. Толкова ме дразнеха на старата работа, че исках да забременея и да се махна. Което, разбира се, е много грешно. И толкова се вманиачаваш в идеята, че и секс правиш по задължение, защото си в овулация. Толкова е натоварващо всичко. И като видиш отрицателния тест и още повече се сдухваш. Наистина най-правилният съвет е да се отпуснете и да не мислите за симптоми, да не гледате календара кога трябва да ви дойде, да не правите тестове без закъснение. Просто си живейте живота и бебето ще дойде.

# 731
Не давайте празни надежди предварително,не знаете колко ще е разочароващо за отсрещния потребител.
Според мен на Мистерия1  не е положителен,затова й казах да направи тест след закъснение.
 На Geriichka също е отрицателен.
Пожелавам им скорошно забременяване. Heart
След 5-дневно закъснение правих два теста,като и на двата // чертичка излезна почти веднага,няма как да се сбъркат наситените черти.
Преди положителните тестове изкарах стомашен вирус с повръщане и разтройство,та нямаше как да ме наведе на мисли за бременност.
Гадене и повръщане нямам,свалям кг,хапвам,но храната не ми е сладка като преди.
Тифани беше права Теста е отрицателен въпреки че и днес си направих пак имаше втора много едвам доловима бледа черта току що всичко ми срина 😒 прокървих 😒

# 732

Глупости на търкалета... Хората са преживявали войни и въпреки това са се размножавали. Ако това беше основната причина, човечеството да се е изгубило.
Нямам предвид стрес от околната среда, а стрес, предизвикан от фиксацията в темата - Искам бебе. Аз иначе заченах в изключителен стресов и динамичен период от живота ми.

# 733
Според мен стресът си е стрес. И оказва някакво влияние, но не е задължително. Аз например определено много се бях фиксирала да зачена и бързо стана. Просто късмет и съвпадение

# 734
Здравейте,някой друг освен мен вижда ли бледата втора черта?Не съм сигурна,че е положителен 6ти ден закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт