"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 436
  • 840
  •   1
Отговори
# 735
  • Наблизо
Аз я виждам,хубава,бледа черта.
Направете си кръвен

# 736
И аз виждам бледа черта и плюс, че имате закъснение 6 дни, много е вероятно да сте бременна. Кръвен веднага ще покаже. Успех!

# 737
Това с фиксирането и да не го мислиш, за да стане за мен е глупост. То за какво друго да мислиш като не става?!
При мен след 2 загуби, за които никой нямаше отговор нямаше сила, която да ме накара да мисля за друго и да драпам със зъби и нокти да забременея отново, докато търся причините. В месеца, в който на всяка цена действахме, за да не ходим на инвитро в Турция стана, а това беше най-големия стрес. Така че евала на тези, дето се отказват и става, но предвид в какви времена живеем, надали причината е стрес.

# 738
Scorpi28 за мен тази черта е притеснително бледа. Направи кръвен тест.

# 739
Scorpi28 за мен тази черта е притеснително бледа. Направи кръвен тест.
Забравих да добавя.->Не съм много сигурна дали е от значение,но съм с късна овулация

# 740
С първото и второто дете бях с късна овулация на 19-ти ден. На 4 дни закъснение имах идеална видима черта. Колкото и късна да е овулацията пак ми се струва бледа за 6 дни закъснение. Само кръвният тест ще ти даде отговор.

# 741
С първото и второто дете бях с късна овулация на 19-ти ден. На 4 дни закъснение имах идеална видима черта. Колкото и късна да е овулацията пак ми се струва бледа за 6 дни закъснение. Само кръвният тест ще ти даде отговор.
Моята беше на 24ти.Все пак благодаря за отговорите.

# 742
Колко дни са минали от овулацията ?

# 743
Колко дни са минали от овулацията ?
17,18

# 744
Доста време е минало, трябваше чертата да е ярко червена за това време. Освен чертичката да е изпарителна. Няколко страници назад имаше такава марка тест с изпарителна черта. Успех!

# 745
Това с фиксирането и да не го мислиш, за да стане за мен е глупост. То за какво друго да мислиш като не става?!
При мен след 2 загуби, за които никой нямаше отговор нямаше сила, която да ме накара да мисля за друго и да драпам със зъби и нокти да забременея отново, докато търся причините. В месеца, в който на всяка цена действахме, за да не ходим на инвитро в Турция стана, а това беше най-големия стрес. Така че евала на тези, дето се отказват и става, но предвид в какви времена живеем, надали причината е стрес.
Просто трябва да приемеш, че може и да не стане и ти си ок с това и има и други неща, в живота, които те правят щастлив. Бебето е продължение на любов между двама души и нашата сила, като жени. Ако се прави бебе на всяка цена, за да продължим рода, защото вече ми е време или за да задържа този мъж/жена, да има кой да ме гледа и т.н., това са причини да не става. Ако правим секс за бебе, а не защото се обичаме, това е причина да не става. Човешките психика и природа са по-силни и сложни,.отколкото смятаме Simple Smile
Разбира се, че с асистирани методи също ще стане или ако правим секс по график, но лично за мен - не е моето нещо и не бих се подложила на това. Аз, след като минах през разни катарзиси и настроение - на всяка цена трябва да стане/трябва да им родя внуци и т.н., в един момент избрах - или естествено, плод на любовта ни или не трябва да съм майка и ние родители и мисията ми на този свят е друга. Когато започнах отново да правя любов в мъжа си, а не да правим бебе, тогава стана.
Но, това е моят светоглед, споделям мнение, а всеки сам решава кое е най-правилно за него и неговия живот.

# 746
Айде пак глупостите и вменяването на вина. Спри се. Грозно става.

# 747
Моля?! На кого точно вменявам вина и за какво?
Споделям мнение, като минала през всичко това и защото знам колко пагубно ми се отрази на психиката, вкл.и тази тема, когато и аз правех тестове и ми се привиждаха черти. Виждам в тази тема все по-разклатени момичета и други разклатени момичета, които подхранват деструктивно поведение, което те срива.
Горният тест е отрицателен, защо давате надежда на момичето? 6 дена закъснение е това. И като утре и дойде МЦ, но преди това са и дали фалшиви надежди във форума, как ще и се отрази?
В тази тема, освен макс 10 положителни теста, други не съм видяла. Всичко останало е тестове на 10 дни след секс и даване на напразни надежди, че имало черта. Момичета, щадете се и спрете с тези тестове и подобни теми в Бг мама. Не са ви полезни.
Аз приключвам темата.

# 748
Вменяваш вина на всички жени, които отчаяно искат дете и не се получава. Караш ги да се чувстват виновни, че желанието им води до всички неуспехи. Защо го правиш? Това, че при теб се е получило по случайност след така прекрасно описаното "успокоение" не е решението. Не е панацея.

И да допълня - всеки е свободен да се тества, когато си поиска. Може да изкажем мнение за даден тест, но защо с  тоя тон?! Кажи, че е отрицателен и е рано и толкова. Ама не, да се направим на много духовно възвишени, нали...

# 749
Извинявам се предварително че го казвам, но вие в качеството си на каква казвате на жените да спрат да питат във форума ? Правят си тестове , искат да се допитат до хора които не познават и го правят. Какъв по-точно ви е проблемът ? Имайте си каквито искате теории за живота, това си е ваша работа. Всеки има право да иска , да пита и да се надява.

Общи условия

Активация на акаунт