Шестокласници 2023/2024 - Тема 3

• 27 583
  • 797
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Как се ядосах на шестокласника... Преди няколко дни каза, че щели да правят тест по математика. Учителката им била казала, че ще оценява само тези, за които се колебае за срочната. За него не би трябвало да се колебае, но така си мисля аз. Дали наистина е така - не знам. Оплескал е теста, а твърдеше, че знае.

# 106
Как се ядосах на шестокласника... Преди няколко дни каза, че щели да правят тест по математика. Учителката им била казала, че ще оценява само тези, за които се колебае за срочната. За него не би трябвало да се колебае, но така си мисля аз. Дали наистина е така - не знам. Оплескал е теста, а твърдеше, че знае.
Ами освен да се надяваш, че оценката му ще е най-много с една единица по-ниска от вече затвърдената и съответно няма да повлияе на срочната, не знам какво друго да направиш Rolling EyesSad
А, онова, чиято химическа формула е C2H5OH (впрочем единствената, която и отроците евентуално ще запомнят), също върши работа Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 107
  • София
Няма да е с 1-ца, за съжаление. Ако получи оценка, най-вероятно би била 4-ка, а досега има две 5-ци и четири 6-ци, като едната 6-ца е от класното. Силно се надявам да не го оценява.

П.П. Тази формула и аз я помня Joy В общи линии, само нея. Химията ми беше много неприятна, за разлика от биологията. Уж вървят заедно, но при мен не беше така.

# 108
При две петици и четири шестици какво точно му оформя тази госпожа, да ме извинява....!!!???

# 109
  • София
А, не, тя не е казала конкретно за него, че ще го оформя. Просто аз не съм сигурна, че тази оценка е готова, защото учителката му е казала, че по другата математика (ИУЧ-РПУП) е с оформена оценка, а за тази нищо не е казала – затова си мисля, че може би не е с оформена оценка. Може и да бъркам.

# 110
Нали знаете как най-лесно се запомня формулата на алкохола:
"Цъкни 2, ха още 5, охаа" Wink

# 111
Аз я знам "Цапни 2, ха още 5 оха"

Наборката още чака оценка от класната по математика. Бори се уж за шестица, да видим. Има и геометрични фигури да прави за да ѝ е по-сигурна оценката.
Да избутат и тази седмица, другата едва ли ще ги търсят за нещо, само ще отбелязват присъствие - втора смяна, в жегата 🙄

# 112
  • Бургас
Моята днес изкарала 3 по музика Angry Едни оправят успех, други го развалят.

# 113
  • София
А, миналата седмица имаше 3 по История.

# 114
Оф, да избутат тези две седмици и да се приключва вече, чееее......

Ние ще имаме родителска. Дано не ни начукват много канчетата. Моят има забележки за поведение, та може и да се червя там.

# 115
  • София
Прати мъжа ти, аз вече така действам Joy

# 116
  • Пловдив
Знаете ли как ще учат на 10.06 и 12.06 в училищата, в които са на две смени?
Тези, които са на една, се местят след обяд. А другите?

# 117
И моят има доста забележки - шест-седем "без домашна", и две "говори в час", та се надявам изобщо да нямаме родителска.

Ашли, не знам, ние сме само първа смяна. За тези на две смени предполагам, че ще пуснат малките (до 4 клас) да не са на училище въобще, а другите - 2-ра смяна.
Коригирам - ама те малките вече свършиха. Значи предполагам за останалите все ще се намери място да са всичките следобед.

# 118
На 10 трябва да е почивен заради изборите. Какво има на 12ти?

# 119
  • Пловдив
Нещо не го доизмислиха това с разделянето на НВО-тата.
Аз много се надявам догодина да го направят по-рано НВО-то на 7ми клас. Тази агония през юни от сега ме плаши.
Аз миналата година им писах на мончовците, изложих им аргументи за глупавото местене на НВО 7 клас толкова далеч в жегата ... Писаха "благодаря" и толкоз. Pensive

Допълвам: на 10ти почиват само училищата със секции.
На 12сти е другото НВО на 10ти клас.

Общи условия

Активация на акаунт