Шестокласници 2023/2024 - Тема 3

• 27 567
  • 797
  •   1
Отговори
# 90
Сама си купува део-стикове - незнам какви - не приема ччуждо мнение. Боря се с това - къде успешно, къде не.

# 91
  • София
Попитах за първи юни: имала си планове с приятелки. Еми добре.

# 92
Моят вече си получи подаръка за първи юни.

Поизложи се в края на срока, а и време не остана да оправя оценки, ама каквото-такова. Изморен е вече и хич не му е до училище, напълно го разбирам. Не знам защо не ги пускат ваканция още в началото на юни, и без това уроците в учебниците свършиха.

# 93
На нашите класното по мат не е минало още, а по БЕЛ ще им го връща последната седмица. Така че няма да има време за корекция на оценки, каквото такова....

# 94
  • София
Моят вече си получи подаръка за първи юни.

Поизложи се в края на срока, а и време не остана да оправя оценки, ама каквото-такова. Изморен е вече и хич не му е до училище, напълно го разбирам. Не знам защо не ги пускат ваканция още в началото на юни, и без това уроците в учебниците свършиха.

Същата работа. Много е уморен, почти всеки ден спи следобед. Това и в ДГ не го е правил.

# 95
  • София
И нашите нямат резултати от класното по математика. Очаквам чак в края на другата седмица да ги върнат и да няма време за поправки. Да не говорим, че по някои разказвателни имат нанесена по 1 оценка.

# 96
  • София
Ползва на ДМ, ще разгледам и други
опитвам се да избягваме и много се притеснявам от химикали, а зоната под мишниците била уязвима за проникане на химикали, търся максимално изчистен състав.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-deo-kristal-p4066447377989.html

Досега се смеех на бисери, ама като гледам как моята не учи по история, нищо чудно след няколко години да е автор на нов бисер, ето все пак поредните бисери от матурите
https://fakti.bg/life/884415--biseri-ot-maturite-sled-pokrastvan … riel-titlata-kmet

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 12:47 от milka22

# 97
  • София
Търся съвет за дезодорант ( ролков) за подмишниците....навлязохме във фазата на скунксовете...и понеже е момиче, някак си по не се търпи....и самата тя
Вие ползвате ли и какво?

Ето това от години ползваме. Много ефективен точно за тази миризма. Няма алуминий вътре, а талк.
Има едни хубави дезодоранти на Дамасцена - Скобелево.

Но аз Ноксема-та харесвам много, защото наистина не миришат тийновете с нея.

# 98
Ваче, този последният от къде е купен?

# 99
  • София
Ваче, мерси, аз ползвам от години на тази марка, тя е гръцка и само от Гърция си я нося ( винаги си тръгвам с поне 4-5, да има, ако не стигна в Гърция на следващата година).
Не знаех, че може да се ползва с талк, мислех, че и талк не трябва за тях, за да не им запушва порите.

Бисерите са един път ...освен, че става ясно, че историята им е слабото място ( само не знам защо се явяват на такъв изпит), явно и значението на някои думи силно им убягва...

# 100
  • София
Ваче, мерси, аз ползвам от години на тази марка, тя е гръцка и само от Гърция си я нося ( винаги си тръгвам с поне 4-5, да има, ако не стигна в Гърция на следващата година).
Не знаех, че може да се ползва с талк, мислех, че и талк не трябва за тях, за да не им запушва порите.
Талк се съдържа и в детските пудри и мисля, че е ОК, но не съм проучвала по-задълбочено. Бях възхитена, че тотално убива миризмата. Алуминият (стипцата) не е добър за дезодоранти. Ти знаеш, в Ноксемата не се забелязва талкът. Не оставя бели петна или нещо такова. Обаче аз взимам точно тази с талк, защото има най-различни. В Пазарджик (или около Пазарджик) има някакъв магазин, където има Ноксема. Мой приятел ми донесе, на съвсем добра цена. Яестно казано нямам идея къде се намира.

Ваче, този последният от къде е купен?
От интернет магазина на Дамасцена Скобелево
Ето го
https://damascenashop.net/produkt/deo-cream/
Има сода за хляб вътре. Чувала съм и за подобни дезодоранти на други фирми. Обаче, аз много обичам продуктите на Дамасцена. Водите им са чудесни за акне и почистване на лице. Шампоаните им, кремове и т.н.

# 101
Честит празник на всички малки и големи деца! Да са/сме живи и здрави, другото ще се нареди!

# 102
  • Варна
Искам да купя Христоматия с произведенията за 7 клас. На всички, които намирам пише, че са по учебната програма за 23/24г. Ще има ли промяна в произведенията за 24/25, за да изчакам с купуването?
Моята щерка ползва един кристал, който купихме от дм. Върши работа, ако се сети да си го сложи.

# 103
Не мисля, че ще има промяна в изучаваните произведения. От панаира на книгата купих тази:

# 104
Тази е по-добра, включва всичко и по 1 тест за всяко произведение

Общи условия

Активация на акаунт