Шестокласници 2023/2024 - Тема 3

• 27 564
  • 797
  •   1
Отговори
# 75
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз явно съм успяла да предам ненавистта си към писането на шльокавица и на децата, защото и  двете не го правят. Казвала съм им, че това е обида към четящия.

# 76
  • София
За мен е обида и към пишещия Grinning Синът ми е един от много малкото в групата на класа, които не пишат на шльокавица. Но пък се радвам, че приятелите му извън училище, всички пишат нормално.

# 77
  • ту тук, ту там
На мен ми се струва, че е малко голям синът ми за специално отбелязване на 1 юни. Едва ли и той самият би ми се вързал на акъла, ако предложа нещо. Та ще му дам някой лев да се почерпи с приятели (което правя обикновено, когато излиза де).

# 78
Големи са, ама едва ли ще откажат празник. Satisfied

# 79
И аз съм забранила да се пише на шльокавица и засега удържам положението.
За 1-ви юни вече с някоя забавна дреболийка го замерям, по-скоро за майтапа. Някой химикал на междузвездни войни примерно или във формата на ракета или на кост (човешка Grinning), макси шоколадово яйце на Киднер (още ги обича). Сега съм му приготвила една мултифункционален чертожен инструмент - линия, пергел, транспортир и някакви геометрични фигурки в едно. Само за да му видя физиономията. Ама и мисля, че ще я използва де, защото той много си майстори разни неща - чертае, мери, крои, реже, та този бъзик може и да прерасне в нещо повече Wink

# 80
Мила Атова Може ли да покажеш интегрирания чертожен инструмент?

# 81
  • София
Моите също не пишат на шльокавица. И голямата даже се старае да пише на кирилица и на български, защото там пък масово си приказват на английски, което ме влудява.
За 1 юни няма да правим нищо празнично, защото точно тогава са представленията на театралната школа. Целия ден са ангажирни с помощ на по-малката група, подготовка на декора, репетиция и вечерта представление. Е, то си е пак своеобразен празник това Wink

# 82
Мила Атова Може ли да покажеш интегрирания чертожен инструмент?
Уно моменто. Ама "интегриран" силно казано, хаха Grinning

# 83
  • София
Леле, чувствам се гузно, но ние отдавна не правим нищо за 1-ви юни - едното почти на 18, а другото почти на 13г.

Освен това всеки има планове - единият ще празнува извън София двама навършващи пълнолетие съученици, а девойката има балетни репетиции и после курс по БЕЛ...

Търся съвет за дезодорант ( ролков) за подмишниците....навлязохме във фазата на скунксовете...и понеже е момиче, някак си по не се търпи....и самата тя
Вие ползвате ли и какво?

# 84
Ние също не отбелязваме. Малко множко им стават празниците и този ще го подминем

# 85

Търся съвет за дезодорант ( ролков) за подмишниците....навлязохме във фазата на скунксовете...и понеже е момиче, някак си по не се търпи....и самата тя
Вие ползвате ли и какво?

Аз винаги съм ползвала Дав, заради девойката се поинтересувах за нещо без алуминий, но по възможност да върши работа.
От това сме доволни:
https://shop.lillydrogerie.bg/soapfactory-naturalen-deo-stik-laj … amot-75-ml-519784

# 86
1 юни с нещо дребно ще опитам да ги зарадвам, но вече са големи някак...имат си плановете, приятелите...А аз никога не съм можела да ги увличам така (виждала съм други родители) в нещо занимателно. Просто търпение така и не получих в повече покрай тях и не успях да съм от тези ангажираните родители. Старая се, разбира се, но все се сравнявам с другите и си казвам, че моето е минимума....ако ме разбирате Wink
От ролковите антиперспиранти предпочитам Нивеа или Дав ( от дрогерийните). Слабички са ми на моменти, имам Юсерин, по- добре се справя. Тежката артилерия е един стик на Феревър Ливинг.
На мен не ми пишат на шльок, обаче не знам по техните си чатове как пишат...надявам се основата да е добра и да не си го позволяват.

# 87
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм им купила подаръци. Няма да го отбелязваме с почерпка, че ние с баща им сме извън България, но съм приготвила изненади и ще им кажа на 1.06 откъде да си ги вземат.

# 88
  • here and now
За подмишниците използваме и двете кристала на Лили.

# 89
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята девойка има голям набор от дезодоранти и рол-они, Dove, Fa, Rexona, а последното и най-любимото е на Sol de Janeiro.

Общи условия

Активация на акаунт