Рим - 28 тема

• 44 580
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Този Понеделник и ние бяхме в Пантеона. Не взех билети предварително, защото незнаех кога ще отидем. Бяхме около 12ч (онлайн имаше от 14ч нататък). Опашката не беше голяма (чакахме около 15мин) и влезнахме.

# 586
Изтеглих си по съвет от вас приложение за билети за градски транспорт. Разбрах, че се активира непосредствено преди пътуване , не по рано.
Искам да ползвам първо за автобус 520 и после за метро А( от чампино до Термини). В описанието не мога са разбера защо след автобуса пак трябва да активирам но в билет ако се кача по- късно в Метро А или В? Прикачам файл от приложението!

# 587
  • Русе
Аз не съм използвала Приложението, купувах хартиени билетчета, но предполагам, че трябва да го активирате втори път преди влизането в метрото, за да можете да преминете през турникети да влезете в метрото. В това, което сте копирали пише, че имате 2 Мин. за влизане.

# 588
  • София
Прибрах се вчера от Рим. През цялото време използвах като в нашия градски транспорт плащане с банкова карта . Билета е 1.50евро. Използвах я в метрото и рейсове. От летището и обратно през букинг на Теравижън си закупих отиване и връщане като билетите не са с часове и важат за целия ден и са по 5.50 евро на човек двупосочно.

# 589
  • София
Аз ги активирах тези билети през телефона през приложението. Много е удобно. Вижте обаче че за метрото има други условия , различни от първия вид билет който е за 100 мин. За метрото пише 1trip only. Един вид , влизаш веднъж в метрото с един билет, явно вътре се прекарваш, но няма как да излезеш и пак да влезеш със същия билет. Докато рейсове могат да се сменят в рамките на тези 100 мин. Ако обясних правилно.  Различен тип билети. Така си мисля и така помня...

# 590
Билетът е 100 минути, включва метрото, но само едно влизане в него за това време, така си е от години.
И ние плащахме с кредитни карти, но точно на тръгване към летището едната запецна в метрото. И други са се оплаквали тук в темата от това. След около минута една от картите отвори повторно турникета, въпреки, че бях чела, че една КК=един човек.

# 591
Кой сайт използвахте за онлайн билети? Планирам да използвам този сайт https://portale.museiitaliani.it/b2c/ (мисля, че беше от първа страница)
Този Понеделник и ние бяхме в Пантеона. Не взех билети предварително, защото незнаех кога ще отидем. Бяхме около 12ч (онлайн имаше от 14ч нататък). Опашката не беше голяма (чакахме около 15мин) и влезнахме.

# 592
  • София
Свалете си приложението на телефона Ticket Appy. Многооо удобно. Купувате билет, карта, активирате, всичко.

# 593
С приложението TicketAplay мога ли да активирам едновременно 4 билета ( за 4 души) ?
На 01.11.2024 ще имаме време вечерта, кацаме следобяд. До колко часа са отворени църквите, защото мисля така да оползотворим вечерта, а следващите дни са за др. Забележителности ?
Успях да взема безплатни билети за Галерия Боргезе ( след като нямах опция да купя за предходен ден, в който вече бяха разпродадени единствената ми опция беше да следя за тези билети.Пуснаха билетите малко по рано- 11 дни преди деня. Платих 16 евро за 4 такива билети ( 2 възрастни и 2 деца за резервацията явно. Билетите мисля, че излизат около 9 часа, аз ги открих към 14 часа, предполагам до вечерта са свършили.Ползвах описанията от 1 ва страница . Допуснах грешка, че не направих регистрация по рано за сайта за да ми бъде по лесно да закупя билетите. Моя съвет е да си направите регистрация в сайта предварително после купуването става бързо независимо какви билети искате.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 08:39 от ll_joy@abv.bg

# 594
  • София
Да, можете да активирате няколко билета едновременно. Бързо и лесно е. Следи се през приложението колко време остава от 100 минутите билети. В момента в който се качвате на рейса, тогава активирате билетите.

# 595
Здравейте, защо не мога да отворя спечелените награди в букинг,колко време се пазят?Направиx резервация на 10.10.24 г. и спечелиx 50% отстъпка за трансфер с Теравижън до Термини,но към момента не намирам наградата в профила си.Искам онлайн да закупя билетите,защото не са с час и е доста по-удобно.

# 596
Аз спечелих някакви кредити от Букинг, но пише, че след осъществяване на престоя реално ще бъдат в сметката ми при тях. Погледнете да няма под условие.

# 597
Това е просто отстъпка за шатъла,но щеше да ме улесни предвид резервацията онлайн.Не е кредит и го няма в портфейла.Странно ако е важала за 10 дни примерно,защото аз няма да закупя билет октомври месец,за шатъл ноември, само за да ползвам отстъпки и уж е награда

# 598
  • София
Пробвайте да купите билетите да видите каква цена ви дава. Аз имах за Неапол 50% отстъпка за Алибус и нямаше срок. Даже не съм сигурна дали ми го е показало като награда след резервацията. Видях го малко преди пътуването и си купих билетите на половин цена.

# 599
Не ги виждам,тоест незнам как да ги купя.Вие къде го видяxте?

Общи условия

Активация на акаунт