ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 345
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

Епизод 10

Резюме

Мерв открива опасна тайна, която поставя всичко в опасност. Междувременно Гьокхан спори със съюзниците си как да използват новооткритото им влияние.

Ех , Гьокхан трябва повече да се вслушва в съюзниците.

# 661

Епизод 11

Резюме

Гюлкан бяга със старата си любов. Мерве разследва собствената си мистерия. Гьокхан става все по-изолиран, дори в собствения си лагер.

# 662
Аслъхан и Чачо си химичат и хармоничат. Heart Eyes Като цяло е добър избор за екранна партньорка.  Красива , темпераментна , талантлива и на галата се притесни  то е нормално сред толкоз внимание , камери , микрофони и колеги.  
Искаше ми се повече ашк и страст и интимност в стил Нетфликс.. поради религизната роля и тематика няма начин.. Той дори не пие и не пуши...
Коренно различно от Терзито..

# 663

Епизод 12

Резюме

Нападение над лагера води до големи загуби. Гьокхан се заклева да отмъсти, докато продължава търсенето на Гюлкан.

# 664
Снимките са уникални.Heart Eyes
Като чета резюметата още повече ми пали интереса и любопитството.

# 665

Епизод 13

Резюме

Доведен до крайност, Гьокхан засилва движението си с опасни последици и тайната им връзка е разкрита.

# 666
Хайде давайте още ..

# 667

Епизод 14

Резюме
Следователят излиза извън контрол, за да получи отговори, влиза в контакт с хората, които е помогнал за индоктринирането. (индоктриниране - Процес на насочване на човек към приемането на определени възгледи, убеждения или идеологии, често чрез систематично и целенасочено въздействие върху съзнанието му.)

# 668
Ох , за кого по напред да мисля и гушкаме и страдаме. 
Гьокхан ще се побърка вече е почнал.. само като гледам изражението на лицето и чуствам болката му ..

# 669

Епизод 15

Резюме
Останали само няколко верни, Берк трябва да направи последен опит да постигне целта си. Но преди да започне да играе, Гьокхан иска да види сестра си.

# 670
Пипииии:rose: , изкуши ли се започна ли да го гледаш:heart_eyes:
Просто отвсякъде крещи да натиснеш линка с превод  и залепиш за екрана.  Ела ,грабни ме изяш ме..

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 17:47 от femmi2

# 671

Епизод 16

Резюме
Има криза по улиците и властите се приближават.
Ще довърши ли Гьокхан започнатото или ще го прекрати веднъж завинаги?

# 672
Финалните кадри:broken_heart:

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 17:31 от femmi2

# 673

Приключихме с презентацията на "Кюбра".
     Сега ще чакаме момичетата, които гледат сериала да разказват.
     Аз превключвам на "Gaddar", че феновете спирка нямат - пуснали са нови снимки от сета и чудесни видеа.
     Започвам с линка, който ни беше споделила Йоана.

Ново от снимачната площадка, последният ден от снимките на телевизионния сериал Gaddar. ✨🤍🥹🌟🤍🤍

Цитат
On set #KÜBRA
#cagatayulusoy #netflix

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 17:53 от Emiliya

# 674
Фандома е невероятен и толкова креативен и с любов прави всичко и отразява.   Днешният ден се върнахме,   когато приключението  започна за всички с премиерите на ”Кюбра” и ”Гаддар” през януари и  лятото завършва това вълнуващо пътешествие, което ни достави незабравими емоции и изживяване. Връщането му на тв екран не е напразно и той е доволен от проекта и образа на Дахан. Отново роля, която не е играл досега. Искаше ни се повече да го рекламира и фотосесия..
Чаатай се отпусна и принца на нощтааа се завърна с гръм и  трясък много красота усмивки фиеста с истинските приятели и уникално  настроение.  
Вътрешното усещане е че ще продължи да ни радва и граби с шепи от живота. В прекрасна възраст е. Ще направи див и луд купон за РД. Всяка година се надяваме да видим как духа свещичките на тортата.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 18:44 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт