ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Не, не съм го започнала. Добре, че имам доста работа, та успявам да се въздържа. При първи сезон не беше така. Но "Гаддар" тепърва започваше. Нямаше как да си объркам мислите. Сега искам утре вечер да си изгледам финала без странични мисли. Да видя с добро ли ще го помня? Дано! Hands Pray  А още в събота ще започна "Кюбра",  на свежа глава и ще го гледам бавно и внимателно. От снимките личи , че ще е зрелищно и интересно.

# 676

Пипи, ще чакам с нетърпение коментарите ви. Може пък да се "престраша" и аз, и да изгледам "Кюбра".
     Момичета, днес направо ни заливат с инфо и емоции.
     Ще има и трейлър към последния епизод на "Gaddar".
     Очакваме с нетърпение!

Цитат
Gaddar Dizi
#Gaddar Финалната промоция е в ефир тази вечер! ⚡️

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 18:25 от Emiliya

# 677
Аууу ще има втори фраг на Гаддар изненадващо.  
Днес са решили ритуално да ни побъркат и вкарат в диспансера JoyJoy

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 19:40 от femmi2

# 678
Дениз Ъшън ли виждат очите миии? Много я харесвам нея аз не знам каква и е ролята ,но не мога да не го кажа.Колко сезона планиран този сериал? И той ли е като Терзи?

# 679
Малеее, какво сте направили днес🤭🤭🤭

Много снимки, много информация, браво👏👏👏

Аз сега се прибирам и ще ключа първия епизод. После отиваме на плуване, но ще продължа като се приберем😉

Кюбра, доколкото знам, ще си е 2 сезона. Не съм чувала да планират 3ти, но да се надяваме.
Тази мацка имаше епизодична роля в първи сезон, доколкото помня. Даже името й не знам дали споменаха. Мисля, че се появи като приятелка на приятеля на Берк- този, който създаде Кюбра.

Ще пиша после как върви гледането😀
Не знам дали ще съм тук за трея, защото плуването ни е към час🙄, но ще наглеждам какво се случва☺️

# 680
Релакс до пускането на трейлъра:

# 681
Дениз Ъшън ли виждат очите миии? Много я харесвам нея аз не знам каква и е ролята ,но не мога да не го кажа.Колко сезона планиран този сериал? И той ли е като Терзи?

Дениз Ъшън участва във втори сезон.. Мисля ,че ролята й е свързана с тази на изкуственият интелект..
Сериала е от два сезона повече не са заснети и не сме чули да планират. Темата е актуална и популярна по света така че може да решат да продължат или да заснемат и излъчат  нещо отделно отново с Чаатай.

# 682
Още малко Дахан:

# 683

📸 Актуализации от Buse Meral.

# 684

Дениз Ъшън участва във втори сезон.. Мисля ,че ролята й е свързана с тази на изкуственият интелект..
Сериала е от два сезона повече не са заснети и не сме чули да планират.

Феми, тя се появи и в първи сезон. В един епизод. Там в клуба. Точно така е, тя е приятелка на сътрудника на Берк. Показаха я сега в началото на първия епизод от втори сезон. Ролята й е много малка и епизодична. Ще видим по-натам може да я разгърнат. Снимката е от бункер, така че повече ще я дават.

# 685
Нямам идея за коя актриса говорите, но ще ви редувам с откъс от "Кюбра".

# 686
Аз пък не мога да се сетя къде последно я гледах Денис Ъшън. Гледам, че е участвала в "Навсякъде ти" и "Дъщерята на посланника".  Но ми се струва, че я гледах в нещо по скоро?

# 687
Гледала съм "Дъщерята на посланика", но не мога да се сетя каква беше ролята ѝ там.

# 688
Гледала съм "Дъщерята на посланика", но не мога да се сетя каква беше ролята ѝ там.
Някаква докторица май беше.  Гледам и в "Невинност" е участвала и "Любов, логика, мъст", но нещо още по скоро?

# 689
Пипи, аз намерих това:

Sevmek Zamanı е драматична поредица, излъчвана по канал ATV. В главните роли участват Илхан Шен, Дениз Ъшън, Серенай Акташ, Топрак Джан Адъгюзел и др.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 21:21 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт