С 8 епизода това ще бъде експлозивно състезание до финала.
#ÇağatayUlusoy като Gökhan Şahınoğlu е една от най-добрите му роли досега. Не го пропускайте!

и аз така предположих за епизодите. 

Ейваллах на фотографа на продукцията и табики на въздейстеието на главният актьор. Обожавам небрежните къдрици и дълга коса. Оффф не мога...тоз постер отива в новата тема. Ще изтрия някоя стара снимка и готово..
да пишеш и разкажеш впечатления. Мен не ми пречи да знам. Може да го напишеш в скрит текст ако Пипи не иска да знае предварително. Няма такава игра зверска. Толкова задобря и разви пред очите ни.
Въпреки темерутският характер го искаш какъвто е Обичаш. Умее да обича красиво дори да ти разбие сърцето си заслужава. Няма да го имаме реално ще продължим да му се възхищаваме , радваме и обичаме от разстояние и завиждаме на тези които са в живота му. 
редувайте ме, за да пусна и резюмето. 

Честит Ден на "Кюбра" -2! На мен също не ми пречи да споделяте, ако вече го гледате. То и аз още не знам дали ще устискам да не го започна. Адски съм нетърпелива. Просто не ми се иска, защото ще се потопя във "Кюбра" и няма да мога да превключа така бързо, че да се насладя пълноценно на финала на "Гаддар". 

готви се да ме редуваш!