ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ако бях на Сюмието щях да протестирам с тая нелогичност и неадекватност на образа.  
Тая нова сценаристка  няма представа какво е било в началото и ся си пише нейни измислици по женски.  
Това с аборта и хамилето е излишно.. не се случват така нещата дори и по филмите от днес за утре. Нали сме на финал трябва да е чок драматично..  и да не са заедно няма да страдаме... по добре сам отколкото с ветеринарката. 
Ще е жестоко да я използва така ,но тя е толкова заслепена и хлътнала че няма да има против.. щом забрави и прости това че е убиецът на баща й. Заради него предаде и намушка Куркут.   

Като четох резюмето Айдан е разколебана и не е сигурна че постъпва правилно. Още и тупти сърцето за Гаддара.
Той няма да позволи да си тръгне ей така и ще я намери.
Онур е изтупан на снимките официално та си мислех дали не е заради тържество.
Притиснат е заради заплахите към Нилюфер ,но няма да стреля по Дахан. В този екшън сериал съм признала че умеят да обръщат нещата и надхитряват..

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 21:41 от femmi2

# 631
Ако бях на Сюмието щях да протестирам с тая нелогичност и неадекватност на образа. 
Скрит текст:
Тая нова сценаристка изобщо няма представа какво е било в началото и ся си пише нейни измислици по женски. 
Това с аборта и хамилето е излишно.. не се случват така нещата дори и по филмите от днес за утре. Нали сме на финал трябва да е чок драматично..  и да не са заедно няма да страдаме...
Като четох резюмето Айдан е разколебана и не е сигурна че постъпва правилно. Още и тупти сърцето за Гаддара.
Той няма да позволи да си тръгне ей така и ще я намери.
Онур е изтупан на снимките официално та си мислех дали не е заради тържество.
Притиснат е заради заплахите към Нилюфер ,но няма да стреля по Дахан. В този екшън сериал съм признала че умеят да обръщат нещата и надхитряват..
     Феми, ти ме усмихна. Представих си как Сюмейето протестира!
     Какво са виновни сценаристите, че зрителите имат различни очаквания от продукцията като цяло. Едни искат Дахан и Айдан, други Дахан и Лейля. Някои не са доволни от семейните скандали, а други пък наблягат на екшъна. На кого да угодят сценаристите?!
      Все ще има недоволни!

# 632
Повечето зрители и фенове сме единодушни че не щем Дахан и Лейля. Още когато вкараха актрисата не се прие и отнася критики. Дразни и не е за Чаатай. Ако ще заменя Айдан с някоя трябва да си заслужава..
Бусето нямам намерение да я гледам никъде.. все ми е тая не ме вълнува и като личност и като актриса.  Визуално също не ми се нрави.. Да стои далеч от Чаатай и проектите му!

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 22:47 от femmi2

# 633

Феми, аз нямам спомен да съм гледала сериал заради актриса. Мене ме вълнуват единствено и само любимците-актьори. Тях гледам и на тях се наслаждавам, а екранните им половинки приемам за даденост, без много да се задълбавам върху определени техни качества.

# 634
О, и аз съм така с любимците..
Но ако ме грабне някой и нещо извън тях гледам с удоволствие. Аз съм капризна и не се впечатлявам и захласвам лесно. Имам и извън турските сериали харесвани и любими актьори.

# 635
Тя Бусето може да си е играла другаде, разбира се има си нейните фенове. Просто за мен като актриса е много слаба. Външно също не ми допада. Не ми предава никаква емоция, а гласът й направо си ме дразни откровено. А лансирането й в тази продукция направо ме отврати. Някъде в Туитър даже четох, че имало някаква връзка с баща й, но това са само спекулации, разбира се. Събра доста симпатии след като доста се постараха с героинята й, но на мен лично така и не ми хареса. Никъде не съм я гледала, даже не я и знаех. Ама аз повечето в този сериал не ги бях гледала. Този сега големия шеф даже не го знам кой е, дори не съм го виждала. Но макар и нови лица, всички много ми допаднаха по отделно и като екип, освен Бусето😉

Аз не мога да обвинявам Айдан за това, че Дахан навсякъде го преследват да го убият. Тя за това го молеше да се откаже. Утре това може да е тя и детето й на мястото на Месут. Единственият виновен за всичко това за мен е самият Дахан. Около него всички са в опасност, докато приоритет му е да бъде Гаддар и да убива. То това няма как да няма последици. Точно за това писах по-нагоре, че, ако бях на мястото на Айдан, взимам си детето, то в случая тя си го носи, и се махам възможно най-далеч от този мъж. Съжалявам, това е само моето виждане на цялата картинка😉🥰

# 636

Йоана, разбирам те! Това е твоето виждане и се радвам, че го споделяш. Много от момичетата са на твоето мнение.
     Аз споделих, че съм пристрастна към Дахан и затова си го защитавам. Майка на синове съм и не мога да мисля разумно.

- Благодаря ти, Лейля, ти ни помогна много!
- Хей, ще ме оставиш ли така сама тук? Да упражня професията ли искаш?
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 637
И аз имам момче, но щях да го напляскам, ако прави като Дахан😆😆😆
Това е в кръга на шегата, разбира се, всеки вижда и усеща нещата различно😉🌹

Тези май са нови?🤔

И нещо от Селин, ко-сценаристката, дето ми е черна😀

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 00:07 от YoanaIv.

# 638
Цитат
Честно казано, вярвам, че някои хора завиждаха на екранната химия между Çağatay и Sümeyye и тяхното професионално приятелство извън екрана. Ето защо Sümeyye беше несправедливо линчувана в социалните медии. Надявам се да останат добри приятели.✨🫶🏽

Оххх, аз също щях да напляскам Дахан още в епизод 1, ама се въздържах. Страх ме беше да не си повредя монитора.
     Още една снимка от сета:

# 639
Това момиче явно е от вътрешните с толкова снимки😀

Тя Сумейе си беше погната от началото, защото не е голямо име в индустрията, а пък стана партньорка на Чаатай.
После почнаха да я харесват, докато не решиха да й скапат образа съвсем. Айдан от началото няма нищо общо с Айдан в момента. Не си обяснявам защо стигнаха до там и защо така я опропастиха. Беше добра възможност за Сумейе да играе с такива имена, но това, което направиха с нея в сериала, за мен беше направо обидно. Много хора вече дори не искат да виждат Айдан. А като се сетя за тая сцена с пожарогасителя...просто се чудя защо и какво направиха.
Въпреки това не виждам чааак толкова линч, даже според мен момичето събра доста фенове след тази възможност. Някои хора я виждат за първи път, вече стана доста известна. От нея зависи да се възползва от това и да грабне момента. Трябва също да продължава да учи и да се усъвършенства. Има потенциал.

Сигурна съм, че и приятелството им с Чаатай ще продължи, стига да имат тази възможност. Тя е една от малкото партньорки, които Чачо последва в Инстаграм. Колкото и той да казва, че това няма значение, не мисля така. Тя е позитивна и мила, успява да задържи приятелства сред колегите от продукциите си дълго след това. Поне от това, което съм видяла. Няма да имам нищо против и отново да ги видя заедно в продукция, но да им се даде повече възможност. Тук не видях такава.

Нещо от Бирсен за колежката на Чачо от Протектор- Айча Туран.

Новият проект и партньор на Ayça Ayşin Turan бяха обявени. Красивата актриса Айча Айшин Туран каза на вечерта на наградите Elle Style, че ще работи това лято. Появиха се подробности за проекта.

Новият проект на Ayça Ayşin Turan беше очакван с нетърпение. Turan ще участва във филм това лято. Името на филма, подписан от Bir Film, е "39 ​​градуса в сянката..." Филмът ще бъде режисиран от Tunç Şahin и сценарий от Uygar Şirin.

Главен актьор Фуркан Андъч
.

Те се ръкуваха с Фуркан Андъч, един от успешните актьори на младото поколение, за филма, който ще бъде заснет в Измир. Филмът, който ще излезе през първата седмица на юли, е на дневен ред за пускане в Prime Video... Ayça Ayşin Turan и Furkan Andıç също бяха партньори в телевизионния сериал "Meryem" през 2017 г.

# 640
Това момиче явно е от вътрешните с толкова снимки😀

Тя Сумейе си беше погната от началото, защото не е голямо име в индустрията, а пък стана партньорка на Чаатай.
После почнаха да я харесват, докато не решиха да й скапат образа съвсем. Айдан от началото няма нищо общо с Айдан в момента. Не си обяснявам защо стигнаха до там и защо така я опропастиха. Беше добра възможност за Сумейе да играе с такива имена, но това, което направиха с нея в сериала, за мен беше направо обидно. Много хора вече дори не искат да виждат Айдан. А като се сетя за тая сцена с пожарогасителя...просто се чудя защо и какво направиха.
Въпреки това не виждам чааак толкова линч, даже според мен момичето събра доста фенове след тази възможност. Някои хора я виждат за първи път, вече стана доста известна. От нея зависи да се възползва от това и да грабне момента. Трябва също да продължава да учи и да се усъвършенства. Има потенциал.

Сигурна съм, че и приятелството им с Чаатай ще продължи, стига да имат тази възможност. Тя е една от малкото партньорки, които Чачо последва в Инстаграм. Колкото и той да казва, че това няма значение, не мисля така. Тя е позитивна и мила, успява да задържи приятелства сред колегите от продукциите си дълго след това. Поне от това, което съм видяла. Няма да имам нищо против и отново да ги видя заедно в продукция, но да им се даде повече възможност. Тук не видях такава.

Скрит текст:
Нещо от Бирсен за колежката на Чачо от Протектор- Айча Туран.

Новият проект и партньор на Ayça Ayşin Turan бяха обявени. Красивата актриса Айча Айшин Туран каза на вечерта на наградите Elle Style, че ще работи това лято. Появиха се подробности за проекта.

Новият проект на Ayça Ayşin Turan беше очакван с нетърпение. Turan ще участва във филм това лято. Името на филма, подписан от Bir Film, е "39 ​​градуса в сянката..." Филмът ще бъде режисиран от Tunç Şahin и сценарий от Uygar Şirin.

Главен актьор Фуркан Андъч
.

Те се ръкуваха с Фуркан Андъч, един от успешните актьори на младото поколение, за филма, който ще бъде заснет в Измир. Филмът, който ще излезе през първата седмица на юли, е на дневен ред за пускане в Prime Video... Ayça Ayşin Turan и Furkan Andıç също бяха партньори в телевизионния сериал "Meryem" през 2017 г.

Йоана,

От сторито на Sümeyye Aydoğan:

# 641
Добро утро Nature Sunny
Днес НФ излъчва финалният сезон на Кюбра.
Пожелаваме успех на Чачи да разбие класаците със завладяващ силен сценарии и актьорска игра.  Заслужава го и много повече.  Flowers Four Leaf Clover

Плановете да гледам се провалиха ,щото техниката се прецака точно ,когато не трябва. Ще я оправим.. но може и да не е бързо. Ще ме е яд ако не гледам и изпитам последни емоции и вълнение онлайн с Гаддар и коментираме.
Дружки разчитам на вас да належдате соц мрежите и споделяте каквото намерите от ”Кюбра”. Видеа , снимки от феновете. НФ ще пуснат нови.

# 642
Добро утро, момичета☀️☀️☀️
Нов ден, нови възможности, ново начало💞💞💞

Чачо ни напомня в Туйтър, че е времето на Гьокхан. Денят на Кюбра, Сезон 2.
Чакаме го с нетърпение. Тази продукция наистина му е на сърце💫💫💫

Пожелавам ви успешен ден, слънце и много усмивки☀️🌞🥰

# 643
Здравейте, дами!

Щастлив ден е днес за феновете на Чачо. Сезон 2 на "Kübra" вероятно вече е достъпен на Netflix, а от последния епизод на "Gaddar" ни дели само ден.
     Ще има в изобилие Гьокхан и Дахан.
     Йоана, Пипи, ще чакам да споделите впечатления, без да разкривате подробности, за да могат момичетата, които следят "Кюбра" да се насладят максимално на продукцията. За мене няма проблем да зная предварително края. Ще чакам отзивите и коментарите ви търпеливо.
     Феми, не се притеснявай, ще отразяваме всичко, което се появи за "Кюбра". Няма да подминем и този проект на Чаатай!

Много настроение, спокойствие и обич през целия ден ви пожелавам!
Приятно гледане на Сезон 2 на "Kübra"!

# 644

Чачо ни напомня в Туйтър, че е времето на Гьокхан. Денят на Кюбра, Сезон 2.
Чакаме го с нетърпение. Тази продукция наистина му е на сърце💫💫💫

Пожелавам ви успешен ден, слънце и много усмивки☀️🌞🥰

Тъкмо мислех няма ли да напише нещо или качи още снимки. Послушал ме е и прочел желанието и мислите. Този проект е важен и му е на сърце  личи си. Другите също са важни и играе с хъс  не споделя така, както за този. Ще се радваме ако се сбогува с Гаддар, като за последно. Cold Sweat Вече всички са ваканция и започва гадаенето нерде е Чаатай бей с кого и какво прави? Сега е в къщи на големият просторен зелен двор и наслаждава на тишината и природата.  Ех , не показа това муз. студио да ни попее и посвири ей така за релакс ,  настроение и кеф.  

Анииии , ти не се  ли изкушаваш да погледнеш.. В Кюбра дори гласът му , интонацията вибрацийте са различни. Миимики , движенията на тялото , емоцийте.    
Уникален е Heart
Ани, може ли да провериш и напишеш колко епизода е ?

Благидаря Еми Hug знам че нищо няма да се подмине и ще се отрази и гледа под лупа дори.  Вече е достъпен по НФ и рускините са като ракети ще го качат също.. Надвам се да има субтитри и превод.

Общи условия

Активация на акаунт