ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 365
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Разбира се, обещавам, че няма да коментирам, докато не го гледаме всички. То иначе няма да е интересно като някой разкаже края😀 То и аз не знам дали ще имам време до петък за мина всички епизоди. Едва ли ще седя цяла нощ да гледам, за да го свърша. Иначе не мога да стана, а в 6 сутринта трябва да съм на линия😉 Има време, ще го изгредаме и ще го коментираме.

Много ми е интересно и на мен кой е следващия проект, който ще избере Чаатай. Имаше слухове за такъв с Неслихан, но четох, че тя вече е приела следващ проект. Не се споменава с кого ще партнира. Та ще видим🤔

# 616
Продължават да излизат нови фотки от сета на "Gaddar":

Цитат
Gaddar Dizi
Ще успее ли Дахан да се откаже от жестокостта? ⚡ Последни 3 ДНИ до финала!
#Gaddar с последния си епизод в петък, 7 юни от 20.00 часа по NOW!
@ayyapim @nowtvturkiye @cagatayulusoyy

# 617
Най-популярната прическа при съседите .
https://www.instagram.com/reel/C7W0Bdio1EN/?igsh=OWMwOWt2emNyOW80

# 618
    Давай, Диди, пускай линкове аз ще ги визуализирам.
     Днес феновете са "пощурели". Толкова са изобретателни и създават невероятни неща.
     Наводниха сайтовете с видеа и снимки на Чачо и "Gaddar".

Цитат
#ÇağatayUlusoy | Hakan & Dağhan 🫶🏻❤️‍🔥

#gaddar сет:

# 619
Здравейте Nature Sunny
Утре ще пътешестваме с Гьокхан и като за последно с нашето екшън жестоко сериалче.  Оффф .... мръъъън , няма да свикнем лесно.  Разглези ни ... ще ни липсват емоцийте всяка седмица.
Резюмета , снимки , коментари.  
Феновете  творят неуморно има от кого да се вдъхновят.  
Чаатай е идол на много хора и още веднъж го доказа с Гаддар който ще остане в историята и няма да се забрави.  
Трябва да притежаваш  харизма, талант,  упоритост , характер  и сексапил.. иначе си незабележим още повече за да се задържиш в шоу бизнеса и актьорството.  Разбира се и много  късмет и правилните хора до теб. Гордея се с това че Чаатай няма фалш и маски и не се прави на такъв какъвто Не е!
Няма медиен образ. Помага благотворително и не иска да се разбира и не парадира с това. Естествен , искрен, чистосърдечен , непринуден.   Вижда  се и в поведението му от репортажите по улицата.
Обича усамотението и не говори излишно ,но не е недостъпен..
Трябва  да знаеш как  и нерде да го намериш..

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 13:46 от femmi2

# 620
Здравейте, дами!

За отскок още по кафе с Дахан и преглед на новостите из Twitter. Свикнахме с водопада от снимки и видеа зад кадър и в реала. Как ли ще я караме лятото, когато нашият красив темерут се отдаде на заслужена почивка.
     Ще търсим тези щастливи мигове.
Цитат
Имате топло, искрено, смирено, чисто сърце, крал 🤍💫🥰 #ÇağatayUlusoy #Gaddar

Публикуват се бекстейдж снимки от последния епизод 🥺

Желая ви много слънчеви усмивки и ведро настроение!
Спорна сряда!

# 621
Как ще я караме .. няма да изписваме темата толкова бързо.  Ще е суша, но все ще има снимчици от летният релакс,  фиеста и риболов.
Дали ще почива толкова, колкото се пише по туркиш пресата и че е наел къща на далечен остров .. Ще посети Чанаккале , Мармарис , може би  ще отскочи и до гръцките острови с яхтата или в чужбина да иде да види аркадаши. 
Заслужава почивка след неуморната работа много е продуктивен и точно заради това че е на гребена на вълната върши всичко с удоволствие не мисля че ще е дълга паузата.
Още е млад  и трябва да използва това ,щото човек, като наближи определена възраст особено когато си актьор не може да си винаги най главният. Винаги може да минеш и зад камерата. Някой хора  остаряват красиво ,други не толкова.. нашият любимец е с прекрасен  ген така че ще е от тези ,които ще остаряват, като класното отлежало вино.
Има планове ,но не ги издава.   Неразбрали няма да останем.. Търпение, както винаги.. Ние сме най търпеливият фандом за награда, щото сме преживявали много неща не сме му виждали очите година дори. Като работи на платформи всичко е толкова потайно .. Head Band няма снимки и срещи с фенове и клипчета.  

За финалито на ”Гаддара” кълбото шепне че ще има вечерно парти, като за последно да отпразнуват успеха на продукцията и чудесно свършената работа.
Каста ще останат приятели и след това и ще се виждат.
На Чаатай му личи ,когато му е приятно с някого и работи с лекота и усмивки.
Ибо ще се жени за втори път и няма начин да не покани и колегите и екипа от Гаддар.  

Към края на годината почват номинации и раздаване на годишни награди и събития и пожелаваме нашият красив и талантлив и трудолюбив темерут и актьор да спечели, защото заслужава.
Най -добрияяяят , номбър уан и видим в целият му блясък и класа на червеният килим и обективите.  Ще се радвам и екипа с който е работил също да ги наградят.

За ”Кюбра” ако ще коментирам нещо ще е в скрит текст и може да не отваряте.  Няма да се въздържа да не качвам снимки и видеа.  Ще е шашардъ отвсякъде.. Чачи никога не е в повече искаме големи дози..
Като наркотик и афродизиак е.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 15:38 от femmi2

# 622

Епизод 20

Резюме

Дахан прави всичко възможно да спаси Месут, но накрая те започват да чакат безпомощно. Случката  с Месут заради него, го кара да изгуби и последната капка търпение. Те продължават да се бият там, където са спрели, този път по-разрушително.

Хората на Екбер идват да вземат Нилюфер и възниква конфликт между директора и мъжете. Безопасността на Нилюфер и Лейля отново е в опасност. Енвер се опитва да утеши Дахан за случилото се, докато хората на Компанията продължават да кроят заговор срещу тях, без да пропускат нито една възможност. Срещата между шефа и мениджъра води до избор, който мениджърът трябва да направи. Шефът моли мениджъра да предаде Дахан в замяна на спасяването на дъщеря му от Екбер. Мениджърът не знае какво решение да вземе, защото всяка негова стъпка ще промени напълно живота на всеки.

Докато Enver и Dağhan продължават да бягат от убийците, за да защитят живота на любимите си хора, Yağmur започва да проявява депресивни нагласи, когато събитията се комбинират с отсъствието на Enver. Във всеки има тревога. Оя решава да вземе Айдън и да си тръгне оттук, смятайки, че да бъде далеч от Дахан би било добре за дъщеря й. Започва подготовка с Фикрие, за да върви бързо. Айдан пък е нерешителна, сякаш все още чака надежда. Бос и Дахан най-накрая се изправят лице в лице. Сега им дойде краят, и двамата са наясно, че никой от тях няма да преживее това.
Но ще успее ли Дахан да победи тази сила? Докато се опитва да разреши проблемите си от корен, той е на път да загуби Айдан завинаги.
Ще успее ли Дахан да спре Айдан и да установи нов и чист живот?

📸| Промоционални снимки от последния епизод на #Gaddar

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 15:29 от Emiliya

# 623
# 624

Чудя се с какво да започна. Резюмето ли да коментирам, за "Кюбра" ли да мисля?!
     Ейй, много некоректно постъпват от Netflix. Можеха да изчакат поне да приключи "Gaddar".
Цитат
Kübra сезон 1 зад кулисите 🤍
#Kübra #ÇağatayUlusoy

# 625

Чудя се с какво да започна. Резюмето ли да коментирам, за "Кюбра" ли да мисля?!
     Ейй, много некоректно постъпват от Netflix. Можеха да изчакат поне да приключи "Gaddar".
Цитат
Kübra сезон 1 зад кулисите 🤍
#Kübra #ÇağatayUlusoy

Ех , че готиноооо зад кулисите.  Полезни са такива кадри да показват процеса , работата и атмосферата зад камерата и екипа.  Нашият както винаги усмихнат и с кеф играе. Винаги съм казвала че е късметлия да работи с най добрите режисьори и учи.  
Да продължава все така.. Разбира се продуцента плаща  и договаря за това...Братя Тайлан са много хвалени   и уважавани от най скъпо платените режисьори. Чела съм че живеят в Германия.. Ефектите в сериала също са на ниво. Изпипана работа.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 21:20 от femmi2

# 626
Привет, момичета.
Днес имах доста работа и малко време, извинявайте.

Видях и новите снимки сега. Изглеждат тъжни. Всички изглеждат тъжни и снимките, и резюмето са доста мрачни.
Снимчици от Енверчо😀

В този сериал само той не ме разочарова😀

Носят се предположения в Инстаграм за сватба между Лейля и Дахан накрая. Заради ето тази снимка. Гласят я мацката, няма спор. Удари джакпота тя с тоя сериал. Аз лично повече предпочитам да не гледам нейни продукции.

И нещо от международните фенове. Пускам го заради надписа:

Нося ви и една снимка от Мерт/Ямач или Арас😍

# 627
"Gaddar", Епизод 20, Финални снимки 📷

От "Кюбра" скачам на "Gaddar". Доста акробатика ще прилагаме тези дни. Stuck Out Tongue Winking Eye То не било лесно и когато се съберат няколко проекта. Но не се оплаквам... да има, пък ние ще се поозорим.
     Само дано Чачо продължава да е така продуктивен!
Цитат
📸| Още промоционални снимки от последния епизод на #Gaddar

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 20:55 от Emiliya

# 628
Лейля /Бусе/ я гледах в "Легенда" с  Ебру Шахин и Едип Тепели. Филма беше зрелищен с много бойни сцени, а Бусе се справи много добре с тях.

# 629
Лейля /Бусе/ я гледах в "Легенда" с  Ебру Шахин и Едип Тепели. Филма беше зрелищен с много бойни сцени, а Бусе се справи много добре с тях.
     tigasa, аз също чета много хубави отзиви за Бусе като актриса. На мене не ми хареса героинята ѝ. Не ми допадна и начина, по който я гримират - очите ѝ стават малки и погледа лукав. Може това да е търсеният ефект, но на мене не ми се нрави.
      Изобщо няма да страдам ако Дахан накрая остане сам. Айдан е толкова неуравновесена и непостоянна, че нервите ми вече не издържат да гледам как си играе с чувствата на Дахан. И определено я упреквам за смъртта на Месут. Изобщо тази бременност ми е трън в очите, затова и не ми се пише за нея.
     Добре че в епизод 19 бяха много умерено преплетени екшън сцени, семейни драми и забавни подмятания, та успях да изгледам епизода с удоволствие.
      Искам да наблегнат на взаимоотношенията между Курт и Нилюфер. Харесвам Енвер и Ямур. Много добро попадение беше и връзката на Рюзгяр с момичето в инвалидната количка. Дори Месут беше много сладък с въображаемата, станала впоследствие и реална любима.
     Любовния триъгълник около Дахан не ми допадна. Прекалено много внимание му се обърна. Пред сълзливите любовни терзания предпочитах екстремните екшън сцени. Но никой не ме пита мене, а и като изключим тези дребни детайли сериалът много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт