ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 375
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Много ти благодаря, Феми.
Беше наистина мнооого красиво и зареждащо. Не ми се прибираше, ама няма как😀

Интересни, готини снимки. Вече се чудех защо Бусе Мерал я няма никъде на снимки с екипа. Или поне аз не съм засичала. Тя има най-много сцени, а снимки от сцени и с някой от този екип никъде не съм виждала. Вече си мислех, че я спускат с парашут и си я взимат пак така😀 Но ето, че се появиха. Значи все пак и тя е там😀

Днес ще има нов фрагмент от последния епизод. На мен не ми е мъчно, честно казано за Гаддар. Само за това, че ще се появява може би по-рядко. Но кой знае? Той се промени сякаш и е възможно и да не се покрие чак толкова. Мисля и вярвам, че предстои по-добро за Чачо от към проекти. Възможност да се развихри повече. Гледам и очаквам с нетърпение какво предстои след почивката😉

# 601
И аз мисля, че няма да се покрие като преди в дън земя  и разчитаме на летни снимчици и нови още по -добри и вълнуващи проекти занапред .  Пожелавам му да помисли и пробие извън чужбина .. Турция му е тясна за огромният талант и красота .. Ще разбива психиката на чужденките ... моята вече тотално я разби..

Да видим какво ще ни загатнат в новият фрагмент ..

Ново от колежката . Вече е на лятна вълна и коктейли

Феновете с общо клипче от С1 на Кюбра
 Талантливи и креативни , като любимице си .  Ейваллах!

Имало е модни награди на списание ЕЛЛЕ - Турция
Колежката  Ахсенчето  е взела награда Момиче на годината от списанието

Красиво , елегантна усмихната и чаровна Аслъхан Малбора

Хазар Ерчоглю е спечелила модна награда за най - стилна актриса на годината

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 15:53 от femmi2

# 602
# 603
Диде, аз също се бях запътила към тея😀 Исках клипчето само да кача, там от склада, че са ми много сладки😀 Душици, забавляваха се много. Екипът си личи, че се разбираха.

Гримьорът с пост към Сумейе:

https://www.instagram.com/p/C7yuswEoVIE/?igsh=bThmZDlzMXNqOXEy

# 604

https://x.com/CagatayBR/status/1797967901154263105
 Зад кадър - клипчето от склада , когато Куркут отвлече Дахан и  го инжектира

Ох , така се сбогуват всички че..  личи си че им е приятно да работят заедно всички от продукцията и екипа. Уникална атмосфера и веселие и усмивки , работата върви с лекота . Така трябва , защото на тв са по тежки условията снимаш нон - стоп . всичко се променя в движение .. Може и този сериал да промени Чачо .. само заради това си заслужаваше завръщането.. Изобилие от снимки , клипчета напраУ рекорд . Дахановата семейна къща се превърна в атракция и сериален туризъм ..

Вие с какво ще запомните ''Гаддар'', като цяло ? Образа на Дахан е противоречив и дълбок .. посланията и социалните теми .. Избора му не е случен и аз не съжалявам че го гледах и му се доверих . Той е ВЕЛИКАН , ТИТАН! Hands Clap Можеше да не на наблягат на ашк драмата ...
 Екшъна жесток и брутален и това  най много ми харесваааа ...  Чачи, като извади пАтклака и почне да стреля и бие и трепе .. Турският Джеки Джан .   Хумористични лафове и моменти също не липсваха и това е заслуга и на сценариста. Мъжкият каст е на високо ниво и той спаси сериала и го подържа заедно с публиката .. Рекламата куцаше на Ай Япъм . от канала се стараеха да поддържат интереса и от официалната страница ..
Съжалявам че Чаатай не засне фотосесия и не ракламира повече Гаддар .. Добре , че бяха репортажите от вън да каже някоя дума за проекта и екипа . Дали ще се сбогува с проекта и качи нещо, като за последно  в ИГ.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 16:05 от femmi2

# 605

Момичета, какво сте направили?! Изчезнах за няколко часа и вие напълнихте страничката с ново инфо, фотки и видеа. Нямаше нужда да ровя из сайтовете. Тук сте събрали всичко.
     Благодаря ви!
     Запретвам ръкави и ще нарежа гифки от клипчетата, които сте пуснали.
ето ви гладнииик ...YumYum Stuck Out Tongue Closed Eyesот толкоз работа и трепане огладня  Гаддара.. Трябва енергияяяяя Hands Muscle
https://x.com/AliAv24/status/1795830066129371588

Видео от Ланкоме 🖤
https://x.com/hazalkayafanss/status/1797688837382259131

Йоана, добре дошла след приятната почивка. Страхотни снимки си ни донесла, но видях едно слънчице, което е най-голямата ти наслада.
     Красива е Анталия, скътала си доста преживявания и спомени оттам! Очаквам още снимки и разказ за красивите места, които сте посетили.
     Първи сезон на "Кюбра" ще гледам след приключването на "Gaddar". Но с удоволствие ще чакам коментар на епизодите от сезон 2, защото съм убедена, че ти още на 6-ти ще го изгледаш.
     Сладката Хазалка - като тийнейджър е с новата прическа.

# 606
Ехаааа , каква наслада , Грасияс за гифчетата Heart Eyes

Давайййй ощееее .. не се съмнявам че може да изяде всичко това с апетит .. Чревоугодник е в живота .

Гаддар - Финал 20 - ти  епизод

Ухаааа, чок интерсаааан .. Разпали любопитството .  Финала се очертава да е най добрият досегааа..

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 16:53 от femmi2

# 607
Гаддар - Финал 20 - ти  епизод

Ухаааа, чок интерсаааан .. Разпали любопитството.  Финала се очертава да е най добрият досегааа .. Hands Clap Nature Boom Nature Boom
     Интересен фраг - отново загадъчен и объркващ. Не искам да правя предположения, че да не се настройвам негативно.
     Ще изчакам Йоана ако има възможност да направи превода и ще пусна гифките. Поглеждам и сайта на рускините. Да видим от диалога дали ще можем да навържем действието.

# 608
Объркващ е фрага накрая всичко ще се нареди ... Дахан защо е с халка ако не са се оженили ? Айдан си тръгва но , Дахан ще я открие още повече че е хамиле.. няма да остави нещата така.. Залагам на това че ще има времеви скок иначе няма как да навържат действието.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 23:30 от femmi2

# 609

Епизод 20, Трейлър 1 (Финал)

- Искам да кажа, ние го наричаме наследство на човечеството и така нататък, и така нататък, но не знам точно до каква степен това трябва да се приема сериозно. Все пак животът е кратък и мимолетен. Това може да е най-голямото наследство, което трябва да оставите към човечеството. Така че бъдете добродетелни и живейте както се чувствате.

- Местим се от Истанбул завинаги.
- Какво ще стане с Дахан?
- Дахан няма да знае къде отивам.
"Забрави за мен, не ме търси, моля те."
- Какво означава? Какво означава това, Айдан?

- Намери ми Дахан и Енвер Балтачи.
- Нека първо ги убием и тогава ще оставим дъщеря ти на мира.

- Дъщеря ми е отделно от този свят, шефе.
- Никога не съм вярвал на този човек, така че майната му.
- За колко ни продадохте?

- Съжалявам.
- Ако е жалко, тогава си свърши работата. Убий го!
- Направи го като мъж, без да ти мигне окото. Давай!

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 17:32 от Emiliya

# 610
# 611
Съжалявам, момичета. Върших работа аз и не можах да хвана излизането на фрага.

Това накрая ми изглежда като някаква схема, ще се измъкнат някак. Но ми се струва, че краят за Мюдюр няма да е добър.
Айдан според мен ще си тръгне, наистина. Може би Лейля ще остане с Дахан.
Поне аз бих си тръгнала, ако бях на мястото на Айдан и за това си мисля, че е напълно възможно да го направи. А може пък Дахан да си остане и сам. Не виждам как може да има друг край по отношение на любовта, освен ако Дахан не направи някаква промяна и не покаже и докаже любовта си.

Гаддар ще го запомня със страхотния екип, който събраха. Имаше доста нови, за мен непознати лица, но ми харесаха като екип и се радвам, че ги гледах заедно. Чаатай и Алпер направиха страхотен тандем, а като добавим и Уур и Онур, се получи удоволствие за нас. Ще запомня и музиката към сериала. Хареса ми и взаимодействието  между Чаатай и Сумейе, личи си, че се разбират извън екрана. Жалко, че незнайно по каква причина, не им дадоха възможност да разгърнат взаимодействието и им сервираха само сцени на караници и не особено логични реакции и от двата образа. То това е силно казано да се нарече и двойка. Но стояха добре един до друг, имаха хубава енергия.
За мен можеха да поработят повече върху образа на Дахан. Сякаш не се постараха, разчитайки само на това, че е изигран от Чачо. Но той играе, каквото му е заложено, особено в телевизията, а за мен този образ не беше пълнокръвен. Не го разбрах аз лично, на моменти чак ме ядосваше.

Еми, със сигурност още на 6ти пускам Кюбра, защото няма да имам търпение да изчакам повече. Очертава се много интересен сезон😀

Гюкхан, в какво си се забъркал?

Каквото и да правя, го правя първо за Бог и после за всички нас!

Гьокхан, който познавам, не е вече там. И не мога да разбера кой е истинският.

Не съм се променил. Аз съм Семави. И нито вярата ми в Бог, нито пътят ми са се променили.
Нека да обединим сили!

https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1797933316454404217?t … Nc2FxNvRuSaA&s=19

# 612
Цитат
Видео от промоционалната фотосесия на #gaddar 📸

Още видеа и снимки от сета:

Йоана, сега видях поста ти, извини ме! Ще коментирам по-късно.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 20:29 от Emiliya

# 613

Аниииии , музиката на сериала е най великолепното нещо . Вълшебника Тойгар Ъшъклъ.
Енергията и хармонията между Чаатай и Сюмейе е очевадна и това че се забавляваха на снимачната площадка и тя каза в интервюта чок красиви думи за него . Респектирана е е от Чаатай и се радва че има такъв шанс . Заслуга има и общият им мениджър .

Кюбра ще я опаткам набързо като го излъчат и след като мине еуфорията от Гаддар ще го изгледаме пак и ще коментираме . Това е сериал който трябва да гледаш внимателно и вникнеш. Като има качествен превод още по добре.  Има сложни думи философски и послания.
Има нужда шефа от почивка , но дано не почива прекалено защото ще ни липсва имаме нужда от него и удоволствието , което ни доставя . Храна и наслада за сетивата и душата . Heart

За финала на екшъна няма да умре Дахан и Мюдюра да стреля  по него, но също мисля че може да се случи нещо лошо с директора .. Дахан се държи мъжката и викай стреляй ! Екбер е на легло и ако има възмездие ще го намери ..  Дахан или ще е сам или с Айдан, но...  Абсурд с Лейля. Мисля, че кадрите с лодката е към финала . Заминава сам някъде .. как ще остави жена и дете .. нещо не го вярвам и не се връзва.. Rolling Eyes Може да е за кратко , щото има нужда да остане сам със себе и и намери душевен покой ..

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 22:08 от femmi2

# 614
Привет! Hug Много объркан фраг и със сигурност ни подвеждат. За Мюдюра- и аз не мисля, че ще стреля в Дахан. Може би ще стреля в Шефа и охраната в него. Cry Още миналия епизод, милите сцени с дъщеря му навяваха тъга. Ще се жертва за нея, защото Шефа го заплашва с нея. За Айдан-дали ще замине? Кой знае? Лично аз не вярвам,  това може да се случи, ако е изгубила бебето. Може  би Дахан я преследва с лодката. Joy Иначе бих се радвала да остане с Лейла, ама кой ме пита! Joy  Там дето лежат на земята Курт и Лейла? Head Band Не знам въобще какво да очаквам. Все пак се надявам да не ни разочароват- много. Аз така съм се настроила за петък и финала, че хич не ми се мисли за "Кюбра", не и преди да видя края на "Гаддар". И макар, че съм ужасно нетърпелива и като нищо мога да си направя един нощен маратон и да изгледам "Кюбра", не ми се ще. Много ще ми е объркано в главата от различните образи и емоции. Така, че моля да изчакате с коментарите, поне, дори и да сте го гледали. В събота вече може. Ако сме избистрили главите от финала на "Гаддар". Heart

Общи условия

Активация на акаунт