Беше наистина мнооого красиво и зареждащо. Не ми се прибираше, ама няма как😀
Интересни, готини снимки. Вече се чудех защо Бусе Мерал я няма никъде на снимки с екипа. Или поне аз не съм засичала. Тя има най-много сцени, а снимки от сцени и с някой от този екип никъде не съм виждала. Вече си мислех, че я спускат с парашут и си я взимат пак така😀 Но ето, че се появиха. Значи все пак и тя е там😀
Днес ще има нов фрагмент от последния епизод. На мен не ми е мъчно, честно казано за Гаддар. Само за това, че ще се появява може би по-рядко. Но кой знае? Той се промени сякаш и е възможно и да не се покрие чак толкова. Мисля и вярвам, че предстои по-добро за Чачо от към проекти. Възможност да се развихри повече. Гледам и очаквам с нетърпение какво предстои след почивката😉

Можеше да не на наблягат на ашк драмата ...

от толкоз работа и трепане огладня Гаддара.. Трябва енергияяяяя 

Може да е за кратко , щото има нужда да остане сам със себе и и намери душевен покой ..
Много объркан фраг и със сигурност ни подвеждат. За Мюдюра- и аз не мисля, че ще стреля в Дахан. Може би ще стреля в Шефа и охраната в него.
Още миналия епизод, милите сцени с дъщеря му навяваха тъга. Ще се жертва за нея, защото Шефа го заплашва с нея. За Айдан-дали ще замине? Кой знае? Лично аз не вярвам, това може да се случи, ако е изгубила бебето. Може би Дахан я преследва с лодката.
Иначе бих се радвала да остане с Лейла, ама кой ме пита!
Не знам въобще какво да очаквам. Все пак се надявам да не ни разочароват- много. Аз така съм се настроила за петък и финала, че хич не ми се мисли за "Кюбра", не и преди да видя края на "Гаддар". И макар, че съм ужасно нетърпелива и като нищо мога да си направя един нощен маратон и да изгледам "Кюбра", не ми се ще. Много ще ми е объркано в главата от различните образи и емоции. Така, че моля да изчакате с коментарите, поне, дори и да сте го гледали. В събота вече може. Ако сме избистрили главите от финала на "Гаддар".