ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! ☕🥐🥞
Малко мечти .

https://www.facebook.com/share/r/AwHUTNJcx41mTsnT/

# 586
Здравейте, дами!

Настъпи и седмицата, в която за последен път ще се срещнем с "Gaddar". Ще съпреживеем за последно историята на героите, ще участваме активно в динамичните екшън сцени и семейни скандали. Дали ще плачем или ще се радваме зависи от сценаристите. Но да внимават... поръчали сме си happy end.
     Да не забравяме, че остават само 4 дни и до сезон 2 на Kübra.

Феновете са неуморни, а въображението им огромно.
    След толкова години продължават да мечтаят за Емир и Фериа.

Хубав ден и успешна седмица ви пожелавам!

# 587
Новата лятна седмица ще е изпълнена с много емоции най вече на тъга и носталгия заради финалите на ”Гаддар” и ”Кюбра”.
Предстои да разберем как ще завърши пътешествието на Гьокхан  Шахинолу и дали ще има спокойствие за Дахан.

От НФ са пуснали видео как е създаден сериала от снимачната площадка ,но в момента не мога да го публикувам и разчитам на вас. Flowers Bouquet

Ако може да проверите дали е излязла таз седмичната  класацията в турският социопол.

# 588
От НФ са пуснали видео как е създаден сериала от снимачната площадка ,но в момента не мога да го публикувам и разчитам на вас. Flowers Bouquet

Ако може да проверите дали е излязла таз седмичната  класацията в турският соципол.
    Феми, добре че ме подсещаш за разните класации, аз нали не ги следя и забравям да погледна.  

Ето я и таблицата:

Как е създаден Kübra? | Netflix

# 589
Тешекюлер за табличката и видеото. Flowers Tulip
Няма кой знае каква разлика от предишната , но ще дръпнем напред , като излъчат проекта по НФ. Както често се изразявам важно е присъствието и да сме в десятката.  Предполагам , че ще сме извън нея, като свършат актуалните проекти.. каквото такова..  Учудваме, че Хандето не е напред .. Керем задържа позиции и Серенай се задържа изненадващо в класацията. На Тубата какво толкоз и харесват и проверяват че е непрекъснато на челни позиции?!

Видеото зад кадър е чок интересан. Направо настръхнах с допълнение с муз. фон.
Можеха да не избързват с финалният С2 но е очевадно че се надпреварват с тв и ”Гаддар”. Чиста конкуренция и нищо случайно няма , стратегическо решение, както Чаатай заяви на гала премиерата на ”Кюбра”.  
От както следя нещата не съм виждАла такова нещо или е рядкост да взимат такива решения за други актьори и колеги. Терзито също излъчиха трите сезона за цяла година и то много успешно.. Най гледаният проект на платформата  за 2023 г. Кралят на НФ - Турция и не само.
С какво ще ни изненада след екшъна? Може и да снима и за други цифрови платформи за разнообразние  не вярвам от НФ да се откажат лесно от Чаатай и пуснат ”златна кокошка”. Продуценти и платформи каквото трябва ще му плащат. Продуцента Керем Чатай се оръси с Гаддара и ся няма кинти за продължение и поддръжка.. Ха , ха , нерде шега , нерде истина.. Вскчки  ни е яд че много по лоши сериали с рейтинги и сценарии продължават , а нашият екшън Йок!  Както вече коментирахме Чаатай е отказал да подпише за нов сезон ако са го обсъждали и така.. За разлика от цифровите платформи сценария по тв не се пише предварително от началото до края и не знаеш на нерде ще поеме историята.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 17:54 от femmi2

# 590

Цитат
Най-вкусното сорбе  🍧🍓

# 591
Още ново
https://www.facebook.com/share/v/6f1w8yDAWFe9heny/
Ново от шефа.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 00:21 от diana_atanasova55

# 592
     Диди, благодаря за линка и новостите от шефа.

Final 💔🤍 сет

# 593
# 594
Добро утро!

# 595
Явно до къщата има  място на което може да се седне и евентуално да се наслади на Чаатай . Simple Smile
https://www.instagram.com/reel/C7yBYuSoD6U/?igsh=eW1ucm9wZTk0aTho

# 596
Здравейте, дами!

Отброявам дните до последния епизод на "Gaddar" и оптимизмът ми за един красив финал се засилва още повече. Злото трябва да бъде изкоренено - Екбер и Компанията напълно унищожени. Трябва да тържествува правдата и любовта.
     Жизнерадостните постове на феновете също ме стимулират! Огромна е любовта им към Чаатай и продукциите, в които участва!

Явно до къщата има  място на което може да се седне и евентуално да се наслади на Чаатай . Simple Smile
https://www.instagram.com/reel/C7yBYuSoD6U/?igsh=eW1ucm9wZTk0aTho

Цитат
cagatay_italy_
Gaddar ми даде емоции, които никога не мога да забравя, поради което тъгата ми се усилва. Трябва да обработя това затваряне в ума си 💔. Бих искал да кажа много неща, но научих, че мълчанието понякога струва хиляда думи... Искрено благодаря на целия персонал и актьорския състав на #gaddar, всички актьори, без изключение, те ни подариха няколко прекрасни месеца заедно БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ ТИ! БЛАГОДАРЯ ТИ! БЛАГОДАРЯ ... Çağatay той е ПРЕКРАСНО момче, той е най-красивото нещо, което се е потвърдило в живота ми и ако вчера, без да го познавам лично, днес го защитих, ще го направя още повече... И нищо, тъжно ми е 💔 Момче от хиляди цветове, върви накъдето те отведе сърцето ти, пътят ти е ясен Ще те следвам навсякъде винаги завинаги Обичам те ♥️

Цитат
Турция | Ассоциации Актёров и Актрис |
от Lyubov' Snizhok
Любовта е най-силното чувство.
И животът без нея е абсолютна нула,
Понякога може да те тласне до лудост,
Понякога причинява страдание и болка.

Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене.
Такъв да бъде денят Ви!
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

# 597
Привет отново, момичета☀️☀️☀️
Всяко хубаво нещо си има край, та и нашата ваканция така. Свърши. Беше страхотно.
Пускахме се по водни пързалки, плувахме, правихме обиколка с корабче, обиколихме Анталия, снимахме се с делфинче....невероятни емоции и много слънце насъбрахме. Заредихме батериите поне до август месец😆🥰
Изпращам ви малка част от снимките, както обещах, за да не спамя много темата.

За Гаддар, прочетох всичко, което сте писали. При първа възможност ще изгледам и епизода, надявам се до петък. Интресено на къде отива Дахан сам в тази лодка на финала?🤔 Пръстен има, ама кадън йок😆

Нямам търпение за Кюбра в четвъртък. Ако имате възможност, изгледайте и първи сезон, за да отворим теми за дискусия☺️

Пожелавам ви невероятен ден. Аз още опитвам да се климатизирам и нагодя към ежедневните дейности😆

Скрит текст:

Скрит текст:

# 598
# 599
Здравейте , Благодаря за всичко споделено в темата.

Аниии , морските снимки са жестоки . Много красивоооо ...Heart Eyes Всяко начало има  край и ваканцийте и лятото и на нашето екшън сериалче същоооо Sobмного е тегаваооо не мислех че ще се чиствам така и сълзите да ми текат при мисълта , а като чета фенски сбогувания и гледам кадри още повече..

ще имаме романтик финал.. Нерде е любимата Дахан е сам в лодката и с халка ..
 Вече заснеха финалният епизод и Шефааааа ще е ето така .. с лодка за риболов ,, купони по яхтиии , ще обикаля Егейско море и релаксира заслужено след натовареният период на работа с приятна приятелска компания .
В момента е по щастлив от всякога и доволен ..
С такива верни приятели , друго не му трябва ..  Дори кадъните не могат да го направят толкова щастлив .. Влюбен в живота , кариерата и актьорската професия и хобитаааа.  Разцъфтя , промени се от към добро , като се освободи от лошо влияние и енергия .  Душичка , слънчице ...
Принца на нощтааа се завърнаааа.. и преди писах и коментирах че е като в Емирският период и като визия и красота и социалност и нощен живот .. В прекрасна възраст  е но с тази младежка визия и фигура е още по подмладен ..  На кадрите с лодката с косицита е като ПЕ .. Уникален, умопопрачителен .. Nature FireHeart EyesHeart EyesSleepingKiss

ето ви гладнииик ...YumYum Stuck Out Tongue Closed Eyesот толкоз работа и трепане огладня  Гаддара.. Трябва енергияяяяя Hands Muscle
https://x.com/AliAv24/status/1795830066129371588

Насъъъъъл .. как може да е толкова красиво съвършен и харизматичееен . Scream Като се ядоса и свъси веждии и тези устнииии и лицееее  и тялооооо и ръцееее . Огън мъжкар ! Ухаеее на парфюм и тостерон..
Иде ми да се пресегна от екрана и нацелувааааамммм и оставя следи от червило и нокти по вратлето и тялотооо Lips
https://x.com/AliAv24/status/1787630738856116365

най обсъжданите продукции през май

Хазалка от снимачната площадка на ''Стая за разпити''

Видео от Ланкоме 🖤

https://x.com/hazalkayafanss/status/1797688837382259131

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 14:10 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт