ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 360
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
#Kübra сезон 2 вече се излъчва в Netflix!
С 8 епизода това ще бъде експлозивно състезание до финала.
#ÇağatayUlusoy като Gökhan Şahınoğlu е една от най-добрите му роли досега. Не го пропускайте!

С нови сили — и нови проблеми — Гьокхан ще доведе ли последователите си към спасение или проклятие?

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 11:04 от Emiliya

# 646
Феми, пускам го още днес, само ще е малко по-късно, защото през деня нямам възможност, на работа съм.
Аз го чаках много, така че ми е на дневен ред. Впечатляващ е Чаатай в този сериал. Просто няма такава игра😉
8 епизода е.

# 647
Цитат
#Kübra сезон 2 вече се излъчва в Netflix!
С 8 епизода това ще бъде експлозивно състезание до финала.
#ÇağatayUlusoy като Gökhan Şahınoğlu е една от най-добрите му роли досега. Не го пропускайте!

Благодаря Blush и аз така предположих за епизодите.
Не мога да гледам и ровичкам. Егати и късмета.. Така е с техниката случват се такива неща.  Постера за сезона е трепач. Heart EyesHeart EyesNature FireHands Clap Ейваллах на фотографа на продукцията и табики на въздейстеието на главният актьор. Обожавам небрежните къдрици и дълга коса.  Оффф не мога...тоз постер отива в новата тема. Ще изтрия някоя стара снимка и готово..

Окей Ани Hug да пишеш и разкажеш впечатления.  Мен не ми пречи да знам. Може да го напишеш в скрит текст ако Пипи не иска да знае предварително.  Няма такава игра зверска. Толкова задобря и разви пред очите ни.
Който може го може. Талант и харизма изсипана от Господ в изобилие. Чудя се и питам реален ли е ? Човек с чисто и добро сърце. Heart Въпреки темерутският характер го искаш какъвто е Обичаш. Умее да обича красиво дори да ти разбие сърцето си заслужава. Няма да го имаме реално ще продължим да му се възхищаваме , радваме и обичаме от разстояние и завиждаме на тези които са в живота му.  

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 13:18 от femmi2

# 648

Феми, предполагам, че днес ще излязат още интересни неща за "Кюбра". Ще имаш време и възможност да ги вмъкнеш в новата тема!

# 649
Ще излязат нови неща чок зор с тези ограничения.. Видеото зад кулисите и постера да успея да вмъкна ще съм доволна. 

Шефа не ще да ме послуша инати се да махне таз профилна снимка с тия мустаци и поднови с нова по секси и готина. 
Това не го вълнува.

# 650

Сезон 2 с руски субтитри

https://turkrutv.net/kyubra-9-seriya.html#subtitry_netflix

П.П. Момичета, Hands Pray редувайте ме, за да пусна и резюмето.

# 651
# 652

Епизод 9

Резюме

Епизод 9 на турския сериал „Кюбра” ще ви разкаже как Гьокхан с всички сили се опитва да подреди нещата в живота си. Той иска да създаде семейство и да се ожени за момичето, което обича.
Той се записа за онлайн запознанства с надеждата, че там може да намери сродната си душа.
Но обичайният живот на Гекхан се обръща с главата надолу в момента, в който той започва да получава съобщения със странно съдържание. Първоначално той не им придава голямо значение, но след това осъзнава, че всичко, което се случва, придобива различен смисъл.
Някакъв си Кубра започва да предупреждава Гьокхан с посланията си какво ще се случи скоро.
Гьокхан разбира, че е различен от другите хора и сега трябва да реши кой път ще е правилният за него...

# 653
Благодаря за споделеното на всички и за линка с превода. 

Още ли снимат значи  днес е последен снимачен ден за Гаддар. Мислех че вече всичко е заснето? Утре е финала ,но те са свикнали на бързо темпо и ще сглобят кадрите. 
Оффф , какъв рев ще му ударим заради всичко..  Ще е вулкан от емоции душевни.

# 654
Привет! Hug  Честит Ден на "Кюбра" -2! На мен също не ми пречи да споделяте, ако вече  го гледате. То и аз още не знам дали ще устискам да не го започна. Адски съм нетърпелива. Просто не ми се иска, защото ще се потопя във "Кюбра" и няма да мога да превключа така бързо, че да се насладя пълноценно на финала на "Гаддар".

# 655
Какво стана с филма него го бавят доста?
Колко сезона ще е Кюбра?

# 656
Какво стана с филма него го бавят доста?
Колко сезона ще е Кюбра?

За филма е тишина и загадка..
Дано го излъчат до края на тази година или през новата. 
”Кюбра” е два сезона по 8 епизода . Общо 16 епизода. 

Тази снимка на Гаддара  с пелерината е шедьовър.  Като истински фантастичен герой на световно ниво.  Тук фотографа го бива.  Мрачно е и навява тъга. Ще намери ли Дахан душевен покой.  Наемен убиец е опасна и жестока работа затова разбирам страховете на двамата и на Айдан.. но в началото изобщо не мислеше затова и подкрепяше и помагаше дори.  Той се опитваше да я отдалечи и отблъскваше.

# 657

Въй беее, не зная откъде да започна. Толкова много видеа и снимки. А искам и за "Gaddar" да пиша.
     Но започвам подред. Първо снимките:
     Феми, Hands Pray готви се да ме редуваш!

# 658

Въй беее, не зная откъде да започна. Толкова много видеа и снимки. А искам и за "Gaddar" да пиша.
     Но започвам подред. Първо снимките:
     Феми, Hands Pray готви се да ме редуваш!

Чок шашардъ.. Това е приятна еуфория и хаос в главата.  От другата седмица ще търсим това изобилие..
Пак ще сме под въздействие и ще има какво да пишем..
 Представям си в Туитур какво е в руските групи. Като цяло ”Кюбра” се харесва ,препоръчва и възхълява  от публиката, като сериал и сценарии и актьорска игра.  Различен, като жанр и като история и превъплъщение на Чаатай.  Не съм си и помислила че може да го гледам в такава религиозна роля и визия и ще ми хареса.
Доказа още веднъж, че не се страхува да рискува и предизвикателствата му доставят удоволствие и удоволетворение... Печели и нови фенове по света. Изпълва ме с гордост щастие , радост и сълзи. До ден днешен не съжалявам че е тихата ми лудост необяснима и не мога все още да се откажа и забравя.  

Втори сезон изглежда динамичен и раздвижен повече  ще е врзивоопсно. Гьохкан разбира че не Бог му говори и ще се разочарова. Ще поведе и народа към бунт и победа. Печели, както съюзници така и врагове.  Нямам търпение да го изгледам.. Трябва да се гледа яваш заради философията и тематиката и диалозите.  

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 15:11 от femmi2

# 659

Епизод 10

Резюме

Мерв открива опасна тайна, която поставя всичко в опасност. Междувременно Гьокхан спори със съюзниците си как да използват новооткритото им влияние.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 15:13 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт