ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 705
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Още не мога да повярвам, а целият беше в кръв. Какво толкова си казаха с Дахан, че Коркут да се самоубие. Интересно... Да видим нещо във фрага няма ли да подскажат.

Нелепа смърт, след толкова успешни ходове.

# 91
Ами те май нищо не си казаха. Куркут каза, че съжалявал за баща му, но той е загубил брат си. Дахан каза нещо май, че брат го е заслужават. И там се ретроспекциите дадоха. Споменаха Айдан и Лейля. Тук предполагам за любовта говореха. Но не е нещо, което да го накара да се самоубива, освен, ако не се е почувствал толкова предаден от Лейля, че да не намира смисъл да живее. Но пък се върна с толкова закани и намерения. И накрая....умря на руска рулетка. Не мога да повярвам😂🫢🫣

# 92
Не знам, но мисля, че доктора каза нещо на Коркут за болница. Явно раната от Лейла е сериозна + разбитото сърце, явно това повлия на решението му.

# 93
Може и да няма фраг. Много е вероятно да няма. По сторито на Фикрие, четеше репликите за 18ти епизод. Него снимат.

# 94
Сякаш и фраг няма да има. Пак реклами, но ще изчакам и тях.

# 95
Няма да има. Почнаха тея новини.
Супер епизод, хареса ми.
Ама пак да кажа, краят на Куркут беше нелеп. Трябваше просто да го убият зрелищно, всички заедно. Или поне Лейля да го беше убила. Не го мислех за толкова отчаян😀 И се завърна толкова яростен, за да се самоубие🫢
Утре ще гледам и с превод да разбера малко повече какво точно се случи😉
Признавам им го този път- изненадващ финал. Направо шах и мат😅

# 96
На мене също много ми хареса епизода. Динамика, напрежение, неочаквани обрати и още по-неочаквана смърт за Коркут.Не съм си и помисляла, че толкова нелепо ще умре, но може пък да има и причина.
Коркут е твърд човек. На руската рулетка Дахан два пъти стреля, но нямаше куршум. Дали гордостта на Коркут му попречи да стреля в Дахан?!
     Ето го и последния момент:

# 97
"Постоянно виждам баща си в сънищата си. Той все казва ожени се за Айдан. Казва "остави тези неща". От друга страна майка ми се обажда. Казва ми да се върна вкъщи. Казва "не оставяй брат си и сестра си сами". Брат ми и сестра ми не са наоколо. Не разговарят с мен. Имам и Мюдюр от едната страна, теб от другата. Мислех, че ти ме разбираш, но и ти не ме разбираш също. Толкова много хора има около мен. Има тълпа около мен. Но в същото време съм самотен"
💔

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1791572564583542912?t=TL … lGvZ2VAVqJtQ&s=19

# 98
"Постоянно виждам баща си в сънищата си. Той все казва ожени се за Айдан. Казва "остави тези неща". От друга страна майка ми се обажда. Казва ми да се върна вкъщи. Казва "не оставяй брат си и сестра си сами". Брат ми и сестра ми не са наоколо. Не разговарят с мен. Имам и Мюдюр от едната страна, теб от другата. Мислех, че ти ме разбираш, но и ти не ме разбираш също. Толкова много хора има около мен. Има тълпа около мен. Но в същото време съм самотен"
💔

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1791572564583542912?t=TL … lGvZ2VAVqJtQ&s=19
   Ето това е много искрена изповед. Изля си мъката най-после Дахан. Сред толкова хора е, но е самотен. Това трябваше да усети Айдан, по-точно трябваше да се досети, а уж го познавала много добре.
    Пак започнах Айдан да упреквам. Жал ми е повече за Дахан и това е. Не мога да се променя.

# 99
Дахан: " Какво се е случило с мен?"
Куркут:" Не се страхувай. Парализиран си. Много поздрави от Екбер Балтаджъ. Но ще премине до час, не се притеснявай. Екбер Балтаджъ така каза. Разбира се, аз може и да лъжа. Ако лъжа, наречи ме**** (някаква псувня).
Дахан: "Изморих се от теб. Писна ми от теб.
Куркут: "Не, не си се изморил. Не можа да ме убиеш, ядосан си на себе си. Но се опитай да се наслаждаваш като мен.
Дахан: "Като видя да умираш, тогава ще се наслаждавам".

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1791560463815200891?t=Sq … zyC9DCIVVyzw&s=19

Феноменална игра от Чаатай и Ибрахим👏👏👏

Гаддар сет

# 100
Куркут:" Не се страхувай. Парализиран си. Много поздрави от Екбер Балтаджъ. Но ще премине до час, не се притеснявай. Екбер Балтаджъ така каза. Разбира се, аз може и да лъжа. Ако лъжа, наречи ме**** (някаква псувня).
Куркут: "Не, не си се изморил. Не можа да ме убиеш, ядосан си на себе си. Но се опитай да се наслаждаваш като мен.

Скрит текст:
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1791560463815200891?t=Sq … zyC9DCIVVyzw&s=19

Феноменална игра от Чаатай и Ибрахим👏👏👏

Гаддар сет

# 101
Вървим към финал на сериала от това, което прочетох и видях от коментари и кадри. Гримьора  също издаде това ,но го скастриха.
Ще се постарая да не изпускам директните епизоди докрая и насладя на всичко.
Все забравям да споделя и сега е момента че Чачи си пуска косата да расте прическата му вече  не е толкова къса.  Тъжно ми е плаче ми се:sob: защото изпитахме хиляди несравними емоции със завръщането му на тв екран всяка седмица епизод и много доза и изобилие от снимки ,радост ,усмивки сияе от щастие със среща с феновете си които го Обожават и подкрепят винаги. Heart
Това не се беше случвало откакто снима на платформи там нещата са чок потайни.
Приятелската и колегиална атмосфера и екипа на Гаддар са невероятни. Ейваллах за това мога само да аплодирам..
Не мислех че така ще се чуствам, но се разстроих, защото красивият ни темерут ни разглези и сега ще ни е кофти и ще се настройваме за суша. Дано не е прекалено дълга и се моля да продължи да е социален и приятелите да ни радват със снимки  и самият той да споделя, като на Чудо.  Ще се отдаде на заслужен релакс и после отново на снимачната площадка с нови предизвикателства. Пожелаваме си отново да изпитаме това удоволствие въпреки стреса от рейтинги да го гледаме след време отново в качествена и завладяваща продукция на турски екран.   
Усещам и знам и съм убедена по това ,което Чаатай ни показа и доказа че Не съжалява за този проект и завръщане и с кеф играе Дахан , който е сложен дълбок ,самотен , многопластов образ. Гаддара с добро сърце, който никой не разбира дори любимата му която толкова обича може да е жестоко , егоистично и болезнено но я Обича по свой начин.. Дахан не обича да говори мълчалив и затворен е но когато го прави казва всичко в прав текст особено когато е на ръба на силите си и е изтощен и душевно и физически и емоционално и му е писнало. Изповедта му ме разтърси пред Айдан , а тя дори не го прегърна и подкрепи просто запали колата.. След такива думи искрени не може да останеш равнодушен.  Разочарована съм от действията и реакцийте на Айдан след всичко преживяно и  това което демонстрираше от началото на сериала се изпари..  Дахан и каза, когато я потърси след случката с Месут и пръстена че не е могъл да остави приятел в беда както и други хора това му е работата и тя го знае добре. Няма работен график и не може да му поставя ултиматуми  да се опитва да го променя и командва. Каза й че тя е  част от него и много иска да я направи щастлива, но не знае как. Това е  красиво  признание в любов.
Чачо как пресъздава всичко    това забряваш че е филм. Умее ги любовните драми и погледи. Всичко умее няма нещо, което да му се опре. Почвам да губя вяра за хепи енд и любовта им ,но дано не е така. Ако завият в посока Дахан и Лейля накрая ще се побъркам и разочаровам и не само аз. Публиката не харесва и се дразни от актрисата и образа й не я искат с любимеца си. Горко им на сценаристите ако изглупеят така. Close По- добре Дахан да е сам да замине за някъде може и двамата с Рюзгяр да заминат за Америка отколото да пишат глупости.

За края и самоубиството на героя на Ибо - Коркут съм в Шок и запняла уста. Толкова умни и жестоки ходове и накрая с руска рулетка си тегли куршума.. Затова ли се завърна да свърши по тоя начин ?
То е ясно че ще има мир само ако единият от двамата умре.
От тази гледна точка се радвам че това не е Гаддарчето ни , защото няма и не искам да преживявам отново трагедии.
Надявам се да няма такава на финала. Битката между тях е мъжка , феноменално  яка. Истинско удоволствие и наслада ни доставиха с играта си. Актьорско майсторство, като по учебник. Ейваллах на Керем Чатай че ги събра. Мъжкият каст в екшъна е чок силен ,не само в Гаддар. Умее да прави такива яки продукции още от ”Ичерде” и после ”Чукур” Двата проекта са класика в жанра и много успешни заедно с Гаддар. Просто Хитове.  

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 08:00 от femmi2

# 102

Аз имам да наваксвам два епизода и не мога да изказвам мнение само от откъси . Но определено върви продукцията към края си . Ще има ли втори сезон не знам. Но и това ще разберем. А,за косата на Чаатай и аз го забелязах . Просто трябва да смени образа 🤷🏻.

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 10:18 от diana_atanasova55

# 103
Здравейте, дами!

А аз очаквам с нетърпение следващия епизод!
     Още съм под въздействие на емоциите, които изпитах снощи, гледайки поредния изпълнен с екшън, напрежение и драматизъм епизод. Няма сцена, която да не ме впечатли. Няма герой, който да ме остави безучастна, а Чачо и Ибо един срещу друг направо ми взеха ума. Великани!
     Ще има какво да коментираме през седмицата.
     Диди, благодаря ти, че си качила рейтинга на епизода. Нищо неочаквано и по-различно от предходните рейтинги. Но това е без значение. По-важно е каква следа ще остави сериала в историята на турското кино. В международен план виждаме колко търсена и гледаема е продукцията.

Пожелавам ви приятен уикенд!
Всичко да върви гладко по желания от вас начин! Усмивката да не слиза от лицата ви!

# 104
Тендениция номер 1 . В мрежите е лудница и еуфория . Еп 17 е зашеметяващ . Неверояятен край и обрати . Признания и разголване на душата не само от Дахан . Broken Heart

с дубльора лице в лице

Каква красота , какво съвършенство , какво изваяно лице , като скулптура .  С очила е още по секси и готино неустоим . Опасноооо красииив ... Screamнаправо ти .. принципи и всичко .Монахиня да си ще съгрешиш . Този човек и семейства разбива ..

https://x.com/masqueloqueseve/status/1790450293651423639
 Стадиона на Галатасарай любимият му футболен турски отбор , който подкрепя и се говори, че има акции в клуба има и приятели там . Това  е вид позициониране - реклама с тези кадри в сериала.    

Билборда с Айдан и рекламата . Когато ревнуваш до полуда и не искаш никой да гледа любимата ти дори на снимка да я обсъждат .  Дахан реагира спокойно не скочи на бой просто се подразни.. Има напредък след случката в армията и прословутия конскурс . Съжали за реакцията, че се разделиха  и разбра защо го е направила по принуда .  Когато ги видя в дома на онзи , който трябваше да гръмне по поръчка и всичко в него се преобърна и пак подивя и си помисли, че Айдан му е любовница. Сърцето го заболя . Broken Heart  

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 13:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт