НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 082
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
6. Хасиенда

# 616
  • София
Успех на деца, които се явяват днес на изпит Flowers Four Leaf Clover
Моят до сега не е работил никога, но това лято има намерение да по работи, но не знае какво. В хипермаркет категорично каза, че не иска. Все още не бърза с търсението, защото през юни ще записва шофьорски курс. През учебната година не остана време и го отложихме за ваканцията. През лятото плануват пътуване до Будапеща с още няколко съученика, но тъй като трябва в близките дни да си платят билетите и апартамента, та тази екскурзия ще бъде финансирана от баща му.

# 617
  • София
Успех на всички днес!

# 618
  • София
Ей много се радвам като чета хубави новини!
Flowers Four Leaf Clover
Браво на децата с набелязани и постигнати цели !!!!
Flowers Four Leaf Clover
Моето е взело гена на майка си и все още не знае накъде да хване/психологията стои на преден план все още/, но се надявам да има късмет!
Flowers Four Leaf Clover
За работа  аз не настоявам- има време,цял живот ще работят!
Сина ми ,както помните работи миналото лято,видя какво е ....направи си изводи....мислеше да ходи да работи на морето,но се отказа- не си струвало/ слава богу/....

На мен ми се иска да попътува лятото,да избере какво да учи ....да си почине ....пък на есен.....каквото стане.

Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 10:15 от vnd

# 619
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успех на всички деца днес!

etomira гледам се вихриш в 7-класнята, че на 1 юни ще пиеш с тях. Да не вземеш да се търкаляш докато стигнеш до нас.

Поне работя на 20 метра от Хасиенда не мисля, че ще има места за 1 юни. Изключително натоварено е там в този период. По-късно ще разгледам другите предложения и ще гласувам.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 09:08 от ninanb

# 620
  • Бургас
И от мен късмет на всички деца днес!
Моята отиде сополива и кашляща. Най-после му се видя края на това безумие. От друга страна ми е тъжно.

# 621
Тъкмо и аз щях да питам etomira същото, обаче съм сигурна, че е сериозен играч!
Аз обаче не знам дали ще дойда, защото на 1 юни малкото дете ще участва в някаква изложба и не знам дали и кога ще сме поканени. Където и да е срещата, все се надявам, да се намери едно д*пе място, макар и не от малогабаритните.

# 622
  • Разпиляна във въображението
Успех на всички деца на изпит!

Балът на дъщeря ми е днес Simple Smile Явно ние ще сме първите Simple Smile В седем часа сутринта небето бе синьо от до. Сега вече има облаци по небето, което не ми харесва, но дано се задържи хубаво времето поне до към 19 Simple Smile

# 623
Успех на изпитите днес!
Хубаво време и прекрасно парти на баладжиите днес Heart
Синът ми работи отдавна, включително и сега, но не мога да го похваля, че си е купил нещо - прахосник като майка си е Grin
Много ми хареса Изида с постоянно нарастващите разходи! И при мен е така - непрекъснато иска да плащам нещо и сякаш не разбира, че бюджетът не е разтегателен Joy

# 624
Успех на всички деца на изпит!

Балът на дъщeря ми е днес Simple Smile Явно ние ще сме първите Simple Smile В седем часа сутринта небето бе синьо от до. Сега вече има облаци по небето, което не ми харесва, но дано се задържи хубаво времето поне до към 19 Simple Smile

Пожелавам ви хубаво време и прекрасно настроение!

# 625
  • София
Моята отиде сополива и кашляща. Най-после му се видя края на това безумие. От друга страна ми е тъжно.
На каква матура е детето Ви днес?
Нашите и двете по желание са от 14:00. Този час ми е странен и сигурно 15 пъти погледнах служебната бележка, да не би да бъркаме и да я пропусне.

# 626
  • В средата на времето
Miriel, пожелавам слънчево време и страхотен празник  днес! 🙂

Beki, твоят син поне работи. Моят-не, и джобните не му стигат доникъде (изобщо не умее да си прави сметка и да разпределя наличните финанси), особено откакто се гаджоса. За него ще бъде добре да започне да работи, защото няма нищо по-добро от финансовата независимост. Пък и току виж придобие някаква финансова култура. 😊

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 10:28 от Izida

# 627
  • София
На каква матура е детето Ви днес?
Нашите и двете по желание са от 14:00. Този час ми е странен и сигурно 15 пъти погледнах служебната бележка, да не би да бъркаме и да я пропусне.
Днес има ДЗИ  по математика  - ООП.

# 628
  • София
Публикуваха за обществено обсъждане проект на решение на МС за бройките за прием по специалности в университетите за 2024/2025 г.
В екселите в приложенията трябва да си търсите интересуващите ви специалности Simple Smile
https://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=8348

# 629
  • Варна, България
Успех на всички днес! Flowers Four Leaf Clover
С втората матура по АЕ - В1 (втори език) приключихме с училището!
Доволен е и от двете, ще видим резултатите на 7 юни.

Той не е работил досега. Миналата година имаше желание, но до 18 юли се готвеше за Кеймбридж. Роден е през октомври и нямаше 18 години, това също му беше минус.

Тази година е решил да работи. Започна като администратор на Златни пясъци (от Варна сме) за Великден, но не му хареса хотела и работата.
Кандидатства на още 2 места - за Пиколо и за Администратор и на двете места веднага искаха да го назначат, но той е на екскурзия с приятели в Мармарис и може да почне чак на 10 юни.

Снощи обаче ни сюрпризира, че щял да става Барман. Open MouthOpen Mouth
Някаква приятелка щяла да му помогне в едно модерно заведение в центъра, доста натоварено и оборотно. Работи до 2 часа през нощта.
Не знам как си го представя??? Не е никак сръчен. Ей така си мисли, че заставаш отзад зад бара и толкова.
Днес ще му кажа няколко приказки, да си направи сметка работни часове/заплащане и т.н. и да си решава

Общи условия

Активация на акаунт