НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 093
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • София
На мен също ми се иска младежа да поработи лятото, а и той няма против.
Миналата година също работи и изкара пари за море с гаджето, тази година гледам, че пак планират нещо.

# 601
Има ли матура в 12 клас по мат. ООП или е само за мат. ПП? От къде мога да я изтегля? За една 11-класничка питам.

# 602
  • София
Има като матура по желание, но миналата година не я публикуваха. Тук е матурата ООП от 2022 https://www.mon.bg/obshto-obrazovanie/darzhavni-zrelostni-izpiti … li-za-dzi-2022-g/ - има и от май, и от август. Матурите от 2021 и преди това сигурно също ще свършат работа - те са върху ООП.

# 603
Браво на младежа на Вилиан! Само така да върви напред, за мен е герой! На моя хубостник днес му беше защитата, но се е сдухал, презентацията му беше много хубава, но не всички странични въпроси е отговорил. Май не избрах подходящ момент до му кажа, че ще трябва и да поработи…Вашите деца как ще изкарат лятото, на мен ми се иска да работи, дори за 4 часа, но да е ангажиран през деня.
Моят син до сега не е работил. Ослушва се нещо. Аз също му казах, че трябва да си намери работа. Не е във възторг, ама хич Stuck Out Tongue Winking Eye

# 604
  • София
Вилиан, браво на твоето момче! Пожелавам му успех в науката и спорта и да се чувства прекрасно на новото място!

Моята поработва почасово - ходи да раздава флаери, участва в разни рекламни кампании - изобщо неща, които не са фул тайм. И тя събира пари за пътувания. Сега покрай матурите беше прекъснала, но сигурно ще възобнови пак.

# 605
  • В средата на времето
Моят син от юни ще започне работа надявам се. Миналото лято за първи път поработи за кратко и с много бутиково работно време. Тази година заради него се надявам да е по-сериозен, защото нямам намерение да покривам все по-растящите му разходи. 🙂

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 10:29 от Izida

# 606
  • Sofia
Вилиан, да ти е живо и здраво момчето - такъв боец! Да продължава да жъне успехи - всички много му се радваме Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Иска ми се и нашият да започне да поработва. Надявам се сам да се ослуша за нещо.

# 607
Успешен ден на всички и днес. Последен изпитен ден е за моето момче. Вече е изморен, вчера е стоял четири часа да пише. Снощи чете до късно.

# 608
Стиснати палци и късмет от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 609
Щерката работи от почти 4 години. Сега ще почине малко заради екскурзии.

# 610
  • София
И отново - късмет и успех на явяващите се днес!

# 611
Моята девойка поработи здраво миналата година, като лятото беше на 2 работи. Беше си навила на пръста, защото искаше да си събере пари за кола. И понеже и курсове караше, и на училище ходеше, бая нанагорно й дойде в един момент, без нито минутка свободно време и с хронично недоспиване. От друга страна беше доволна, че си събра пари, купи си една (бая стара, но все пак) кола, ремонтира си сама стаята и отиде до Виена на собствени разноски със спестеното. Сега мисли пак да си потърси нещо, но не чак на такива обороти.

# 612
  • София
Успех на децата днес!

# 613
  • В средата на времето
Късмет и успех на всички деца днес! 🍀 Моят син се отказа от матурата по МАТ.

# 614
  • София
Успех на тези, които имат още изпити! Много мина, мъничко остана!
Вилиан, респект на твоето момче!

Момичета, отказахте ли се от среща?
Никой нищо не пише, не избира. Накрая да не се съберем в Мадарската градина, на мястото на фонтана с по една кошничка за пикник?

П. П. Понеже много изписахме, слагам предложенията отново. Намират се в пост #504
 Ето всички предложения. Избирайте си по номер в отделен пост или на лично (моля, не дублирайте и двата варианта). В сряда следобед сядам да броя.

1. Osteria - на Шипка
2.Burrata на Шипка
3. Виктория на Цар Освободител
4. Пей сърце
5. Garden house
6. Hasienda

Най-многото гласове, водят до избор на заведение

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 08:12 от Fair Lady

Общи условия

Активация на акаунт