НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 105
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Вилиан, прекрасно дете имате.
Да се случва само най-доброто за него.

# 586
Да, и аз бих искала да пожелая успехи и удовлетворение от избора на младежа на Вилиан. Всички-наистина всички му се възхищаваме!

# 587
  • София
Яна, днес наистина си уцелила шестица от тотото. Нека все така да ти върви. Пък както е тръгнало може и едно тото да пуснеш. Току виж и там си уцелила джакпота.
Вилиан, поздравления за твоя младеж. Малко са тези като него. Да има много успехи.

# 588
  • София
Вилиан, браво!
Трудолюбиво и упорито е твоето дете! Много успехи му желая!
Яна@, страхотен ден си имала! Важното е, че е с положителна развръзка на всички нива!

# 589
  • В средата на времето
Яна, поздравления! Simple Smile Това студио в Хага си е наистина като шестица от тотото. Simple Smile Все такива прекрасни дни да имаш! Simple Smile

Вилиан, много се възхищавам на твоя син и се радвам за успехите му. Пожелавам му да покори още много върхове! Flowers Four Leaf Clover Голямо браво на твоето упорито и борбено момче!

Кое училище ще повлече крак с баловете тази седмица? Simple Smile

# 590
Успех на твоя младеж, Вилиан!
Дъщеря ми е в четвъртък, откриваме сезона във Варна 😄.

# 591
  • София
Много хубаво ми става като чета истории за млади хора като сина на Вилиан. Особено на фона на цялата жлъч, която се лее по младите. Нека всичко да му се получава лесно и да постигне всичките си цели!

Яна, наздраве! Страхотен ден!

Нямам търпение да гледам снимки на абитуриенти. Аз, понеже съм станала една малка бъчвичка, най-накрая се примирих, че набелязаната рокля няма да ми стане, днес се завъртях за 20 минути в Парадайс и се сдобих с нова. Готова съм да ходя на бал.

# 592
Браво, Вивиан!
Радвам се и за бебето инвитро, за студиото в Хага, за новата рокля за бала....Ех, колко хубав може да е светът!

# 593
Ян@, много се радвам на всички новини! За наздраве си е!

# 594
  • София
вилиан, страхотно ти е момчето! Още много поводи за гордост на теб, а на него сбъднати мечти!

# 595
Браво! Младежът на Вилиан е герой! Жлая му много бъдещи победи!
Честито на ловците на студия. Намирането на жилище е най-трудната част за летящите холандци.
За всички набори - само напред и нагоре!

# 596
  • София
Браво на младежа на Вилиан! Само така да върви напред, за мен е герой! На моя хубостник днес му беше защитата, но се е сдухал, презентацията му беше много хубава, но не всички странични въпроси е отговорил. Май не избрах подходящ момент до му кажа, че ще трябва и да поработи…Вашите деца как ще изкарат лятото, на мен ми се иска да работи, дори за 4 часа, но да е ангажиран през деня.

# 597
  • София
Jabanka, и на мен. Онзи ден се жалваше, че няма пари за дискотека и аз, вместо да й дам, й предложих да си намери работа.

# 598
  • някъде ... тук ...
Вилиан, успех и късмет на момчето!

Моят е доволен от защитата. И утре е на интервю за работа. По негово желание. Искал да ходи в Мюнхен на есен с приятели на екскурзия, та да изкарал пари. Моето условие е да го приемат първо да учи и ако/като го приемат, екскурзията да е преди началото на уч. година.

# 599
Девойката започва работа от юни. Тя работи от лятото след 9 клас, остана и през учебната година в съботно-неделни смени, в началото на 11 клас спря (най-вече по наше настояване). После работи лятото след 11 клас, но не беше много доволна. Сега отново е намерила работа за лятото. Всичко това е изцяло по нейно настояване и благодарение на нейната активност.
Много хубаво ми стана за момчето на Вилиан и за хубавите новини около Ян@. Дай боже всекиму!

Общи условия

Активация на акаунт