НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 038
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Матурите по желание не се качват.

# 646
  • София
Благодаря на всички за съчувствените и окуражителни думи!

Възхищавам се на всички упорити, смели и борбени деца (Вилиан🤗)!

Ако някой ме пита за съвет за работа, бих му предложила градина, ремонти. Тук работа колкото искаш, хора няма. Но синът обсъжда тези неща предимно с баща си и съм ги оставила отдавна да си ги измислят. Аз бях до 7-ми клас и тогава като си избраха, каквото си избраха и приключих с усещането, че имам повече сериозна роля в ключовите му решения. Беше наистина въпрос на усещане, не нещо като поза от моя страна.

От февруари го подканям да отиде да си подгъне панталона за бала, вероятно утре ще отиде. Балът е другата сряда. Може и с крачоли на оверлог да отиде, кой ще види😁

Тук (Централна Стара планина) се изсипа последният час и нещо сериозен дъжд, някъде и градушка, гръмотевици. Дано не намокри много абитуриенти днес🤞

# 647
  • Варна
Матурите по желание не се качват.
Жалко.. Искаше да се ориентира в отговорите си, за да прецени дали да се явява на изпитите, тъй като е с почти еднаква тежест.

# 648
  • някъде ... тук ...
Аз засега съм пас за 1.06, че вероятно ще сме на море. Ако времето не е ОК, все ще ме сместите някъде Simple Smile Нямам предпочитания за заведения...

# 649
  • В средата на времето
Лейди, аз също нямам предпочитание за заведение, но ако ти е по-лесно, ще маркирам някое.

# 650
  • София
Аз не гласувам за заведение, защото ще се дотъркалям докъдето кажете.
И не се притеснявайте, в седмокласната не ми се виждат сериозни пияници....
Щото не се разбираш за среща с правилните хора. 🤣

Като организатор на подобни събития, да ви кажа, че с това “аз не гласувам, защото нямам предпочитания” адски затруднявате организатора. 😂 Тя сега какво да прави?

# 651
  • някъде ... тук ...
Да избере това което харесва Simple Smile и негласуващите нямат право на мрънкане, че не им харесва.

# 652
  • Sofia
...
И не се притеснявайте, в седмокласната не ми се виждат сериозни пияници....
Щото не се разбираш за среща с правилните хора. 🤣

Абе и аз ѝ се зачудих на извода Laughing

Сигурно затруднява и това - без да се записвам, може да дойда, все ще ме сместите. И аз съм така - ММ ще бъде на другарска среща, имам за учене, но може да ми прегрее главата - на момента ще реша, но направо не смея да пиша, че ще ме сместите, че много станахме за сместване Laughing

Лейди, решавай го ти - така ще е най-просто. То в повечето може да няма места.

# 653
  • София
Знаех си, че sanaka ще ме разбере Heart Eyes Благодаря за коментара.
Наистина, от 12 души, които са дали съгласие за идване, 8 нямат предпочитания.
Нямам кой знае какъв проблем с това. Ще избера някое от предложенията (всички са хубави)
Само после не искам да има недоволни.
Бройте го за репетиция за предстоящите избори - не гласуваш, губиш правото да се оплакваш, че изборът не ти харесва. Joy
Споко, утре на обяд ще пиша. Пътьом ще прозвъня 1-2, за които има изразени желания.

# 654
И аз ще се яключа на 01.06. Без значение мястото

# 655
  • София
Малее, какъв дъжд и каква буря в София, 2 часа поне валя нонстоп. Утре е бала на нашето училище, не си представям как ще се придвижим от центъра до ресторанта ( в Младост)...

# 656
  • София
AniK, не се чуди. Цяла година само аз пия в седмокласната. Имам чувството, че там смятат, че съм много несериозна.

Санака, приемам забележката! Ще предложа групова среща и подозирам, че ще се видим тези, които сме тук, ти и още 2-3 девойки.  Не че е лошо де....

# 657
По друг начин да го кажа - аз на среща на седмокласната ще дойда по-натам. Сега малко напрегнато ми се струва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 658
  • София
Лейди, и аз ще дойда. Да се запозная с вас, че на живо никой не познавам. Нямам предпочитания за заведението, всички са хубави.

# 659
  • София
Какво се случва, ако ученик не се яви на матурата по желание?

Общи условия

Активация на акаунт