НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 037
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Какво се случва, ако ученик не се яви на матурата по желание?
Спи до обяд.

# 661
  • София
Спи до обяд.
Това добре. Но в дипломата какво се случва  Simple Smile
А и матурата е следобед:)

# 662
  • София
Нищо.

# 663
  • София
По друг начин да го кажа - аз на среща на седмокласната ще дойда по-натам. Сега малко напрегнато ми се струва Stuck Out Tongue Winking Eye

Ахахахахаха

# 664
  • София
Нищо.
Няма служебна двойка или пише тиренце, или "неавил се"?

# 665
Момичета , някой в темата се беше добрал до минималните балове в ТУ София на база заявление за достъп до обществена информация. Може ли да ми кажете вида на заявлението има ли бланка или е свободен текст и до кого да го адресирам . Искам да се пробвам за ТУ Пловдив и за Пловдивският университет . Благодаря предварително.
ТУ София нямат бланка, ползвах на ТУ Габрово, като си  я промених.

# 666
  • София
Все хубави новинни да пишете в темата. Вилиян, Яна, честито!

Miriel, прекрасен бал желая на на детето. Надявам се пороят да не ви е напакостил.

Ако всеки гласува с пост за заведение, ще свършим темата за нула време. Пускам анкета във ФБ.
Ще добавя бирариите Дондуковъ и Стамболовъ, защото са с градина и на удобно място.
Има и едно заведение, което съм набелязала да пробвам, но все не успявам. То е по-нисък клас, но има закътано дворче. Ще сложа и него в анкетата, с уговорката, че нямам представа дали е читаво.

# 667
  • София
AniK, не се чуди. Цяла година само аз пия в седмокласната. Имам чувството, че там смятат, че съм много несериозна.
Защо сега тези изводи, м? Аз просто не се чувствам споделена в онази тема Joy. Иначе, ако организираш среща, ще дойда.
И на първи юни искам да дойда, но един път се отбелязах за среща и не дойдох и сега ми е неудобно да участвам в преброяването.

# 668
  • Разпиляна във въображението
Заваля час след като влязоха в ресторанта. Чист късмет.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 12:33 от Miriel

# 669
  • София
Нищо.
Това нали го обсъждахме вече?

Имам питане - как се записват резултатите от матурите в дипломата?
Като оценки в 6-балната система , целочислено ли или може да енапример 5,85 ?
Оценките от матурите част от дипломата ли са или стоят някъде отзад, защото се е записал и на матура по химия, която не му е нужна, но понеже се скъса да решава задачи по химия 2 години, ей така да идел, но не се е готвил. Притесява се, че няма да е 6, защото не е само задачи и ще му пише в дипломата 4.
Както ще стане, ако си заявил матура, а не се явиш ? Какво фигурира в дипломата?
Матурите се записват в дипломата в точки и в оценка по шестобалната система с точност до втория знак след запетаята /примерно Отличен 5,58/. Вписани са най-отгоре на втора страница, преди оценките от курса на обучение. Не участват при изчисляване на общия успех от дипломата.
Ако не си се явил на трета матура по желание, в дипломата се вписват само задължителните матури.

# 670
Miriel, много е хубава абитуриентката!
Добре, че ви се е разминал дъжда:)
Пожелавам повече хубаво време за абитуриентите🙂

# 671
  • София
Нищо.
Това нали го обсъждахме вече?

Имам питане - как се записват резултатите от матурите в дипломата?
Като оценки в 6-балната система , целочислено ли или може да енапример 5,85 ?
Оценките от матурите част от дипломата ли са или стоят някъде отзад, защото се е записал и на матура по химия, която не му е нужна, но понеже се скъса да решава задачи по химия 2 години, ей така да идел, но не се е готвил. Притесява се, че няма да е 6, защото не е само задачи и ще му пише в дипломата 4.
Както ще стане, ако си заявил матура, а не се явиш ? Какво фигурира в дипломата?
Матурите се записват в дипломата в точки и в оценка по шестобалната система с точност до втория знак след запетаята /примерно Отличен 5,58/. Вписани са най-отгоре на втора страница, преди оценките от курса на обучение. Не участват при изчисляване на общия успех от дипломата.
Ако не си се явил на трета матура по желание, в дипломата се вписват само задължителните матури.
Явно съм пропуснала последното. Благодаря!

# 672
  • Sofia
Miriel, прекрасна, стилна Revolving Hearts Да ѝ върви по вода в "цивилния" живот!

Нашите са утре. Ще се ходи на Невски. Преди това се събират в училището. Ще го играем шофьори от у-ще до Невски и после да се оправя - ресторантът е на пешеходно разстояние. Ако вали дъжд - направо в ресторанта.

# 673
  • Бг-мама
galina05, благодаря! Може ли на лични да ми я пратиш?
Miriel, много ти е красиво и стилно момичето! Късмет в живота да има!

# 674
  • София
Miriel, много е хубава!

AniK, дано да не вали. Весело изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт