НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 034
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Miriel, чудесна е! Да й върви по вода!
Дано времето ни осигури комфорт за баловете, че във Варна през май по правило е усойно. Моята още не се е оправила съвсем след изпращането в училище.

# 676
  • София
Miriel, много красива абитуриентка си имаш!
Моят младеж е в понеделник.

За заведение не полезвам, за съжаление шефката ми ни изпраща на семинар в Банско с още две дг и как успя да уцели точно този уикенд не знам.

# 677
  • София
Ура! И заваляха снимки на хубави деца.
Mirel, 🤩

# 678
  • София
Еха, сезонът на баловете е открит 🙂
Mirel, много хубава и стилна е девойката. Да има много късмет и много да й върви.

# 679
  • София
Mirel - много е хубава! 👏
Този дъжд вчера в София Confused....точно за изпращането на децата.....ама по вода да им върви🍀🍀🍀

# 680
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Mirel прекрасна млада дама!

Хубав празник на всички, които днес празневат своя бал!

# 681
Mirel, прекрасна е абитуриентката!
Късмет и успех и желая!
Ние сме в събота, все гледам прогнозата. Дано даде време Hands Pray
Успех и прекрасни емоции на всички, които имат бал днес!

# 682
Прекрасна е, Мириел! По вода да й върви!

# 683
Имам един въпрос аз, колко пари ще им дадете за джобни на бала?
Надявам се да не прозвучи нахално, но наистина се чудя.
Чувам различни суми, от космически(1000 лв) според мен за една вечер,  до стотина лв.
При положение, че им е платен ресторант, хотел и остава клуб/бар....

# 684
  • В средата на времето
Искам да пожелая слънце ☀ на всички абитуриенти днес и дъжд, след 19:00 ако може! 😊 (понеже и днес го дават валежно).

Аз също съм под напрежение за парите, защото му предложих да вземе 200 лв., той ме изгледа все едно съм му казала "На ти, мама, 2 лв. да се почерпиш". 🙄 Не знам, не искам да взима голяма сума, но нямам идея на колко ще си стиснем ръцете. Те тези пари се попиляват по дискотеката после. 🙄

# 685
  • Варна, България
Мириел, прекрасна е девойката! Много стил, класа и елегантност.

Относно джобните за бала - вероятно 200-300 лв. Но както каза и Изида, за една дискотека толкова пари?!!!

Снощи моят син ме застреля - противно на това, което мислих, че ще оцени пари като подарък - той явно все пак е премислил и подари на няколко от приятелите си ваучери за приключения - дегустация на вино, разходка с яхта

И сега съм в чуденка, защото съм казала на всички близки за пари. Е, ще има и сребърни бижута - не пожела злато.
Но явно повече ще оцени някакъв подарък преживяване.
Гледах-гледах - освен атв (той не е шофьор) и тандемно скачане с парапланер (уж има страх от високо) друго не се сещам.

Дайте някакви идеи?

# 686
  • София
dimitrina, прегръдка!
Вилиан, много се радвам на твоя син и му пожелавам да постига целите, които си поставя!
Яна, честито! Grinning
Miriel, прекрасана млада дама! Sparkling Heart

Ние сме също утре. Има 50% вероятност за дъжд. Може да вали, може и да не вали Laughing Дано да не е следобяд.
И аз се чуедех колко джобни да дам. Мислех 100, но като ви чета може да е малко. Нямам идея от цените по дискотеките.
Познавайки моя човек, ще ги похарчи за сода.

# 687
И аз си мислех за 200/300 лв.
Благодаря ви за отговорите, сверих си часовника.
Voltage13, не бързай с ваучерите. По- добре сам да избере своето преживяване. Когато има събрани парички ще може сам да реши за какво да ги даде.

# 688
  • София
Вие питали ли сте дали в куверта за дискотека не е включена консумация? Защото при нас имат по 100 лева пиене, които сме платили. И тя не иска да й даваме много пари, защото се притеснява да не изчезнат.

# 689
  • София
Какви са цените в дискотеките, след като сума от 100 лв. е твърде малка? Моят е ходил само веднъж на дискотека, за има няма един час, каза че въобще не му е харесало и от тогава не е стъпвал и съответно няма представа колко пари биха му били достатъчни. И ние смятахме да му дадем 100 - ина лв., ама след прочетеното изглежда ще му дадем повече. Пък дано му стигнат за вода и кола.

Общи условия

Активация на акаунт