НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 013
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Аз никаква идея нямам дали имаме куверт за дискотеката. Плащахме май само за ресторант и стая в хотела. Те не са им много опциите на Златни пясъци за клуб. И там сигурно ще къртят с цените, че нали е събитие *веднъж в живота*( синът ми мрази израза) Joy, а и моя хубавец понеже е над нещата и надали знае. Инак е пестелив. Всичко се харчи само и единствено за Плейстейшъна и всичко свързано. Там не се пести, но всичко друго е безмислен харч. Чичо Скруч Stuck Out Tongue Winking Eye

# 706
  • София
По математика е много добра, интересува я само този предмет и реве дори да има 5-ца. Затова се е насочила към този профил, но нещо ми е притеснено относно нивото и трудността.
Щом дъщеря ти се интересува от математика, защо я спираш? Ще я накараш да учи предмет, който не харесва, защото някой казал нещо за математика? Ако избере нещо друго, което не и е интересно и го бута с нежелание, мислиш ли, че на ДЗИ ще и бъде лесно? Изпита пак ще бъде по ПП, а не ООП.
Имай вяра в детето си и я остави да направи сама избора си.

# 707
  • София
Такаааа, резултатите от широкомащабното гласуване за сбирка приключи. Без ярко открояващ се победител
Първите 3 места са :
1. Бирария "Дондуков" - 7 гласа
2. "Пей сърце" - 6 гласа
3. Хасиенда - 5 гласа

За Хасиенда имаше 2 негативни коментара - отдалеченост и не е сигурно, че ще ни побере всички, без да си седим по коленете.

Аз съм ходила и в Дондуков, и в Пей сърце. Градината на Сърцето е по-приятна, според мен.

Имате половин час да кажете  тук, във форума, 1 или 2 предпочитате.
След това, ще звъня за места.

# 708
  • В средата на времето
"Пей сърце", че ми е на сърце името. 😊

# 709
Пей сърце
Досрамя ме и взех,че разгледах Предложенията
Имам обаче и оправдание, тъй че съм 0/0 Simple Smile
Оправданието: ремонтът още не е приключил, имам да чистя латекс и от зъбите си. Пазарувам за посрещането вкъщи, чакам и каката да се прибере, изкарах 3 матури и за капак, изгубени ключове от апартамента, където живее зрелостникът ...
Хихи

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 15:57 от kassii

# 710
  • София
Направена е резервация за 20 души за 1 юни от 18.30 ч в "Пей сърце"
Ще се радвам да се видим! Flowers Hibiscus

# 711
  • София
Лейди, благодаря много 💜
Izida, питах моя младеж и каза, че в куверта за дискотеката са включени някакви хапки, вода/безалкохолно и алкохол, но за алкохола не знае какво количество е и какъв ще бъде.

# 712
  • София
Много хубава девойка на Мириел - аз успях да я зърна вчера. Дано вече времето се оправя, че моето дворно парти да не се окаже утре подходящо за бански...Моят хубостник не иска да ходи на дискотека, защото не слушал такава музика - дано утре размисли, иначе той не пие и не пуши, така че 100 лв ще са му повече от достатъчни. Цял ден чакам резултатите от защитата, вече наистина са ме хванали всички нерви. Весело изкарване на днешните абитуриенти!                               

# 713
  • София
И нашите са в Маринела в Мегами, резервацията е от Октомври 2023, по 150 лева събираха, нямам представа какво влиза,утре като се прибере ще пиша  нашият бал е днес! 100 лева в брой й дадох, но има дебитна карта в нея. Май ще се размине бурята тази вечер над София.

# 714
Мина нашето събиране, чакаме на опашката за Интера и реших да споделя за кратко моята девойка, ще има по-хубави снимки от фотограф по-нататък.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 18:23 от BoeL

# 715
Леле, Boel, прекрасна е! Хубав празник!

# 716
  • Sofia
BoeL, ако можех да хвърлям сърца с очите си, щяха да хвърчат - прекрасна, възхитителна!!! HeartpulseRevolving HeartsHeartpulse

# 717
  • София
Леле, BoeL, зашеметяваща е!!!!!

# 718
Ще цитирам silver pearl
Леле, Boel, прекрасна е! Хубав празник!
Балът на моята абитуриентка е утре, емоционално все още се подготвям

# 719
Страхотни са и двете девойки! Сега успях да се включа и да ви изчета …. Ще се видим на 1 юни и отново весели празници и хубаво време до края балния сезон!

Общи условия

Активация на акаунт