НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 082
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да ви питам пак за матурата пи БЕЛ и написания план в края на съчинението. Дали е проблем, че девойката е писала и план?
Благодаря ви!

Лично аз не вярвам това да е за анулиране.
Кой е забранил да си пишеш план за есето ?
По тази логика може да се приеме и употребата на определени конструкции и думи като знак.
Това е нейния начин да напише есе, не вярвам някой да анулира работа за това, особено ако се вижда, че детето не е написало глупости.
Вярвам , че проверяващите не са изверги, чиято едничка цел е да се хванат за нещо и да анулират.

# 571
Не си спомням, всъщност кой има право да анулира - само квестор или и проверител. Ако е първото, очевидно че няма да се анулира. Ако е второто, вече е въпрос на късмет какъв ще се падне. Но според мен, по-скоро няма да се анулира, защото ако, е знак, би бил прекалено очевиден.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 14:23 от Светкавица

# 572
  • София
Мисля, че може да се звънне в МОН на инспектора , с когото говорих аз и да се зададе въпроса.
02 921 7792 г-н Райчев .

# 573
  • София
Моята, вчера на историята, е объркала местата на въпроси 22 и 23. Обърнала се е към квестор, която от своя страна е извикаха директор. Директорката й е казала, че няма проблем, само да напише номерата на въпросите на които отговаря, за да е ясно. /Това, ако се беше случило след 7 клас никога нямаше да се осмели да попита, щеше да се шашне и да прецака всичко до края/.
Искам да кажа, че съм убедена, че и квестори и проверяващи знаят, че децата са под голямо напрежение и изпитни работи не се анулират толкова лесно.

Димитрина, голямо гуш от мен!

# 574
Решено: Всички ще получат максималните 4 точки на проблемната задача в матурата по БЕЛ
[/quote                                                                                                                                                                                                       Всички ученици, които не са имали диаграма или всички ученици явили се матурата по БЕЛ?

# 575
Решено: Всички ще получат максималните 4 точки на проблемната задача в матурата по БЕЛ
[/quote                                                                                                                                                                                                       Всички ученици, които не са имали диаграма или всички ученици явили се матурата по БЕЛ?

ВСИЧКИ

# 576
  • София
Честит имен ден на всички именници! Да им се чува с хубаво името!

Днес е прекрасен ден, защото:
1. Спечелихме 6-ца от тотото под формата на букнато студио в студентско общежитие в Хага. Голям зор беше - 2ма човека паралелно на компютри, блокиращ сайт, защото беше юруш на маслините и т.н.
2. Моя колежка роди дълго чакано инвитро бебе
3. Голямата дъщеря приключи последния изпит на изключително тежка сесия

Аз разбира се за 5 пари работа не съм свършила днес, но ги подкарвам кехлибарено, бело, червено, всякакво .......

# 577
  • Plovdiv
А аз се чудя как седи въпроса с осигуровките. Наборката роботи на  трудов договор (2 часа на ден)?
В нейния случай не трябва да подава декларация, защото тя се осигурява от работодателя, щом е на трудов договор. Единствено се сещам, да говори все пак с работодателя и да види как точно се води при тях. Да и потвърдят, че я осигуряват.

# 578
  • у дома с любимите си хора
Яна, наистина си е шестица от тотото. Честито! Ей такива хубави новини да се чуват.

При нас нищо ново на хоризонта. След приема в избраната специалност се бори с поредните изпратени документи - направо край няма. Щото нали е на два фронта - попълва за университета, попълва и за отбора. Чакаме заветното I-20 /вече втори месец/ да подаваме за виза. Иначе има общежитие, което е уредено/ знае се още от септемри миналата година кое ще е/, избра си и план за изхранване - макс, сакън да не се затрие. Подаваме документи и към спортната асоциация - нон - стоп. Та работа бол.

# 579
Вилиан, аз съм изтървала - през океана ли заминава твоя младеж?

# 580
  • у дома с любимите си хора
Да, BoeL. От края на миналия август е новината. Тези дето заминават с плуване/ щото си се знаем/ се убиха да се прокламират в какви университети отиват, колко им е топ всичко, колко са страхотни и прочие. То не бяха статии, то не бяха гръмки публикации, сайтове, медийни кампании, то спортни медии ангажираха да пишат...Моето каза, че е по-добре никой да не знае нищо и си прави пас месеци наред до подписването на договора си. После продължи да е пас, ама  от отбора го помолиха да се обяви в една платформа и нямаше накъде. Две години води преговори с всякакви университети, накрая получи 12 предложения. Две години нон стоп разговори, изисквания, преценяване. Отделно училище, тренировки, състезания. Избра това, което му е важно на него. Справи се отлично!  Имаше възможност да учи в топ университети - NYU, GTech, Ivy, Stanford и прочие, но се радвам, че не залитна в тази посока, а избра това, което почуства като свое място.

# 581
Вилиан, поздравления за успеха на чудесния младеж, който сте възпитали! От темите още в началното училище си спомням колко самостоятелен беше като малък, а после сам в София как се справяше с всички предизвикателства - училище, битовизми, двуразови тренировки и т.н. Много малко са младежите, които биха устояли на такова натоварване. Адмирации за целеустремеността му и спортния хъс! Късмет и успех зад океана! Flowers Four Leaf Clover

# 582
И от мен поздравления от сърце! Искрено се възхищавам на твоя младеж, Вилиан, и аз го помня още отпреди 7 клас! Много успехи да има и много да му харесва изборът, който е направил!

# 583
Поздравления за напористия младеж и от мен!
Късмет и успех му желая!
Възхищавам се на такива млади хора!

# 584
Не си спомням, всъщност кой има право да анулира - само квестор или и проверител. Ако е първото, очевидно че няма да се анулира. Ако е второто, вече е въпрос на късмет какъв ще се падне. Но според мен, по-скоро няма да се анулира, защото ако, е знак, би бил прекалено очевиден.
Проверителите могат да подадат сигнал за нарушена анонимност. В този случай обаче няма да го направят. Нарушена анонимност е да си напишеш името, да рисуваш, да пишеш знаци и подобни отбелязвания. Ясно е, че детето е объркало беловата с чернова, не се тревожете!

Общи условия

Активация на акаунт