🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 013
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 150
Нямам българска телевизия в момента - какво каза Алек при Наум?

# 151
Защо основната тема е заключена? Нова ли има?
Шефката няма да спи, ако не е автор на последната тема. Поне хубави да ги правеше като Дяволо, а те пълни с грешки и пропуски.

Наистина не мога да проумея кой изобщо е мислел, че този финал ще е добро решение. Можеше да ги отреже и двете очи в очи.
В следващия сезон ще са само обвързани за слава там.

Разбирам защо получихме спойлери толкова рано, разчуло се е за тъпотията.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 09:56 от Clouded

# 152
Винаги има по-големи дъна...

И нацвъкала едни сторита мамата колко е интелигентна, как ги разконспирирала двете, на Алек казва евала и го хвали за смелостта (???), пак колко била влюбена в него и как най-важното е да слушаме майка си на всяка цена...
Ами Алек, честито, друга опция за жена в момента нямаш.
Вики, ако четеш, много долно да не покажеш грам женска солидарност. Явно си заслужаваш Алек.

# 153
Това, което си мисля е, че Александър или се раздвояваше коя да избере, или как никоя да не избере. И, за да има тръпка и да не излезе той виновен, включиха в сценария майка му. Уж тя така го съветва. Едва ли същата жена би го насърчила да участва в предаването. Със сигурност е била против, но той не я е послушал. Сега изведнъж се вслушва в думите й. Хайде бе.

# 154
  • Leeds, UK
Това, което си мисля е, че Александър или се раздвояваше коя да избере, или как никоя да не избере. И, за да има тръпка и да не излезе той виновен, включиха в сценария майка му. Уж тя така го съветва. Едва ли същата жена би го насърчила да участва в предаването. Със сигурност е била против, но той не я е послушал. Сега изведнъж се вслушва в думите й. Хайде бе.
Е, да де, ама пак излезе виновен. Че е мамино синче! Тъй че все тая.

# 155
  • София
Аз да подчертая, че основният хейт, който залива Алеко не е задето не е избрал нито една - да кажем, наистина не е можел да избере - а задето по толкова мишкарски начин се изниза и нямаше очи да срещне двете жени и да им обясни, да поговори с тях, да има по-човешки завършек. А той - съобщение по телевизора; все едно слушаха речта на президента на НГ. Без право на въпроси, на повече разяснения, на успокоение даже. Предполагам, че всяка е допускала, че може да не е избраната, та това нямаше да е такъв шок, ако им го беше поднесъл като зрял човек.

А между другото, аз предпочитам финал тип Виктор пред тазгодишната излагация. В крайна сметка, няма да ги поведат под дулото на пистолет към гражданското, та толкова да се спичат и Ерген, и мама му. Посочваш там едната за победителка и после ако щете се гаджосвайте, ако щете не. И без това цялото предаване е една изкуствено захаросана "приказка", нека и финалът ѝ е такъв!

.Hazel., писали сме горе-долу едно и също едновременно! Simple Smile

# 156
  • София
Мисля си, че ако спазят правилото, щяха да излъжат зрителя, а това се прощава по-трудно. Ще очакваме, че втората извикана ще е победителката. Но всичко това е просто мое споделяне, не твърдя, че съм права, защото изобщо не познавам шоубизнеса.

Editor., Можеше поотделно да заснемат разговорите. Така, както Генчо отиде при Елена миналата година и й каза, че е прекрасна жена, но не е неговата любима. Аз затова не обвинявам Алеко, но можеше и да тропне с крак (той може и да е, не се знае) и да каже “ Не съм съгласен да ме изкарвате страхливец. Това ще повлияе на имиджа ми, на бъдещето ми и тн. А така унижавате и момичетата, с които прекарах 3 месеца.” Обаче продукцията казала “Не, тази година ще го направим така!”. Няма как да знаем.

# 157
Винаги има по-големи дъна...

И нацвъкала едни сторита мамата колко е интелигентна, как ги разконспирирала двете, на Алек казва евала и го хвали за смелостта (???), пак колко била влюбена в него и как най-важното е да слушаме майка си на всяка цена...
Ами Алек, честито, друга опция за жена в момента нямаш.
Вики, ако четеш, много долно да не покажеш грам женска солидарност. Явно си заслужаваш Алек.

Спокойно, по-зле е , щом не иска и той да се свърже с нея.
Да си хване и тя един футболист и да се спре, че тази ситуация си е вече хумористична. Сигурно го дебне иззад храстите.

# 158
Майка му пое вината. Тя си го познава. Видя, че той е прекалил с актьорската игра и се чуди как да излезе от ситуацията. Тя му даде отговора - не избирай никоя - аз ще те подкрепя.и на него му олекна.

# 159
Нека не забравяме, че същата вечер Алек каза на Надето, че я обича... когато се качваха на лодката. No balls.
🫣

# 160
Освен че Ксения е влязла в новия брак с две деца, тя е и приела две други деца-тези на съпруга си, или бъркам?
Ако е така, то тя най-добре и много дорбе знае какво е да влезеш в брак с човек, който вече има деца, както и знае какво е да влезеш в брак водейки две свои деца.
Та като човек минал през тези неща, и още минавайки през тях, тя много добре знае какво говори...

# 161
  • Варна
Би било добре след края на поста за новата тема да не се пише и модераторите веднага да я заключват.

Би било добре да не пуска нова тема, ама "шефката" се притесни да не й отнемат "трона". Пък анкетата е един път, едни и същи въпроси зададени по различен начин.

# 162
Аз да подчертая, че основният хейт, който залива Алеко не е задето не е избрал нито една - да кажем, наистина не е можел да избере - а задето по толкова мишкарски начин се изниза и нямаше очи да срещне двете жени и да им обясни, да поговори с тях, да има по-човешки завършек. А той - съобщение по телевизора; все едно слушаха речта на президента на НГ. Без право на въпроси, на повече разяснения, на успокоение даже. Предполагам, че всяка е допускала, че може да не е избраната, та това нямаше да е такъв шок, ако им го беше поднесъл като зрял човек.

А между другото, аз предпочитам финал тип Виктор пред тазгодишната излагация. В крайна сметка, няма да ги поведат под дулото на пистолет към гражданското, та толкова да се спичат и Ерген, и мама му. Посочваш там едната за победителка и после ако щете се гаджосвайте, ако щете не. И без това цялото предаване е една изкуствено захаросана "приказка", нека и финалът ѝ е такъв!

Абсолютно! Пълна липса на човещина и емпатия. И бягане от отговорност. Не е нужно да има чувства, а уважение. Каквито и да са били жените там, всяка в крайна сметка е човек.
Но той самият си показа рогата, след като олигави Мария и след това я отпрати като тотална непозната.

# 163
Има победител - Наум, за трета поредна година печели безплатен курорт за семейството.

Наум след като е видял всички тези неща в Ергенът от близо, сигурно е започнал много силно да оценява факта, че има семейство и стабилна връзка.

# 164
Никой не е прецакан в това предаване, защото в него чувства просто няма. Но да, не разбирам защо не им е казал в очите, че не избира никой, всички да изиграят сценка от индийски сериал и кой от къде е.

Общи условия

Активация на акаунт