🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 039
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 180
Това, което наистина ме вбесява е, че не зрителите, не продукцията, а САМИЯТ Алек избра тези две жени за финалистки и след това се изниза като мокра връв! Да беше оставил някои две от пантерките за финал като толко пък никоя не му хареса! Много ми е гнусно това поведение, не е мъжко, просто.

# 181
  • софия
Не очаквах, че ще завърша участието си в темите за Ерегенът по този начин, но:
 Каква беше тази глупост, да се пусне нова тема преди да сме изкоментирали финала?
 Ако на някой егото му е по-голямо от здравословната доза, моля да вземе адекватни мерки, а не да си избива тук комплексите. Не се иска много. Само уважение към всички списващи и поне малък напън да се направи мястото уютно.
 А тук цял сезон виждам едно, нежелание за поддържане, но за сметка на това голям мерак името ти да е в началните надписи.
 Ноо, какъвто ни сезонът, такъв и домакинът.

Рози за всички с които се забавлявахме, въпреки всичко. Рози и за момичетата, които имаха смелостта или глупостта да се запишат в този формат.
 Хубаво лято ви желая и на есен ще се срещаме из темите.

# 182
Май някои не сте слушали внимателно какво каза майка му и само изкарвате думите й от контекста. Тя не каза, че Алек не трябва да се обвързва с жена с дете. Тя каза, че той трябва да е наясно каква цена трябва да плати и какви компромиси трябва да направи. И да обмисли дали е готов за това. И очевидно не е.

Че не е готов, не е. А вие коментирате това, което му каза на него пред камера, след това също каза, че не смята нито една от двете за подходяща за него, защото и двете имат минало и багаж. А зад кадър вече какво е казала - можем само да гадаем, но бих заложила на по-сериозен натиск. Предвид думите й, че някои неща са по-лични и интимни и трябват да се говорят отделно.

# 183
Освен всичко друго аз мисля, че Алек искрено хареса Валерия.
Тя го отряза и не му остави друг избор, освен каките.
Той наистина още не е избрал пътя си в живота - човече, вземи се освести вече и се хвани в ръце, не си първа младост. 27 години са си вече една възрат, в която човек трябва да знае какво иска от живота и да е научил как да го постигне. Ама нали е по-лесно да се търси на хляба мекото и на работата лекото...много народ е така в днешно време. Статистиките не лъжат - много млади хора нито учат, нито работят. Какво ще става не знам, не знам...

# 184
За мен лично тя се сдържаше да го спре, зщото е твърде явно и ще я оплюе цяла България. Уж той си решавал. Но зад кадър му стъпи на врата, за да не е пред хората и той Избега.

# 185
Надежда се усети какво става още когато ги събраха с Магдалена под арката. Магдалена не разбра дори след като им пуснаха видеото.  За нея беше шок и не можа да реагира, Надежда беше побесняла, ако Алек беше на живо пред тях, сигурно щеше да му лепне един шамар.
Това е, защото Надежда е там с друга цел. Боли я онуй дето го няма за Сашо.

Тя пари точно от Алек няма как да вземе. Освен това нейното семейство е много по-богато от неговото. Wink
Никъде не съм писал, че е там за парите на СашУ. Тя иска парите, които ще изкара след формата. Всичко й е стратегия на тая.

# 186
  • София

Драма ли...кой има драма? Интересно ми е просто, любопитна съм....по натура Simple Smile
Не винаги чета темите до край, искам да имам яснота например че в понеделник ще трябва да търся новата тема.
Сега се оказа че в сряда трябва да го търся.
Утре в петАк ли, как...това питам...правилото какво е, че да си знам....

Този понеделник нямаше нова тема и добре, че някой все пак реши да направи такава.

Иначе другия понеделник мисля, че е време да се пусне  -  - "Ергенът" - в очакване на новия сезон, все пак кстингът е обявен, сигурно вече някоя участничка е избрана. Сезона наближава Smiley Така че, СлаБе, не бързай да ни отписваш до есента.

Чакам Алек в Преди обед, представяте ли си да дойде с гадже Smiley

# 187
  • Варна
Почвам да си мисля, че Кокито е отрязан от Надежда 🤣🤣

# 188
  • Вестерос
Аз също снощи още питах модератора какво е правилото за пускане на нови теми тук, защото до сега в понеделник, последно в сряда се пусна..изобщо хаотично и без правила ми изглежда...но отговор така пй не получих какво е правилото тук- кога се пускат нови теми, на брой минати страници ли, всеки ден ли, на пет месеца ли....
Функцията информирай модератор явно не работи. Ако модератор все пак чете, моля преди да изтрие поста ми, да ми отговори на въпроса, ако е удобно...
Каква е драмата с темите? За коментиращите няма значение кой и кога пуска. По - важно е да не се трият коментари.
Че се прави нещо без мисъл, това е драмата, за да е направено и да виси до догодина тази тема.

Защо е допуснато това? Защо? Между два сезона беше резон да се пусне другия месец, другата седмица. Реално сега си е пак за финала! Какви нови участници, какви пет лева.

10:20 мина, Алеко го няма в студиото.

# 189
Е какво става сега с това Преди Обед? Нали 10:15 щяха да дават интервюто? 🧐 Само си търсят аудитория май да им гледа другите глупости 🙈

# 190
Аз все пак съм безкрайно благодарна на всички, които подготвят и пускат теми. Определено си е много работа. 💗

# 191
И за мен Валерия беше най-честния избор. Химия - безспорна, можеха да я пригладят със затворена блуза и без много грим за Мама, възрастта е ок.
Йоана и Валерия щяха да ни свършат повече работа от двете руси кобилки.

# 192
И аз това се чудя. Дали Алек няма да им запише едно видео и за тях?
"Аз съм слаб, не можах да реша дали да дойда в Преди обед или да чета коментари в Инстаграм- простете ми. " Smiling Imp - избрах и двете или нито едното..

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 10:40 от BobbyDyl

# 193
И аз бих си представила финална тройка Валерия-Йоана-Екатерина.

# 194
  • Вестерос
Алу, подготвят е ключовото, пускането иначе е точно 2 минутки, какъв труд..?.
Казаха, че след рекламите влиза Мамин

Общи условия

Активация на акаунт