🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 401
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 775
В крайна сметка абсолютната истина ще излезе наяве, когато поканят Маги да участва в "Къщата на инфлуенсърите". Grinning (Ако тук има запознати с това как Александра Гърдева разгърна целия си "потенциал" в последния сезон, ще разберат.)

# 2 776
Цитат
Щом е простила на Оня човек с 10 годишната връзка, с изневерите и тормоза,  с боя над баща ѝ….щом на него е простила и се е чула, говорила и върнала в заведението му😵💫😵💫!?

Това  не е вярно, кога е било казано това нещо? Кой е бил баща й?
Магдалена го каза в предаването - че е видяла баща си да лежи на земята пребит, заради нея.
Става дума за по-предишна връзка - някакъв човек от Варна. Този със заведението е от София и е била с него по-късно. По-скоро за него разказваше на онази среща сред колажите - че ѝ е изневерявал, а тя е прощавала.

# 2 777

Ох, за първи път ли я вкарват в групов чат? 😅

# 2 778
А мамин Алек дали ще се надкаст-и?
Гледах с Магдалена и Надежда.
1. Надежда - толкова се е надула с ботокси и филъри, все едно гледах друг човек, мисловно не успях да я свържа с предаването и превъртях набързо.
2. Магдалена - една идея повече ми допадна самото й поведение, в сравнение с формата. Беше по-естествена. Но пък такива глупости наговори пак... Не била чела коментари. Мен ме блокира след един единствен коментар под снимка на профила на Ергенът, при това без нито една обидна дума. Моля ти се.... Туджаров я жали много. Защо не й зададе въпроса за Габриела и как се преструваше, че не знае за сестра й. Голяма страдалица, голямо чудо. Разказва в предаването как бившият й уредил да пребият баща й, изневери, затвор (преносен смисъл), а сега - страхотен човек, какви прекрасни отношения имали....
Оф, бактън от простотия.

# 2 779
Щом е простила на Оня човек с 10 годишната връзка, с изневерите и тормоза,  с боя над баща ѝ….щом на него е простила и се е чула, говорила и върнала в заведението му😵💫😵💫!?

Това  не е вярно, кога е било казано това нещо? Кой е бил баща й?
Вярно е,
Тя го разказа почти през сълзи на Ергена, в нощта на шатрите и признанията. Кой точно е бил човекът, като име ли държите да знаете?? 😉

# 2 780
Аз май пак съм назад - какъв е бизнесът на семейството на Маги? И в Инстаграм казва, че това й е основното занимание в момента.

Да не обработват някоя земя, не знам. 😀

# 2 781
Дали има някакъв шанс Алек да участва в Надкаста и в някой друг подкаст? Иска ми се да чуя неговата история

# 2 782
Според мен няма никакъв шанс.

# 2 783
Едва ли. Сигурно отдавна съжалява, че се е обезглавил така и му се ще да върне времето, но…къснооооо, Анушка вече бе разляла олиото

# 2 784
Едва ли. Сигурно отдавна съжалява, че се е обезглавил така и му се ще да върне времето, но…къснооооо, Анушка вече бе разляла олиото

И да беше прочел частта "Пилат си измива ръцете", и да беше пил чист спирт!  Аматьор....

# 2 785
Хей, фенке на Маги, ти знаеш коя си, понеже съм Надежда - лично ще се обърна към Маги да ти каже да спреш да ми досаждаш. 😂

# 2 786
Сега и изгледах гостуването в “Преди обед”. Не видях нещо кой знае какво УАУ. Смисъл, дори да не е имала чувства или просто да са отминали е нормално да не се почувства ОК от думите му. Той го изкара все едно нулев интерес е имал, по този начин им дискредитира чувствата и изживяванията вътре.
Истината е, че хората рядко сме обективни. Ако Маги не ми е харесвала вътре, най-вероятно няма да ми харесва и в интервютата си и все ще намеря за какво да се захвана, за да си потвърдя “негативизма”. В случая примерно с Надя - вътре не ми беше изобщо приятна, в интервютата си ми изглеждаше фалшива, дори хубавите неща, които каза пак ми се сториха фалшиви, а може да не са били. На мен Магдалена ми се стори искрена, а дали е наистина си знае само тя.
Аз ако бях също нямаше да се изкефя на интервюто на ЕргенИНО. 😀
За разлика от нея обаче на Надежда видимо не й пукаше какво толкова е говорил, даже го защити и каза, че съжалява за целя хейт , който се изсипва по него.
Поведението й е беше на жена на която или не й е пукало грам или го е преживяла отдавна.
Маги излъчваше съвсем друго нещо.
Надежда и в предаването се държеше някак собственически и покровителствено с Алек. Единствено тя си позволяваше да го нарича с разни имена като ''палячо'', eдинствено тя искаше да си го взима и да си тръгват. Интимничеше на друго ниво. Обмайчваше си го... Стратегия имаше в отношението към него. Вероятно и навън продължава тази линия. Лукава жена е.

# 2 787
Хей, фенке на Маги, ти знаеш коя си, понеже съм Надежда - лично ще се обърна към Маги да ти каже да спреш да ми досаждаш. 😂

С Магдалена кога успяхте да стоплите отношенията? Grinning

# 2 788
Ами Алеко ни гоуства и двете. Аз сега си харесах Туджаров, слава Богу той не е тип на Маги. 😁

# 2 789
Ами Алеко ни гоуства и двете. Аз сега си харесах Туджаров, слава Богу той не е тип на Маги. 😁

Никога не знаеш, Нани. Днес искри прелитаха между тях. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт