🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 450
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 790
В крайна сметка абсолютната истина ще излезе наяве, когато поканят Маги да участва в "Къщата на инфлуенсърите". Grinning (Ако тук има запознати с това как Александра Гърдева разгърна целия си "потенциал" в последния сезон, ще разберат.)

Благодаря за идеята. Това лято ще гледам Къщата на инфлуенсърите.
За Ергенът няма какво да кажа...образите не бяха интересни, сал развратът на събитията във финале гранде пожъна фурор, за утеха на създателите.

# 2 791
Може да е потърсил Нани. Шегувам се, шегувам се. 😂😂😂

Може, що не? И тя е лъжкиня, и той е лъжец. Като нищо да се крият, че са заедно. Ама мама Ксения, ако го надуши - спукана му е работата.
Сега вече си мисля, че те доста си пасват, тя ще го осинови, геймъри и манипулатори, имат доста общи интереси, ще се надлъгват с кеф.

# 2 792
  • София
Маги и Нани в Надкаст бяха пожалени, както и другите момичета тбх. На анализиз са много силни, но когато им дойдат девойчетата на крака и Неделчо, който уж е по-харш, не ги пържи така, както си трябва и ние очакваме.
А пък специално тях двете в момента ги показват в по-добра светлина,което след целия цирк с мамин Сашко не ме притеснява.

Алек на 100% няма да иде в Надкаст, колкото и добронамерено да се държат с него ще го съсипят в коментарите.

# 2 793
В крайна сметка абсолютната истина ще излезе наяве, когато поканят Маги да участва в "Къщата на инфлуенсърите". Grinning (Ако тук има запознати с това как Александра Гърдева разгърна целия си "потенциал" в последния сезон, ще разберат.)

Благодаря за идеята. Това лято ще гледам Къщата на инфлуенсърите.
За Ергенът няма какво да кажа...образите не бяха интересни, сал развратът на събитията във финале гранде пожъна фурор, за утеха на създателите.
Да знаеш, че на мен ми идваше твърде...тийнейджърско. И каста им обикновено е "от кол и въже". Grinning
Но е възможно да надградят!

# 2 794
Ами Алеко ни гоуства и двете. Аз сега си харесах Туджаров, слава Богу той не е тип на Маги. 😁

Никога не знаеш, Нани. Днес искри прелитаха между тях. Grinning

Тц, тц, тц, интригантка! 😁

# 2 795
Тая жена ,Маги , се има за център на вселената.Видиш ли тя и само тя вътре е преживяла психически тормоз!Направо не вярвям какво го говори.. тотално неориентирана.

# 2 796
Гледах и аз надкаста с Магдалена, голямо мрънкало, все едно слушах Горджъса и Виктория. Зациклила е с тия нейните филми и няма излизане от тях. А как се опитва да държи сметка на водещия, не ми се мисли както някои я предложи за политик каква цензура ще налага в свободата на словото.

# 2 797
Тая жена ,Маги , се има за център на вселената.Видиш ли тя и само тя вътре е преживяла психически тормоз!Направо не вярвям какво го говори.. тотално неориентирана.
Да, мислех да броя колко пъти каза "АЗ", но ме домързя.

# 2 798
Гледах и аз надкаста с Магдалена, голямо мрънкало, все едно слушах Горджъса и Виктория. Зациклила е с тия нейните филми и няма излизане от тях. А как се опитва да държи сметка на водещия, не ми се мисли както някои я предложи за политик каква цензура ще налага в свободата на словото.

Кхъм, извинете, а защо да не ''държи сметка'' на водещия? И за коя по точно свобода на словото говорите? Всички водещи и журналисти казват истината ли и не е позволено да се попита ''ти защо така каза'', защото нарушаваме свободата на словото ли?

Питам само.

# 2 799
На мен ми хареса как се представи Маги  в Надкаст, не усетих как мина времето. Като цяло си каза нещата по начина по който тя ги е усетила и разказа доста интересни неща, които не бяха показани в ефир.  Нормално е, че разговорът се въртеше около нея и нейните преживявания, то е малко безпредметно да ни обеснява какво са чувствали и преживели другите участнички.

# 2 800
  • софия
Изгледах и аз Маги. Беше ми интересно и продължавам да си я харесвам. Каквато я разбирах вътре, така и сега.
За мен много по- разбираема реакция за Александър Grinning в сравнение с Нани.
Йоана също имаше такава реакция - в Чакалкаст каза, че е изумена от  поведението и думите на Алек в Преди обед и че вътре сякаш са контактували с друг човек. ( по памет).
Маги е чакала да се чуят след предаването, семейството на Нани пък са и казвали "той ще те потърси".
Абе в общи линии голямото прецакване Ергенът си го изработи самолично и извън формАта.
Чудя се все още как му дойде на ум да изговори тези тъпотии Rolling Eyes
Хрумва ми, че след като постоянно се коментира и обяснява от кой ли не, че в този формат всички влизат за слава - даже и мама Кения го обясни на сина си ( явно е фенка на формАта и на всякакви подкасти  Joy и е по-наясно от него)  та мисълта ми е дали не му е хрумнало на Алек, че ако каже че е търсил любовта в Ергенът ще го спукат от бъзик и ще излезе най - големия балък. По добре да каже и той като другите - влязох си за приключението и си взех макса, с презумпцията, че и другите с тази идея са влезли. За това и всички те са  "братя по оръжие" според него.
Измислям си всичко това де, ама все някаква прилична логика ми се иска да намеря в Александровото поведение. Grinning
Е, той най-вероятно си е просто едно л...но, де, ама да си поизмислям и аз малко....

А Туджаров бая се озори да обяснява на Маги  че това е риалити в което не всички са влезли за любов Joy Да, бе, разбирам те - му вика  Маги  -  ама като не го харесват да излизат, защо стоят? "Ами не могат да излязат" - започва да мига на парцали Туджаров, а тя пак нейното си " ааа, да бе, роли , стратегии, как така, нали сме там заради Алек" Grinning
ох, нещо такова беше и доста ме досмеша.
 И все пак - и на мен ми се гледаше по-любовно предаване и ако има и други бели птици като Маги, дано ги вкарат в С4.
В ресторанта като си поръчвам вино, не очаквам да ми сервират лимонада, понеже собственика е преценил че всъщност това ми се пие.
И като рекламират предаване за любов, да сервират любов, тяхната кожа...

Туджаров си е сладур. Heart
И на двете мацуранки ще помага с инфо при бъдещи техни пътешествия. Grinning
Значи, аз разбрах - на Бали да ходя за почивка, има и страхотни заведения,  в което и да седнеш все е супер . За пътешествия и по-екзотични преживявания - другата част на Индонезия. Grinning

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 00:50 от freespirit

# 2 801
Не ми хареса Маги в Надкаст Sad

# 2 802
Ти да видиш днес докато оправя малко у нас и прослушах надкаста на Магдалена.
Ами такава си е - инфантилна. Огледах и хороскопа накрая с данните, които даде - не се изненадах. Изглеждаше фалшиво поведението точно защото е инфантилно, в един момент осъзнах, че тя не фалшива, просто наистина си е такава. Това се потвърди днес. Не бих могла да кажа, че ми е станала симпатична, но с Нани общо взето ми се изравниха.
Финалът беше тъжен, но добър урок за всички.

Някакви клюки не се ли знаят за Алек - какво прави, какво е правил като цяло последните месеци, коя е въпросната “бивша”? Освен, че е съученичка, май не достигнахме до друго. А тук сте специалисти, щом бяхте намерили всички участнички още преди края на ноември 😀

Явно Младенов доста умее да си покрива следите.

# 2 803
  • Берлин
А може би няма какво да прикрива 🤣

# 2 804
Изобщо, ама изобщо не вярвам на нито една дума на Магдалена. За мен тя е изключително хитра и обиграна. Много добре усети настроението на публиката към Алек и се възползва на макс от ситуацията. Яко плюе по Алек, не защото е наранена от думите му, а защото знае, че ще спечели одобрението на масата народ, а тя за това живее. Вижте само масовото одобрение в коментарите под Надкаста. Доста е прозрачна с това "Александър" и "мама Ксения". Много иска да е харесвана от всички, публиката да я обожава, да е number one, кралицата, принцесата... Да не забравяме от какви мутренски среди идва. За да си държанка на разни влиятелни господа години наред, се изисква определен тип характер и поведение, които са далеч от романтичната и невинна натура, за която се опитва да се представи Магдалена. За мен тя е безкрайно нарцистична и превзета. Жена на 36, която си прави торта по случай последователите в инстаграм... seriously!? Joy

Цялото й поведение във и извън предаването е една стратегия за трупане на популярност и последователи, няма да се изненадам и ако мадам Туше не й е подшушнал как да се държи спрямо настроението на публиката. Със сигурност е била готвена за победителка в шоуто, тя затова влезе с такава увереност на победителка и се влюби и изгуби дъх от първия поглед.

Впрочем, и тя е напълнила скулите и брадичката яко с филъри като дружката си Нани. Като чета коментарите, се учудвам колко малко хора могат да разпознават корекциите и се хващат на въдички за подпухване и кортикостероиди. Божее, та то е толкова очевидно, смешно е да се лъже.

Общи условия

Активация на акаунт