🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 041
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 570
  • SF
Няма как да забравя нещо, което никога не съм запомняла.

Понеже не си ме чула, ще повторя. Евгени и Валерия показаха, че може да се запознаят в предаването и да започнат връзка.  Другото ти е писала една жена на лични и понеже на мене не ми е писала, няма как да го коментирам и да му обърна повече от това внимание.

# 3 571

Евгени и Валерия показаха, че може да се запознаят в предаването и да започнат връзка.  Другото ти е писала една жена на лични и понеже на мене не ми е писала, няма как да го коментирам и да му обърна повече от това внимание.
Ами, значи и ти научи нещо ново тук! Валерия, единствена от участничките и заедно с Генчо и екипа на предаването, се беше записала за гласуване в Турция като изборите бяха съвсем в края на снимките. Това се разкри от потребителка в спойлерната тема и се дискутира тук надълго и нашироко. Чак пък такава социална ангажираност, айде моля!

# 3 572
Скрит текст:
Понеже не си ме чула, ще повторя. Евгени и Валерия показаха, че може да се запознаят в предаването и да започнат връзка. 
Скрит текст:
Другото ти е писала една жена на лични и понеже на мене не ми е писала, няма как да го коментирам и да му обърна повече от това внимание.
А ти откъде пък си толкова сигурна в това? Rolling Eyes

Безкритично вярваш на всичко, което ти излъчат по ТВ-то ли, част от екипа ли си, казваш се Валерия или Генчо? Rolling Eyes

Много неща бяха изписани за тях в спойлерната тема още преди да започне предаването, не знам дали са още там и не ми се търсят - но, знаеше се, че тя ще победи. Някой твърдеше, не си спомням имало ли е нямало ли е някакви по-така доказателства, че тя със сигурност е била в контакт с него преди предаването. Тоест, съвсем не са се запознали там. Дали са имали връзка и до каква степен не се уточни. И ... и ... и ...

Тя никога не се съмняваше в победата си и се държеше много странно собственически към него. Ама все тая.

Аз продължавам да си твърдя, че в този формат, в тази странна изкуствена среда с оператори, камери, стрес и за това кратко време е абсурд да се получи истинска двойка.

А пък каква точно е историята на онези двамата, не съм им светила, не съм детектив, а и не ми пука особено много.

# 3 573
За Ерген #4 още нищо не се е чуло.
Но обявиха кастинга за инфлуенсърки и обикновени кандидатки за слава. Дето им е все тая кой ще е Ерген.
Всички, с изключение на някоя и друга загубила се във времето и пространството душа, като Миленината, влизат за слава. Проблемът е, че, поставени в изчанчена обстановка, се изчанчват възприятията им. И за да няма после "герои", които имат усещането, че са ги прекарали през месомелачката или че са употребени, вътре трябва да влизат само "пердета" като Валерия от С2 или Барбара. Т.е. жени, на които не им дреме за никой друг човек, освен за собствената им особа и собствените им борби, или такива, които са видяли ергена и знаят, че той не е техния тип и не биха си паднали по такъв, дори той да е останал единствения мъж на планетата.

Изгледах участията на Магдалена и Надежда в Надкаст.

Хареса ми позицията на Надежда, че не е започнала все още нова връзка, защото е искала да приключи предаването, да затвори окончателно тази страница и тогава да продължи напред. Простила на Алек. Няма лоши чувства към него. Шегуваше се, че предпочитала Виктор и че щели да бъдат готина двойка.
Всичко е отминало и тя вече е ОК.

Позицията на Магдалена ми напомни история от Библията. Не съм чела въпросната книга и дано препредам вярно:
Господ решил да изпепели Содом и Гомор и изпратил ангели, да предупредят Лот и семейството му да напуснат Содом, без да се обръщат назад.
Но, бягайки от града, жената на Лот се обърнала назад и се превърнала в солен стълб.

Магдалена не спираше да повтаря, че не може да прости. И тук пишете, че продължавала да хейти Александър.
Позицията и за мен е нездравословна за нея.
Защото мисля, че, докато продължава да гледа назад, това няма да и позволи да продължи напред.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 14:05 от Вени Ев

# 3 574
На мен пък позицията на Магдалена ми изглежда искрена. Ако някой те е излъгал и си видял, че е л..но, защо трябва да му прощаваш за нещо? Той пак ще си е л..но?

# 3 575
На мен затова ми е много трудно да асимилирам откъде идва това съжаление и съчувствие към участничките - при какви условия живели там, какво им се случило, кой ги подвел, кой ги използвал. Тяхната значимост като личности и публична разпознаваемост се основава само и единствено на предаването. То им е един своеобразен shortcut към успеха. Няма други обстоятелства, при които за толкова кратък период да можеш да натрупаш десетки хиляди последователи, без да имаш някакви таланти и специфични знания, да си певец, актьор и т.н. Тези жени, ако трябваше да се популятизират в социалните мрежи по друг начин, щеше да им отнеме години и огромни усилия и пак настоящите резултати можеше никога да не дойдат.

# 3 576
Аз лично бях много възмутена от еротичния танц на Теа, когато ѝ бяха забранили да говори. Направо си навря четирибуквието в лицето на Алек. Проблемът ми е в това, че  форматът се излъчва в най-гледаното време и вероятно много пуберки са го видели. По купоните си отправят всякакви предизвикателства и не разбирам защо национална телевия трябва да им дава идеи. Нищо, че майките им ги възпитават, като видят нещо такова, ще си кажат Защо да не си извадя прелестите на показ?

# 3 577
Esmee, абсолютно те подкрепям.

Абсолютно мога да потвърдя, че са се запознали в предаването. Тия глупости кой, кога и как се е бил записал да гласува, нямат нищо общо с първото. Всеки може да вярва на каквото си пожелае, разбира се. Както и вътрешното желание винаги да има някоя конспирация, няма как да пребори реалните факти - а те са тези, както и че са заедно и до днес.

Потвърждавам го като човек, който си е контактувал лично, на една маса, с определени лица.
 Пък, който не вярва, няма лошо. Да не вярва.

Толкова велики конспирации в тези реалити предавания няма. Особено българските, които със сигурност не печелят милиони и нямат нищо общо с шоу бизнеса в големите страни, та да има защо да правят такива големи врътки и чак толкова да се лъже публиката. Както казва Лили Иванова - нашето не е нито шоу, нито бизнес.

Туй то.

# 3 578
За Валерия и Евгени и аз вярвам, че наистина се намериха в предаването, въпреки че симпатизирах на Елена. Особено като я слушах в Надкаст как абсолютно искрено си каза, че е участвала, за да си популяризира каузата и изобщо не е вярвала, че в предаването може да се зароди любов. Даже разказваше как на първата им среща с Евгени направо го попитала (естествено, това не е излъчено): "Абе, ти сериозно ли мислиш, че можеш да си намериш жена тук?".

# 3 579
В Надкаста с Флора, Туджаров даде доста правдоподобно обяснение за регистрацията за гласуване на Валерия. От екипа минават и ги питат. Който иска се записва.

# 3 580
На мен пък позицията на Магдалена ми изглежда искрена. Ако някой те е излъгал и си видял, че е л..но, защо трябва да му прощаваш за нещо? Той пак ще си е л..но?
Най-вероятно е искрена в омразата си.
Може да си мисли за когото и да било каквото и да било.
Проблемът при нея, според мен, е, че тя гледа само в посока на тази си омраза и това и пречи да види другите неща от живота.

# 3 581
Какво означава, че Валерия се е записала за избори в Турция? :DDDD Аз съм напълно сигурна, че предаването законово не може и не би си позволило да възпрепятства правото за гласуване, на когото и да е. Както, ако не знаете, даже работния ден можете да си прекъснете, за да гласувате.

# 3 582
Теорията е , че е знаела , че ще остане по-напред в шоуто.😀

# 3 583
Явно изборите са били на 2-ри октомври, те повечето са били там тогава...със сигурност не само Валерия е гласувала. Grinning

# 3 584
Какво означава, че Валерия се е записала за избори в Турция? :DDDD Аз съм напълно сигурна, че предаването законово не може и не би си позволило да възпрепятства правото за гласуване, на когото и да е. Както, ако не знаете, даже работния ден можете да си прекъснете, за да гласувате.
Означава, че Валерия е знаела, че ще стигне до финал. Много се дискутира тази тема. Ако ти е интересно, върни се назад в спойлерната тема.

Общи условия

Активация на акаунт