🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 106
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 585
Въобще няма да се връщам, звучи абсурдно. Със сигурност е имало организация за целия екип, как си представяте да не попитат и участничките? Grinning

# 3 586
Въобще няма да се връщам, звучи абсурдно. Със сигурност е имало организация за целия екип, как си представяте да не попитат и участничките? Grinning
Ми, напълно си го представям, защото изборите бяха съвсем в края на снимките, а списъкът е правен още преди да заминат за Турция. Колко ли трябва да си сигурна в себе си, та да се запишеш за гласуване, което се пада по време на финала на предаването? Че и единствена Валерия, нито една от останалите 20 и повече момичета!

# 3 587
Aко изборите са били в началото на октомври не са били близо до финала

# 3 588
А някоя участничка друга дали потвърди,че на всяка е представена възможност при желание да се запише и гласува ( заедно с продукцията както Валерия) или твърдим ,че по принцип е трябвало продуцентът(😀) да предложи това? Не следя никакви под и над- касти и може да съм пропуснала?

# 3 589
На мен пък позицията на Магдалена ми изглежда искрена. Ако някой те е излъгал и си видял, че е л..но, защо трябва да му прощаваш за нещо? Той пак ще си е л..но?
Най-вероятно е искрена в омразата си.
Може да си мисли за когото и да било каквото и да било.
Проблемът при нея, според мен, е, че тя гледа само в посока на тази си омраза и това и пречи да види другите неща от живота.

Не вярвам да има толкова силни чувства. Ето, аз мисля, че младежът и майката са изключително неприятни хора, а не ги мразя.
 Проблемът е, че много хора не знаят къде се намират и си мислят, че трябва да поддържаш някаква фалшива фасада цял живот. В България сме, не сме нито в Япония, нито в западните страни, където лицемерието е норма. Можеш и цял живот да не поздравяваш някого, ако не го харесваш - нищо няма да произлезе от това.

# 3 590
Някъде четох, че Филип Буков искал да бъде Ерген, но си мисля, че това са пълни измишльотини.

# 3 591

Означава, че Валерия е знаела, че ще стигне до финал. Много се дискутира тази тема. Ако ти е интересно, върни се назад в спойлерната тема.

Всъщност означава, че се е подсигурила, ако е в Турция по това време, да може да гласува. Другото са алабализми.

# 3 592

Означава, че Валерия е знаела, че ще стигне до финал. Много се дискутира тази тема. Ако ти е интересно, върни се назад в спойлерната тема.

Всъщност означава, че се е подсигурила, ако е в Турция по това време, да може да гласува. Другото са алабализми.

В тази конспирация дори логика няма. Grinning

Да имаше нещо логично, добре. Да се замисли човек.
Всички, които познавам, включително и аз, когато пътуваме и се е случвало да има избори, се грижим за това да имаме опцията да го направим там, където отиваме. Случвало ми се е два пъти.

Отделно, не съм запозната да има закон, ако си пуснал заявление да гласуваш другаде, но се прибереш по-рано и да не можеш да гласуваш в България. Тук често са се включвали юристи, ако някой мине и прочете, нека каже.

# 3 593
Как да няма логика? - ситуацията беше, че тя единствена от всички момичета, заедно с екипа на предаването се е рестрирала.
Но като знам, че си има голямо самочувствие и увереност (не го казвам с лошо) и е пълно перде, аз не бих се изненадала наистина да е мислила, че си има качества да стигне напред.

# 3 594

Тя е подала заявление онлайн, защото има изискване за минимален брой гласоподаватели за разкриване на избирателна секция. Могла е да гласува и без такова заявление. Но е било необходимо да има бройка, за да може екипът да гласува. Т.е. помолили са някой по-близък да го направи. Вие бихте ли помолили за подобна услуга някого, ако не ви е близък? Няма доказателства, че изобщо е упражнила правото на вот. Ама вие продължавайте да четете фактите както дяволът чете Евангелието.

# 3 595
На мен пък позицията на Магдалена ми изглежда искрена. Ако някой те е излъгал и си видял, че е л..но, защо трябва да му прощаваш за нещо? Той пак ще си е л..но?
Най-вероятно е искрена в омразата си.
Може да си мисли за когото и да било каквото и да било.
Проблемът при нея, според мен, е, че тя гледа само в посока на тази си омраза и това и пречи да види другите неща от живота.

Не вярвам да има толкова силни чувства. Ето, аз мисля, че младежът и майката са изключително неприятни хора, а не ги мразя.
 Проблемът е, че много хора не знаят къде се намират и си мислят, че трябва да поддържаш някаква фалшива фасада цял живот. В България сме, не сме нито в Япония, нито в западните страни, където лицемерието е норма. Можеш и цял живот да не поздравяваш някого, ако не го харесваш - нищо няма да произлезе от това.
На мен са ми противни и Габа от С2, и Габа от С3, и Елисавета, и Теодора, и Валериите от С2 и С3, и Геньо, и Теа... Може би пропускам някого.
Но също не ги мразя.
Защото общо-взето се сещам за съществуването на тези хорица само като вляза в темата.
Нито ги следя в СМ, не гледам никакви техни телевизионни изяви. Нищо. Все едно не съществуват.
Така че - браво на теб и браво на мен.
Но Магдалена не спира да бълва и бълва срещу Александър. Затова свързвам тази обсебеност с чувство като омразата.
Някъде четох, че Филип Буков искал да бъде Ерген, но си мисля, че това са пълни измишльотини.
Миналата година го спрягахме за желан ерген и беше пуснал своя снимка с козичка, под която снимка пишеше, че Я е намерил - т.е. вече не става за ролята на Ергенът.

# 3 596
Как да няма логика? - ситуацията беше, че тя единствена от всички момичета, заедно с екипа на предаването се е рестрирала.
Но като знам, че си има голямо самочувствие и увереност (не го казвам с лошо) и е пълно перде, аз не бих се изненадала наистина да е мислила, че си има качества да стигне напред.

Ами политически ангажирана е, очевидно и е искала да се погрижи. Лошо говори за другите.

Обикновено хора, които са много социално ангажирани като нея и се занимават с подобни благотворителни организации, са и доста политически ангажирани, и се стараят да си изпълняват ангажиментите като граждани.

Аз пак ще кажа, че не знам да има закон, който ти забранява да гласуваш в България, ако се прибереш от чужбина, а си пуснал заявление за там.

# 3 597
Ама разбира се, че това е вярно, никой не го оспорва. Но няма как да се каже, че хората, които имат съмнения, нямат никакво основание за това.

# 3 598
За мен Магдалена не бълва нищо - канят я по интервюта, питат я какво мисли и тя споделя. Дори не съм й фенка. Тя не ходи по собствено желание да го очерня - това са нейните впечатления и не трябва да ги изксривява и променя, за да не би да засегне "благородниците".

По-скоро отблъскващо е поведението на Надежда, която уж била простила, но реалните й чувства сто на сто са много по-различни. Тя беше тази, която изглеждаше така, все едно е готова да го скалпира на финала. Изобщо не вярвам, че й е минало.

Това с мразенето на успешните и щастливите жени ми прозвуча като едно изказване на Теа Simple Smile Хубаво е човек да си вярва.

# 3 599
Ами политически ангажирана е, очевидно и е искала да се погрижи. Лошо говори за другите.
Глупости.
Всеки в чужбина може да отиде да гласува в съществуваща избирателна секция, без да подава нищо предварително.
Т.е., без да подаваш нищо, можеш да гласуваш и в чужбина, и по постоянен адрес.
Когато обаче си подал заявление за откриване на изборна секция в чужбина, отписват те от списъка по постоянния ти адрес и става малко /или не толкова малко/ по-сложно при необходимост да гласуваш в секцията по постоянния си адрес.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 16:13 от Вени Ев

Общи условия

Активация на акаунт