🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 122
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 600
За мен Магдалена не бълва нищо - канят я по интервюта, питат я какво мисли и тя споделя. Дори не съм й фенка. Тя не ходи по собствено желание да го очерня
От тук останах с впечатлението, че и в ИГ си публикува неща срещу него.
Както и да е. Аз нямам проблем с нейното отношение към когото и да е.
Мисълта ми беше, че, гледайки към миналото, рискува да пропусне настоящето.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 08:13 от Вени Ев

# 3 601
Разбира ли се коя е бившата на Алек?

# 3 602
Аз бях отбор Маги, но цялото 'и държание е малко жалко, подхожда на държанието на момиче на 20, а не на 36 г. Малко ми идва тип Виктория, но обратното, едната ходи да обяснява, че на Алек и след 30 години ще му даде шанс, другата ходи да обяснява, че е смъртно обидена. Grinning

# 3 603
Какво значение има коя е  бившата на Алек?

# 3 604
На мястото на двете финалистки отдавна да е изтрит от съзнанието ми беглецът. Смешно е да дават повече интервюта по тази тема, съветвам ги, да спрат и да покажат гордост. Какво ревът като вдовици за к.. .

# 3 605
Какво значение има коя е  бившата на Алек?

Именно.

Дано не се разбере изобщо и случайно да й изтекат снимки - коя е, какво е и защо е. Само това ще кажа.

Момичето не е публична личност, има стабилна професия и със сигурност няма нужда тук да се интересувате от нея и коя точно е.

# 3 606
"Инфантилизмът" на Маги е толкова смешен, че...тръгнала на лов за нови баламурници.

# 3 607
За мен искреното и честно поведение е нормално на всяка възраст.
Какво значи, че на 20 има право да се обижда, а на 36 - не? Щом е обидена и не й е минало, значи е. И няма нужда да се преструва на широко скроена.
Много хора не са широко скроени. Ето, аз не съм и не считам, че това е недостатък, напротив - приемам го за едно от качествата си Simple Smile

# 3 608
Ще тегля жокер "помощ от публиката" Simple Smile
Миналата седмица прочетох тух за някакво интервю на Маги. Сега чета, че са интервюТА. Мислех, че горе-долу се справям с търсенето, но намирам само задължителното интервю в БТВ от 22.05. и един единствен подкаст за Надкаст от 23.05. Всичко друго, до което стигнах са преразкази по картинка.
Та, може ли все пак, да помоля за линкове към въпросните мистични интервюта, върху които вече се градят и тези. Мерси!  Simple Smile

# 3 609
За мен искреното и честно поведение е нормално на всяка възраст.
Какво значи, че на 20 има право да се обижда, а на 36 - не? Щом е обидена и не й е минало, значи е. И няма нужда да се преструва на широко скроена.
Много хора не са широко скроени. Ето, аз не съм и не считам, че това е недостатък, напротив - приемам го за едно от качествата си Simple Smile
На 20 нямаш житейски опит, всяко разочарование е краят на света и драмата на годината, съгласна съм, че има хора, които си остават така цял живот, но това не означа, че не е инфантилно и резонира с нещата, които Маги уж иска от живота.

# 3 610
Не, всяка обида е обида, ако ще човек да е на 70. Този, който трябва да се срамува в ъгъла е обиждащият, не обиденият. На такива хора не трябва да се отстъпва и прощава, освен ако този, който го прави не е мазохист.

# 3 611
Ще тегля жокер "помощ от публиката" Simple Smile
Миналата седмица прочетох тух за някакво интервю на Маги. Сега чета, че са интервюТА. Мислех, че горе-долу се справям с търсенето, но намирам само задължителното интервю в БТВ от 22.05. и един единствен подкаст за Надкаст от 23.05. Всичко друго, до което стигнах са преразкази по картинка.
Та, може ли все пак, да помоля за линкове към въпросните мистични интервюта, върху които вече се градят и тези. Мерси!  Simple Smile

Четат жълти сайтове, които преразказват интервютата на Магдалена леко хиперболизирано. Подобни статии като тази, че Алек ходил на психотерапевт.

Няма такива интервюта. Две са и всички сме ги гледали. Другото е, както казваш, преразкази по картинка и измислици.

Лошото е, че има потребители, които откровено пускат лъжи, от сорта на: ''Магдалена пусна още по-злобно интервю''.

# 3 612
Мазохистичното е да превърташ един и същи сценарии в главата си, да го говориш отново и отново, да се връщаш в продължение на месеци към една обида. Ако човек живее с нагласата, че всяка обида е краят на света, ами то до 70 години няма да има време за сън от премисляне и ровичката в глупости.

# 3 613
Не, всяка обида е обида, ако ще човек да е на 70. Този, който трябва да се срамува в ъгъла е обиждащият, не обиденият. На такива хора не трябва да се отстъпва и прощава, освен ако този, който го прави не е мазохист.

...или философ....философски трябва да се приемат нещата според мен. Как па не ще седна да губя мозъчни клетки и да се ядосвам за чужди думи....че и с години..толково глупово ми изглежда че няма накъде...

Имаше една мисъл..че да се ядосваш за чужди думи е все едно наказваш себе си заради друг....та мазохист ще е този, който изживява дъъъърбокооо и дългоооо нкяка обида....Grinning

А, ей го...имам съмишленик даже горе Grinning

# 3 614
Мазохистичното е да превърташ един и същи сценарии в главата си, да го говориш отново и отново, да се връщаш в продължение на месеци към една обида. Ако човек живее с нагласата, че всяка обида е краят на света, ами то до 70 години няма да има време за сън от премисляне и ровичката в глупости.

Въобще не е нужно човек да мисли непрекъснато за това. Може просто да не го мисли и да продължи да бъде обиден на този човек, докато не получи извинение (знаем, че извинение не е имало и няма да има).

На мен не ми пречи по никакъв начин да имам твърдо негативно мнение за хора, които са се държали зле с мен, без изобщо да мисля за тях в ежедневието си. Не си прехвърлям сценарии. Предполагам, че много хора разсъждават по същия начин. То е като със закона на привличането (когато си пожелаваш нещо и после не мислиш за него), но наобратно.

Общи условия

Активация на акаунт