🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 216 082
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 60
Винаги има по-големи дъна...

И нацвъкала едни сторита мамата колко е интелигентна, как ги разконспирирала двете, на Алек казва евала и го хвали за смелостта (???), пак колко била влюбена в него и как най-важното е да слушаме майка си на всяка цена...
Ами Алек, честито, друга опция за жена в момента нямаш.

# 61
Е, след всички уж романтични мигове, признания и хвалебствия по адрес на момите, толкова ли не заслужаваше поне една от тях една клета роза? Не годежен пръстен, а розичка, каквато им е подарявал 25 пъти вече. Пък после да се обясняват колкото искат в реала. Егати унижението (за него самия най-много) и безгръбначното поведение. Пък и дори да ги беше отсвирил и двете, повлиян от мама, поне лице в лице да беше застанал и да каже - сори.
Догодина, ако още съществува този цирк, да вземат да премахнат кръга с майките, че гледайте какви щети нанесе на предаването. Joy
Питам се, ако бяха останали примерно Надя и Екатерина - млади и без "багаж", дали нямаше да имаме победителка или и на тях мама щеше да намери кусури? Rolling Eyes
И утре в "Преди обед" като холограма ли ще се яви, се чудя, че и там бая неудобни въпроси го очакват? Smiley

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 05:13 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 62
Да. Тоий остави до финала двете застаряващи дами, не е ли очаквал че мама ще му се сопне.
Избора наистина беше труден, дори невъзможен, но той си ги добута до финал.

# 63
Виктория явно видя възможност отново да му се предложи. Joy
Как може да е толкова жалка?

# 64
В спойлерите отдавна знаехме, че мунев не избира никоя, инфото беше изтекло някакси,
обаче искрено се накефих как буля Ксения дойде в последния епизод, нареди ги точно като дърта свекърва и Алеко се уплаши. До там, че чак се метна на първия самолет и право при мама и тате.

# 65
  • Тайланд
Винаги има по-големи дъна...

И нацвъкала едни сторита мамата колко е интелигентна, как ги разконспирирала двете, на Алек казва евала и го хвали за смелостта (???), пак колко била влюбена в него и как най-важното е да слушаме майка си на всяка цена...
Ами Алек, честито, друга опция за жена в момента нямаш.
Боже, тази няма грам достойнство. Един за друг са! Да се вземат веднага, това ще е най-криндж двойката на интернета! Софийската аристокрация 🤣
Продавам си компанията, купувам йм авторските права и почвам да ги превеждам на английски - ще бъдат европейските Кардашиянс! Виктория ще си сложи силиконов задник, а Алеко ще дундурка дечица дето не са от него 😉
Ще продаваме тениски цър-пър, а Алеко ще изкарва некой лев настрани като музикант-певец в подлеза до Софийския университет с 6 "негови" чавета около него, които преджобват минувачите.

Брей, вманиачената Виктория играе дългата игра, ще излезе най-хитра и накрая ще намаже. Почнала е да се мазни на маман вече и най-вероятно отговаря на повечето й критерии, най-важният от които е предбрачният договор 😀

# 66
Беше ужасно това послание, само аз ли не разбрах какво в крайна сметка им каза-бил влюбен в две жени, но това било невъзможно , демек не е влюбен в нито една от двете.
Да му бяха поне написали записа по-добре.
В карайна сметка за мен не им каза напрактика нищо, не се и разбра за мен защо не се появи, дължаха ни негови синхрони за мен.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 05:57 от Evaeva7

# 67
Беше ужасно това послание, само аз ли не разбрах какво в крайна сметка им каза-бил влюбен в две жени, но това било невъзможно , демек не е влюбен в нито една от двете.
В карайна сметка за мен не им каза напрактика нищо, не се и разбра за мен защо не се появи, дължаха ни негови синхрони за мен.

При него, като цяло, често трудно се разбира какво говори.
За мен това си бяха думички, написани от Щерева, без капка реална същина.
Вместо Алеко да дойде и да каже ‘никоя от вас не става, освен за трофей’ , слушахме 10мин глупости.
Разбирам, че трябва да има съспенс и да го играе привлечен от сто моми, но можеше да не изрича някои сериозни думички, като ‘обичам те’. Освен ако не е мислел само с другата глава.

А тая Виктория, колкото и да смятах, че имаше сравнително адекватни включвания по синхроните, толкова и удря дъното.
Никаква реална представа къде се намира. Половин година да се буташ в някого, който видимо не те търпи, е жалко.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 06:41 от ashley5

# 68

При него, като цяло, често трудно се разбира какво говори.
За мен това си бяха думички, написани от Щерева, без капка реална същина.
Вместо Алеко да дойде и да каже ‘никоя от вас не става, освен за трофеи’ , слушахме 10мин глупости.
Разбирам, че трябва да има съспенс и да го играе привлечен от сто моми, но можеше да не изрича някои сериозни думички, като ‘обичам те’. Освен ако не е мислел само с другата глава.
Да така е, колкото до това, което много се пише,че сега е с Маги-за мен категорично не е.
Постовете на Виктория го доказаха.
Тя има инфо, ако беше с Маги нямаше да ги говори тези неща.

# 69
Може и да го е направил, за да излезе поне малко чист и най-вече свободен от предаването.
Хората знаят какъв фалш лъха от двете финалистки и съответно, да понесе по-малко хейт.
Но ако беше постъпил така с по-симпатичните на характер девойки, например Екатерина, щеше още повече да си вкара автогол.

# 70
Не вярвам да е с Маги. Замислям се, че е оставил точно тези двете съвсем умишлено, за да излезе поне малко чист и най-вече свободен от предаването.
Хората знаят какъв фалш лъха от двете финалистки и съответно, да понесе по-малко хейт.
Но ако беше постъпил така с по-симпатичните на характер девойки, например Екатерина, щеше още повече да си вкара автогол и да го линчуват с камъни. Сега просто излезе п**ьо.
Току виж и майка му беше одобрила малко положително някоя от другите, тогава съвсем щеше да смуче от пръстите си.

# 71
Има победител - Наум, за трета поредна година печели безплатен курорт за семейството.

# 72
Остави тях двете,защото наистина беше привлечен най-много от тях.
Решението обаче да не избере никоя за мен наистина го взе под влиянието на майка си.
Явно не беше готов да има избранница и техните да я хейтят.
Единственото не режисирано нещо в този сезон за мен беше решението му да няма победителка.
А начина, по който стана беше изцяло измислен от Щерева.
За мен, аок не  беше майка му щеше да избере Надежда, но думите на майка му го разколебаха.
То си личеше как му се смени цялата физономия като майката почна да говори за нея.

# 73
Ама за продуцентите изводът е, че като си вземеш богаташко синче, то ще ти напише и в договора всякакви клаузи, които да му позволят цял сезон да си прави, каквото му хрумне (с бройките рози, кога колко моми да остават, понякога и всички и тн) та чак до финала. А като си вземеш някое self-made момче, дето е спало по мизерни квартири и се е борило истински за успеха, ще има повече дисциплина и може дори форматът на това откачено предаване почти да сработи.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 11:05 от nmuron

# 74

Общи условия

Активация на акаунт