🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 475
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 820
Сега, аз не знам, колко е била влюбена Маги и не знам, освен нея, кой друг може да го знае. Обаче, от това което слушам, тя е решила да си направи шокова терапия...т.е. "Режи от дъно, късай от корен!". Broken Heart Broken HeartBroken Heart
И да, може! Всичко може!

# 2 821

Сипа му не заради друго, а защото той за пореден път й показа, че не я иска. Тръшка се не защото е била влюбена в Алек, а заради егото си на отхвърлена жена. Не по-малко жалка постъпка от неговата.
Не е отхвърлена за пореден път, беше отхвърлена единствено на финала! През останалото време Алеко обичаше ушите й. Аз не познавам отхвърлен човек, който да не се е засегнал. Без значение какво вие мислите за Маги и Надежда, Алеко си ги хареса, но подви опашка като мама дойде. Сега го е срам да си признае, че е маминко и лъже и маже. Ето това не го правят много мъже!

# 2 822

Сипа му не заради друго, а защото той за пореден път й показа, че не я иска. Тръшка се не защото е била влюбена в Алек, а заради егото си на отхвърлена жена. Не по-малко жалка постъпка от неговата.
Не е отхвърлена за пореден път, беше отхвърлена единствено на финала! През останалото време Алеко обичаше ушите й. Аз не познавам отхвърлен човек, който да не се е засегнал. Без значение какво вие мислите за Маги и Надежда, Алеко си ги хареса, но подви опашка като мама дойде. Сега го е срам да си признае, че е маминко и лъже и маже. Ето това не го правят много мъже!

Върви народе възродени!
Обаче въпроса е следният: Ако Алек бе избрал Надежда, как щеше да реагира Маги? Thinking

# 2 823
  • тук и там
Къде е Алеко? Той точно на това разчита всъщност-да се обсъждат момичетата и на тях да се сипва, той се покри и чака бурята да отмине.Мишок е Алеко. Едно че се показа като такъв на финала, друго че след него пък съвсем. Как на въпроса дали си се обаждал на някое от момичетата,ти няма да отговориш- само ще минаваш с многозначителни усмивки.Ми мишка си е..После-Нани и Магда послъгвали..
Алеко е този дето се  опитва да вкара всички в заблуждение..
Някой беше казал,че  обикновено нещата са точно такива -каквито изглеждат. Ми прав е бил.
Алеко послуша мама ..

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 09:13 от Кайсия

# 2 824
На много хора все някой трябва да им е виновен Simple Smile Приемете  че и двете са видимо кухи и стават единствено за забавление. Те си го знаят  но им се искаше поне този път да не е така. Алеко точно това направи - забавлява се. Такъв тип жена може да бъде пожелана за всичко друго, но не и за съпруга.

Кайсия, изобщо не смятам, че някой е длъжен да си обсъжда публично личния живот в или извън който и да е формат.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 09:52 от •mimoza•

# 2 825
Май не е често срещано актьорите да се обаждат на актрисите, за да им се извиняват, че са скъсали с тях, като приключат снимките на филма. Simple Smile

# 2 826
  • тук и там
Ами като не е често срещано, да каже че не се е обаждал и не намира за нужно да го прави..Не да хвърля многозначителни усмивки и да се опитва да се заиграва и с нас-зрителите..Ама то един мишок си е такъв и във филма и извън него..

# 2 827

Не е отхвърлена единствено на финала, а и след него. От сторитата й след финала се виждаше, че явно има очаквания след финала да се случи нещо, но след интервюто му в Преди обед е побесняла. А колкото до отказа му след посещението на майка му, според мен той много преди това си "беше тръгнал".

# 2 828
Ама какво толкова се изненадвате. Изглежда вече е в лоши отношения с продукцията. Ако дава обяснение на драгия зрител, всъщност дава информация на хората от екипа. И явно не иска да я дава тази информация на тях.

# 2 829
  • софия
Изгледах Пресвета Минка вечношокираната. Много се смях, хора. Тази жена е ходещо противоречие.
 Тя вярвала в приказката, била там за любовта, но не пропусна да си изрекламира пр компанията, която наела за да я води по тежкия и труден път на известна личност.
 Шанс нямала да дава на ергенките и ергенът, а дали те искат такъв, изобще не се пита.
 Първа другарка с Джанаварова и Джаферович.
 Трети път се опитва да пробутва една и съща лъжа, че тъсела път към Надежда, но Надежда така и не и обяснила, защо я избягва. Явно и тя лежи на тази кълка, че една лъжа повторена сто пъти става истина. Още в самото предаване, очи в очи Нани я апострофира и стана ясно, защо я избягва и че не иска контакт с нея.
 Сто пъти повтори, че момичетата се оправдавали със стратегия и думи, които им били втълпени от режисьорите. Аз такова нещо в нито един подкаст не чух, освен Горджъс, която беше много горда от стратегическата си игра.
 От началото на предаването търси и се опитва да се изкара жертва. Още помня, колко беше разочарована, че всички пайове отидоха в лицето на Надя, а тя толкова чакаше този момент.
 Разбрала е, че жертвите в подобни формати обират съчувствието и симпатиите на публиката и цялата и роля и вътре и вън, беше насочена в тази посока. Според мен се е борила с цялото си същество да се докара до този образ. Перфектния вариант за нея, силно влюбена и зарязана на финала. Очакваше фурор, но не по начинът, по който се случи. Защото сега се налага да дели това място с друг. Силно ме съмнява да и е приятно, особено с това его, което всячески подхранва.
 Видя при  Елена как се получи и е мислила, че и тя ще успее, но не става. Тя просто не става.
 С какъв кеф рита паднал човек, не е истина. До вчера ау, въх, ще те чакам, простила съм ти. Видя за два дена, какво се изсипва върху мамин Алеко и яхна вълната.
 Поредния шок за нея, как мама Ксю я била харесала, колко мила била с нея и после как я била хранила на синхроните. Аз не видях мама да примира ни за едната, ни за другата на общите им срещи. Явно Магдалена си живее в някакъв собствен мехур, вижда това, което и се иска да види и после държи сметка на всичко и всеки, който не е съгласен с нейния мироглед. И като развалена плоча се повтаря едно и също, едно и също, белким хване. И явно хваща, защото нещата и се получават. Хиляди последователи, дитирамби, каква прекрасна жена е и пример за бъдните поколения.
 Със здраве да си ползва славата, да я осребри, както може, защото иначе не я виждам, тя просто ще увехне, като мак на слана, ако няма вниманието и одобрението на тълпата. И тогава ще стане страшно, защото ще трябва да се погледне в огледалото и ако има смелостта да се види, изобщо няма да и е лесно.
 Честит празник, банда!

# 2 830
  • тук и там
Мне, пак си е обмислена стратегия неговото-съвсем умишлено се прави на ударен. Щото хората са казали " няма неудобни въпроси, има неудобни отговори". Та и с Алеко така..Неудобни са отговорите за него, за това  и хем не отговаря, хем се старае да остави усещането за нещо недоизказано..

# 2 831
Тя и Александра от сезон 1 излезе като герой и обра и лайкове и жалейки заради "лошият" Виктор, ама сега не я виждам да е постигнала нещо уау.

# 2 832
И още нещо, върху което е добре да помислим. Каква е вероятността Маги Джанаварова, която е популярна личност в България, обвързана, тя познава много хора, мъжът й познава хора, приятели, партньори, колеги. Нейната най-добра приятелка е страшно пиче, всички я обожават. Двете пътуват, ходят по събития, срещат се с хора. И в окръжението й, в обкръжението на близките й, няма нито един подходящ мъж, с който да се среща Маги Томова. Нито един. И тя решава да й търси жених чрез риалити предаването "Ергенът". Сериозно ли?

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 09:42 от Meddyy

# 2 833
Според мен, Алекчо ще бъде канселиран отвсякъде. Така ги виждам аз нещата.

# 2 834
Алек НЕ Е бил ГАДЖЕ на никоя от предаването! Не мога да разбера ,защо Маги и някои други се правят на обидени затова, че Алек зарязал 2 жени, които не са му били никакви. Защо в Преди обед се отрекъл от чувствата си - ами той не ти е бил гадже за да каже каква страстна любов сте имали!! Ако е бил гадже на Маги наистина би било обидно да каже ,че не е имал чувства , но не й е бил гж.

Общи условия

Активация на акаунт