🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 309
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 955
  • гр.Пловдив
Добре де, хората, които критикуват Магда какво била постигнала на 36-37, да кажат какво е постигнал Алекс със заможни, образовани родители? Биографията му е потрес. Магда поне е била красива, работила е като модел. Алек нито е учил, нито е завършил, нито е работил за друг освен мама и тати. Какви връзки е имал досега Алек? Май и с връзките бил неопитен...ми на това момче животът му е минал във фустата на мама.

Еее,има предимство човека,че на 28-все до 38 ще навакса с курсове и преквалификации ,не е драма ..

А Нанка наистина ли е завършила право ?Мен дълбоко ме съмнява с оглед поривите и страстта й към гримосване и бюти дейности-някак несериозно и лъжливо ми стои Thinking

# 2 956
Да, във Великотърновския.

# 2 957
Умрях от смях. Тази статия я е писал някой стажант. Готвил сладко, солено, кисело и люто… обичал или да следва рецептата точно, или да импровизира….

# 2 958
Ее, ама слагайте ги тия линкове, де. 😂

Алек за 24 часа

"Учи продуцентство и мениджмънт, икономика, финанси и маркетинг, но най-важните си знания придобива от "университета на живота"."

💀

АХАХАХАХХАААХАХАХАХАХА
Та, какво казвате за Маги?

# 2 959
Има Надкаст - коментар на финала с Флора, която не харесвам.
Иначе статията за Александър е нелепа.

# 2 960
Готвил сладко, солено, кисело и люто… обичал или да следва рецептата точно, или да импровизира….
Определено трябва да се пробва в някое от кулинарните предавания, че там и любов прехвърча - за хелс китчън се спомена тук за няколко връзки в един сезон (сигурно за това се казва хелс китчън Joy)

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 23:38 от ***n_a***

# 2 961
Зачетох се в разни коментари и този ми грабна вниманието:

# 2 962
  • гр.Пловдив
Тоз наистина ли е получил хонорар-чак не ми се вярва -логично ми е да "струва" колкото ергенките-т.е влизаш на собствена отговорност и каквото ти донесе цирка -с него се задоволяваш ?

# 2 963
Тоз наистина ли е получил хонорар-чак не ми се вярва -логично ми е да "струва" колкото ергенките-т.е влизаш на собствена отговорност и каквото ти донесе цирка -с него се задоволяваш ?

Ергените са с хонорар. Канят си ги продукцията и им правят предложения с условия и т.н. Изпитвали големи трудности с намирането на такъв човек и няма как да няма парична мотивация.

# 2 964
Благодаря за линка към статията по-горе на Алеко, той си я е писал сам. Въпреки, че чисти имидж, очистващ ефект няма. Травмите му си личат през ред. С тези родители, толкоз.

# 2 965
  • София /Абсурдистан
Дали вече баща му го е ошамарил 😁

# 2 966
Ее, ама слагайте ги тия линкове, де. 😂

Алек за 24 часа

"Учи продуцентство и мениджмънт, икономика, финанси и маркетинг, но най-важните си знания придобива от "университета на живота"."

💀
Би си паснал идеално по образование с Нани, която и тя учила много неща, дизайн курсче от софтуни го представя като академична степен чак.
Нани си има завършено висше образование. Пък при Сашко не е много сигурно.

# 2 967
Дали вече баща му го е ошамарил 😁
Няма начин...да му се е разминало. 😅

# 2 968
Щом продукцията имали големи трудности при намирането на ерген, не знам просто!
След сезон 2, предполагам, е било лесно - кандидат-ергените виждат един happy end с щастлива двойка, готин каст с красиви и умни момичета (Елена, Микаела, Поли - а, между другото, мама Ксения щеше да одобри Поли), колко му е да се навият!

Обаче някой гледал ли е актуалния сезон, то към описанието на работата трябва да се добавят и звероукротител, арбитър при махленски спорове, любител-психолог и какво ли още не. А и след като Елена разкри know-how, вече влизат много настървени, стратегически подготвени жени не заради ергена, а за екранно време, които не се свенят да го нападат и целуват по диванчетата (Горджъс, към теб гледам!), така че не знам. Още по-мъчна задача ще бъде да намерят читав ерген според мен, даже и да утроят хонорара.

# 2 969
А, като не могат да намерят ерген, да търсят Мома... 😈😈😈

PS. Елена е свободна. 🌹

Общи условия

Активация на акаунт