🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 147
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 360
Интересно ми е кое е по-тъпо в поведението му – послушал е майка си или вече се е превърнал в мама Ксения.
Те двете са взаимосвързани, много трудно ще излезе от нейната орбита. Ако изобщо успее да го направи, след 40 ще да е. Хората, които на 28 са толкова лесно моделирани от родителите си обикновено не са изживели пълноценно пубертета.

Не знам какво имаш предвид под "пълноценно", но съм свидетел на свръх контролирани хора именно в тийнейджърска възраст и веднага или малко след пълнолетие "късат синджира", а на 28 г. не само не са зависими от мама и тате, но и са доста самостоятелни хора с макар и лека граница в общуването с обсебващите ги родители. Но аз мисля, че Алек се чувства изключително комфортно като Мамин Златен и най-вероятно на издръжката на тате, който според мен нарочно не дойде. Но това си е само моя интерпретация, де.Close

# 3 361
Пълноценният пубертет не е равнозначен на липса на контрол, това да уточним. Личната революция не означава тотална анархия.

# 3 362
Пълноценният пубертет не е равнозначен на липса на контрол, това да уточним. Личната революция не означава тотална анархия.

Да съм казала нещо подобно за анархия, не ми слагай думи в устата!  
И какво се разбира под пълноценен пубертет? Изобщо пак гадаем по картинка - сега Алек не е имал пълноценен пубертет. Доообре, що ти казваш, така да е.

# 3 363
Къде съм казала, че си го казала?! Simple Smile
Говориш за свръхконтрол в коментара си, давам ти моите 5 стотинки по темата.

# 3 364
Къде съм казала, че си го казала?! Simple Smile
Говориш за свръхконтрол в коментара си, давам ти моите 5 стотинки по темата.
ОК, добре, мир да е. Ама Алек и сега се оказа под свръх контрола на фамилията май. И знаеш ли, ти си права, защото Алек може би още е в непълноценен пубертет, това обяснява доста неща.

# 3 365
А по принцип според правилата на форума би трябвало да коментираме участниците, а не да критикуваме мненията на пишещите.
Една част (в случая мнозинство) са написали мнението си за Алек и неговата мама, което не е добро. И една по-малка част, вместо да напишат своето мнение, критикуват горните.

# 3 366
Не знам за психологията на тълпата, но ако сведем нещата до психологията на индивида отношенията син-майка Младенови ми напомнят отношенията на Ойли Карлайл и съпругата му Гъртруд. Макар и закоравял престъпник, Ойли дори и в най-топлото време облича дебело вълнено бельо, в случай, че съпругата му настоява. И как не - импулсивността и твърдата вяра в директните действия бяха основни черти от самобитния характер на неговата половинка. Доста време бе минало и цицината вече бе спаднала, но в паметта му още бе свеж случаят, когато въображаема простъпка от негова страна я накара да стовари връз тила му голяма ваза с гладиоли. В неговите очи това бе вгорчило медения им месец.

# 3 367
А по принцип според правилата на форума би трябвало да коментираме участниците, а не да критикуваме мненията на пишещите.
Една част (в случая мнозинство) са написали мнението си за Алек и неговата мама, което не е добро. И една по-малка част, вместо да напишат своето мнение, критикуват горните.
Воденето на дискусия предполага понякога да има разнообразни, противопоставящи се позиции.

# 3 368
Аз просто се опасявам, че скоро ще започна да чувам реплики от рода на: "Той не си прибира чорапите, абсолютен нарцисист!" Толкова любима стана тази дума на жените.
По скоро мърльо Smile

Относно Алек, ние вадим заключения по това, което показа в предаването и извън него, но кое от показаното е реалния Алек само той си знае (и близките му хора).

# 3 369
# 3 370
Ами, докладвай всичко, което считаш за обидно.
Аз по принцип не ср занимавам с това. Казах го с най-добри чувства

# 3 371
Да, а с Маги имаха разговор за фертилитет. Колко нежно и тактично - чудесна тема за неангажиращ разговор с жена, която не харесва (а се прави, защото е подписал договор - според него) ...

# 3 372
А на Надежда обясняваше, че семейството му ще приеме детето и с радост. Това ако не е обещание, не знам кое е! Сашко затова отнася целия този хейт, защото директно и индиректно им даваше знаци, че ще продължат живота си заедно, а след това заяви, че не бил харесал никоя.

# 3 373
На мен просто ми харесва да "копая по-надълбоко", да търся други гледни точки, да се събира повече информация и да се търси истината. За мен това е полезна дискусия. Иначе разбирам, че е много приятно винаги всички мнения да са в унисон с мислите на Х човек, но така много бързо темата се изчерпва и на мен не ми носи много добавена стойност. Все едно аз да кажа, че не искам до мен да достига информация, която не е е унисон с позицията ми.
Ако някой го възприема като "начукване на канчето", това си е негова лична интерпретация на съдържанието.

Признай си, че нарочно заставаш срещу течението, само и само да има спор Simple SmileSimple SmileSimple Smile Отдавна те хванах!

# 3 374
Абсолютно не. Но мен просто не ме притеснява да бъда на различна позиция и да се сблъскам с неодобрение. В спора се ражда истината. Много хора в сходна ситуация просто се отказват да се включват.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 14:54 от Meddyy

Общи условия

Активация на акаунт