🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 112
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 405
Как ли е избягал Сашко? Тук се обсъждаше, че има малко полети от Родос към България и вероятно се е засякъл с Маги и Нани. Или пък не? Не си спомням да е коментирано как точно се е измъкнал.

Е, това ще си остане мистерия, но пък другият начин е по вода.
Аз бих минала през Турция. Най-късата десинация е до Мармарис, и за час си вече  в безипасност Smiley

# 3 406
Как ли е избягал Сашко? Тук се обсъждаше, че има малко полети от Родос към България и вероятно се е засякъл с Маги и Нани. Или пък не? Не си спомням да е коментирано как точно се е измъкнал.

Е, това ще си остане мистерия, но пък другият начин е по вода.
Аз бих минала през Турция. Най-късата десинация е до Мармарис, и за час си вече  в безипасност Smiley

Особено, ако самолетът е бил пълен и с родители, освен бясната Нани, страдащата Маги, напъдената Йоана и най-вече майка ѝ.

# 3 407
И аз мисля,че по вода.Майка му ,като една съвременна баба Илийца,го качила на гърба си ( или го е скрила под полите си),и преплувала до тук.

# 3 408
Е, не, коментарите тук за бягството му са по-интересни от самото проявление в шоуто Joy

# 3 409
Винаги съм подозирала, че Валерия просто е тъпа, не се сеща за какво да говори и затова мълча като пън в епизода, когато я изгониха. Всякакви теории, че е искала да се самоизключи, защото е прозряла лицемерието на Алек, никак не се връзваха с това, което видяхме от нея. Сега, като прочетох, че това си е било обичайното ѝ поведение, напълно се убедих, че съм права.

# 3 410
Алек все към небето гледаше по време на церемониите, може би корабът майка най-накрая го спаси.

# 3 411
Валерия с това набиване на копита за щяло и нещяло много дразни. Някакъв начин да се заяви като индивидуална личност. Обикновено по-неориентираните в живота се държат толкова незряло.

# 3 412
Майка му го е скрила в куфара си Joy

# 3 413
А може просто да го е завела да отмаря в някой луксозен спа хотел, докато си отидат всички зли хора от продукцията.

В момента по БТВ показват как Евгени учи Милена да свири "Мила моя мамо". Мимоходом и снимки на мама Ксения показаха.😀

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 10:53 от mamaivy

# 3 414
Ако се вярва на тази статия си е тръгнал на собствени разноски с майка си и сестра си:
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18049875

# 3 415
Това е толкова жалко поведение, не знам как някой може да го оправдава (освен ако не е роднина - повтарям се).

# 3 416
Това е толкова жалко поведение, не знам как някой може да го оправдава (освен ако не е роднина - повтарям се).
Недей, че пак ще се разгори дискусия и ще мине метлата. Иначе съм съгласна, че е жалко. Колкото повече мисля, толкова повече се убеждавам, че този човек страда от дефицит на всякаква емпатия като в същото време е изключителен егоист. Цуни-гуни с всяка, как ме палиш, ти си магия и дрън, дрън и накрая - марш!, че на мен ми е по-важно аз да съм си ок и не ми пука как се чувствате и какво съм правил. Беж с мама и кака по терлици.

# 3 417

Можеш да спреш да се повтаряш, защото е доста тъпо това с роднините. Има хора с различно мнение и не всичи са роднини на Сашето. И аз не знам как Мага има толкова много фенове, ама не ги обявявам за роднини. Просто хората имат различни възприятия.

# 3 418
Ако въобще са гледали предаването, си представям как той и роднините му са се подигравали на някои от участничките. Особено на такива, като украинката, която искаше някой да й купи жилище, но не панелно...

Между другото, аз до сега все си мислех, че е Сашо, а той бил Алексей - https://frigos.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

# 3 419
Алексей е баща му, на наш Сашко името не фигурира.

Общи условия

Активация на акаунт