🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 061
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 510
Толкова да харесвам Мика и тя толкова да ми опротивее, заради тъпите си постове в Трендс. Grinning

# 3 511
Днес видях Валерия от Ергенът 2. Много е красива, нежна и миловидна.

# 3 512
  • Stockholm
Скъпи Нострадални Геновеви! Честит 1-ви юни  Joy

# 3 513
Субективно е...И ние сме я виждали.

# 3 514
Нали,а как лъже външният вид.Разбрах,че с Евгени ги виждат често в Пловдив.

Малко почва да нагарча,Виктор не защити тогава Сашка ,когато ѝ люснаха чашата,прави се на неразбрал,после Евгени на рд-то на Валерия беше напъден,а голям мъж с лош поглед изпод перчем го раздаваше във формата,сега пък Сашко драсна с двеста след разговора с майка му,някак много чех@лчета взеха да стават.Почвам да си мисля,че продуцента мрази нормалните хетеро мъже и селекцията му е с особена умисъл.😃

# 3 515
Ми и на мен не ми харесва Валерия на външен вид. Специално външният вид е субективен, защото хората имат различен вкус.

Ако я сравнявам с Маги и Надежда -  да, за мен тя е по-хубава от тях (не за друго, а защото не харесвам дълги физиономии). Но ако трябва да изкажа мнение за нея, без да я сравнявам с никото - просто едно дребно и хубавичко момиче, което не е нищо особено.

Няма никакви приети норми за красота. Това прозвуча като думите на Антония Петрова навремето - ако си слаб, висок и рус - значи си красив и точка. Да, ама не.

# 3 516
Е как ще е дребна Валерия. Около 1.70м. е висока.

# 3 517
Ми и на мен не ми харесва Валерия на външен вид. Специално външният вид е субективен, защото хората имат различен вкус.

Ако я сравнявам с Маги и Надежда -  да, за мен тя е по-хубава от тях (не за друго, а защото не харесвам дълги физиономии). Но ако трябва да изкажа мнение за нея, без да я сравнявам с никото - просто едно дребно и хубавичко момиче, което не е нищо особено.

Няма никакви приети норми за красота. Това прозвуча като думите на Антония Петрова навремето - ако си слаб, висок и рус - значи си красив и точка. Да, ама не.

Има, разбира се. Хармония на трите лицеви етажа се нарича, като всяка част от лицето трябва да отговаря по определен начин на друга. Пише си ги тези неща в една определена специализирана литература. Няма нищо общо с ''тенденции'', ''възприятия'', ''мода'' и т.н.

Валерия ще си остане красива, дори да не е красива по ''наш'' вкус.

# 3 518
В такъв случай едра ли е?
Истината е, че дори и да я видя някъде по центъра (не знам къде е била видяна, аз бях до каскадата днес преди обед), едва ли щях да я забележа и да я разпозная, защото тя не е много по-различна от повечето млади жени, които виждам из града.

Това за критериите и етажите са глупости, отказвам да го дискутирам. 

# 3 519
В такъв случай едра ли е?

Хората не се делят на едри и дребни все пак.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 15:45 от wild poppy

# 3 520
Ами, не е много висока и е слабичка.

# 3 521
На мен ми беше много хубава в края на техния сезон, сега е прекалено кльощава и сякаш очите и ще изхвръкнат и костите на скулите ще пробият кожата  на лицето и. Ако беше красива в класическия смисъл, сега щяхме да обсъждаме нейни изяви на модния подиум, а не да си споделяме в кое кафе в Плевен сме я засекли.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 16:04 от Анонимен

# 3 522
То, всяка майка би се втрещила ако види срещу себе си бивш модел с кучешки приют и вегански начин на живот, но мама Светла поне се задоволи с мълчание и сериозни физиономии и не е критикувала ничия възраст или “багаж”.
Да, не си позволи да прави характеристики на Валерия, призна си, че ревнува, прегърна си момчето, разстрои се, общо взето нормални майчини реакции. Мама Ксения действаше като слон сред китайски порцелан - груби и неуместни квалификации, заплахи към сина, генералски тон.

# 3 523
Може ли да не набъркваме биологичната таксономия? Какво е котка и какво е тигър е ясно. Може би Валерия е биологичен вид от семейство Красиви според вас? В коя точно норма я вместихте невестата Евгениева?

Субективно е...И ние сме я виждали.

Все ще се намери някой да каже колко субективно е. Grinning

Чудя се котката - котка ли е? Или субективно може да си я приема като малко тигърче? Grinning

В интересно време живеем. На очевидни неща търсим кусури и обясняваме колко субективно е. Подменяме значението на думите, на същината на нещата, защото всеки сам си преценя, за всеки е субективно и т.н.

Има си приети норми за красота, които са извън ''субективното'' и да - Валерия е красива. А, дали е красива по наш вкус, е друг въпрос. Пак ще си остане красива.

# 3 524
Може ли да не набъркваме биологичната таксономия? Какво е котка и какво е тигър е ясно. Може би Валерия е биологичен вид от семейство Красиви според вас? В коя точно норма я вместихте невестата Евгениева?

Общи условия

Активация на акаунт