🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 150
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 615
# 3 616
  • SF
И тази глупост с гласуването ви е "доказателство", че Валерия ЕДИНСТВЕНА си е мислела, че ще остане до края, защото Евгени ще избере нея? А защо да не си го мисли? В крайна сметка Евгени избра точно нея.
Елена не е ли искала да гласува? Макар и невлюбена, тя също остана до финала, а и не само тя.
Всички участнички са знаели, че ще отпаднат преди финала, защото Валерия и Евгени вече са двойка в живота?
Ако са знаели и по какъв ред и в кой епизод отпадат, егати безинтересното предаване. Всички са наети актриси в услуга на младите влюбени.
Доказателството много ме изкефи!

# 3 617
Хора, Вие явно не сте писали в темата миналата година. Това с гласуването на Валерия беше един от най-сериозните спойлери, че Валерия и Генчо са се познавали предварително и се дъвка тука месеци наред. Вместо да се възмущавате, върнете се в спойлерната тема и почетете малко.

# 3 618
Какво значение има коя е  бившата на Алек?
Реално няма значение. Но пък на Генчо бившата беше щателно проучена.
Какво значение има коя е  бившата на Алек?

Именно.

Дано не се разбере изобщо и случайно да й изтекат снимки - коя е, какво е и защо е. Само това ще кажа.

Момичето не е публична личност, има стабилна професия и със сигурност няма нужда тук да се интересувате от нея и коя точно е.
Ами ето тази информация е показателна. Явно все пак Алек не е женкаря дето хвърчи от цвят на цвят,нито човек без база . Ако мислено е сравнявал двете каки ,а и другите звезди с нея, съвсем резонно е да е разбрал много преди финала,че там няма нищо за него .

# 3 619
Това, че са се познавали изобщо не подлежи на съмнение, защото и момиче от нейната компания го потвърди, големите спорове бяха дали са били двойка преди предаването или не.

Защо да не се интересуваме коя е бившата на Алек?

# 3 620
Ако не бяхте казали коя е, щях да помисля, че е Никол Станкулова.

# 3 621
  • София
А пък аз си мислех, че Евгени и Валерия се правят на двойка заради договор Laughing

# 3 622
Да, те предварително са се разбрали да се правят на двойка и са подписали договор с продукцията. Но по време на съвместната работа са се сближили и сега са двойка. 😂

# 3 623
А пък аз си мислех, че Евгени и Валерия се правят на двойка заради договор Laughing

Честно казано- и аз. Толкова изкуствено ми стояха един до друг.

Винаги бившите на Ергените са били дъвкани и обсъждани. Парова мисля, че само спечели от участието на Виктор. Набра сериозна популярност, стана известна и отвъд средата на кръг wanna be женички, както беше преди това.

# 3 624
За мен лично чест му прави на Алек, че запази личната сфера на бившата си приятелка, като не разкри нищо за взаимоотношенията им нито в предаването, нито навън. Мъж на място! Атестат е и за средата му, че въпреки огромния интерес към Алек напоследък не изтече никаква информация, никакъв снимков материал за дейтинг историята му.

Последното, от което сериозно момиче с хубава професия се нуждае, е да я развяват из жълтите медии и форумите само защото бившият й е влязъл в популярно телевизионно предаване.

# 3 625
Добрютро, излязоха ми някакви клипчета от концерта на Генчо и Виктория. Това момиче някаква известна певица ли е и къде точно пее? Честно, насилих се да я слушам, гласът и изобщо не ми харесва, а изпълнението на Хубава си моя горо е по-добре да го изключи от репертоара си, защото тази песен е на всички, все пак.

# 3 626
Нв бих казала , че е мъж на място Алек.🤣

# 3 627
Всъщност акциите на бившата може да се вдигнат, защото му е била шута.

# 3 628
Според мен не трябва да се коментира бившата на Алек. Момичето явно не иска да е публична личност. Парова и Мария са си инфлуенсърки, за тях не е голяма работа, но повечето нормални хора нямат желание да ги обсъждат онлайн.

# 3 629
По всяка вероятност Алек се е договорил с продукцията да не се излъчва информация, свързана със семейството и личния му живот.
Малкото, което разбрахме беше изтекло от игрите и пейкинга.

Общи условия

Активация на акаунт