За парите и жените

• 9 022
  • 260
  •   1
Отговори
# 45
С пари никога не съм парадирал, казвах с какво се занимавам, с някои дори не казвах, че фирмата е на баща ми. Първите ми гаджета ги возех на раздрънкана лада и хабер си нямаха, че семейството ми е заможно. Бившата за всичките години я държах на страна от бизнес работите, нямаше много идея какво се изкарва, а и не съм я вземал много на сериозно по принцип.
Така че тия дето вадят пари и коли да се фукат на първа среща са ми много странни, ама като няма други качества, явно с това се опитват да блеснат. Никоя не ме е питала на първите или следващите срещи каква заплата имам или колко изкарвам, така че това също ми е странно, но го чувам много пъти и от мои познати. Явно са се променили нещата в последно време или след 30 свалките приличат повече на бизнес сделка, тва не го знам.
Иначе ясно мъж на 30 да не е постигнал нищо, нито някаква кариера или професия, да вади никакви или малко пари, да живее с техните, ясно никоя няма да го иска, и е нормално колкото и да не им изнася на точно такива.

# 46
  • София
Как така......да те пипат? Laughing

# 47
Да извинявайте. Името на темата не е коректно. По скоро трябва да се казва парите и връзките. И е ясно че всеки предпочита, здрав, красив и богат мъж. Вместо беден, болен и стар.

# 48
  • Далечният изток
Ми то и обратното е валидно. Ти да не би да предпочиташ бедна, болна и стара жена. Мога да добавя грозна, дебела и т. н. И това кумулативно...

# 49
В прекия смисъл на думата. Приятелки на мои приятели. Сядат до мене и ме прегръщат или ме докосват по бедрата, гърба.  И така

# 50
Ми то и обратното е валидно. Ти да не би да предпочиташ бедна, болна и стара жена.
Не съвсем. За повечето мъже, вчключително и за мен, финансовото състояние на жената не е никакъв фактор за това дали би се дало шанс за връзка. Ако е млада и красива, добра и мила, все тая дали има или няма пари, все тая дали има яка работа или не. Ако ще и 2 лв да няма, взимаме я веднага Laughing   Laughing

# 51
А ако не е забавна?

Интересно проучване бях чела, че мъжете смятат за забавни жени, които се смеят на шегите им, а не жени, които самите се шегуват.

# 52
  • София
На мен сега ми е много забавно, като почнат мъжете да "хвърлят картите". Имам апартамент, къща, кола... Аз трябва да припадна ли? Ами и аз имам.

# 53
  • Далечният изток
Ми то и обратното е валидно. Ти да не би да предпочиташ бедна, болна и стара жена.
Не съвсем. За повечето мъже, вчключително и за мен, финансовото състояние на жената не е никакъв фактор за това дали би се дало шанс за връзка. Ако е млада и красива, добра и мила, все тая дали има или няма пари, все тая дали има яка работа или не. Ако ще и 2 лв да няма, взимаме я веднага Laughing   Laughing
Разбира се.
Ама казах кумулативно, тоест вкарай всички изброени негативи и я вземай.

# 54
А ако не е забавна?

Интересно проучване бях чела, че мъжете смятат за забавни жени, които се смеят на шегите им, а не жени, които самите се шегуват.
Да, по-скоро това..Laughing

# 55
Аз моят мъж го взех гол като пушка, даже и кола нямаше, ама имаше желание и хъс за работа и това беше най-важното.
Иначе съм била на срещи с мъже хем без пари хем озлобени - ама всички жени били златотърсачки мрън-мрън. Ясно е, че втора среща нямаше. Настройката е много важна.

# 56
  • София
В прекия смисъл на думата. Приятелки на мои приятели. Сядат до мене и ме прегръщат или ме докосват по бедрата, гърба.  И така
Скандално! Scream

# 57
  • София
Аз пък имам чувството, че сингъл мъжете около 40 са отворили ей такива 😳 очи за финансовото състояние на жените. Сакън някоя да не им пипне "прешъсс".

# 58
С пари никога не съм парадирал, казвах с какво се занимавам, с някои дори не казвах, че фирмата е на баща ми. Първите ми гаджета ги возех на раздрънкана лада и хабер си нямаха, че семейството ми е заможно. Бившата за всичките години я държах на страна от бизнес работите, нямаше много идея какво се изкарва, а и не съм я вземал много на сериозно по принцип.
Така че тия дето вадят пари и коли да се фукат на първа среща са ми много странни, ама като няма други качества, явно с това се опитват да блеснат. Никоя не ме е питала на първите или следващите срещи каква заплата имам или колко изкарвам, така че това също ми е странно, но го чувам много пъти и от мои познати. Явно са се променили нещата в последно време или след 30 свалките приличат повече на бизнес сделка, тва не го знам.
Иначе ясно мъж на 30 да не е постигнал нищо, нито някаква кариера или професия, да вади никакви или малко пари, да живее с техните, ясно никоя няма да го иска, и е нормално колкото и да не им изнася на точно такива.
Да и аз мисля че това е дебилно.  Пък и жена която ще ти върже за пари .... по добре не

# 59
  • София
Да питам така - някоя вързала ли ти е към днешна дата?

Общи условия

Активация на акаунт