За парите и жените

• 9 721
  • 260
  •   1
Отговори
# 150
Жена е. Доста неща ù писахме в групата за работа, които явно не ù допаднаха, та се изнесе тихомълком и сега тук се обяснява на тема работа и финанси.

# 151
Това не е ли Elein89 или нещо от тоя род? На нея ми прилича.

# 152
  • София
Аз съм от "мързеливите жени". Със дете с ТЕЛК и СОП, между другото, ей тъй, за да ми е забавно, докато си мързелувах.

# 153
Скрит текст:
Жена е. Доста неща ù писахме в групата за работа, които явно не ù допаднаха, та се изнесе тихомълком
и сега тук се обяснява на тема работа и финанси.

Щото много разбира Joy
Чист енергиен/електронен вампир. Хейтърче.
Чуди се жлъчта и недоволството от съществуването си къде да излее.
Смятай детето и  какво ще порасне с такава негативна мрънкаща майка.

# 154
Как се припознавате. Нали много изкарвате? За децата със СОП нищо не казвам. Темата не е ли за меркантилните жени? Лъжа ли е? Много си правят сметчицата. Когато се счупваш от работа а някоя пача(на помощи и отделно 100% издръжка от мъж и родата) ти каже-не съм толкова закъсала, че да работя, нормално са се издразни човек.

# 155
Е, явно добре са си я направили. Grinning

Абе, не е много ясно дали е за меркантилните жени или за мъжете без пари. Grinning

# 156

Какво припознаване те гони душицо?  Thinking

# 157
Душевната нищета влачи след себе си и материална такава.

# 158

Какво припознаване те гони душицо?  Thinking
Като не си от тези жени, какво се засягаш? Сега ще кажеш че няма такива жени. Всички по любов си хващат мъж, честни и девствени направо.

# 159
Темата не е за меркантилните жени, но трябва да се прочете повечко, за да се разбере. Да, кофти е да си мързелива, нахална и за капак лъжкиня, и мъжът ти от домакиня в чужбина да те довлачи тук да си общачка в българския прованс, ама стават и такива неща.
Така че, Алайн/Елейн, отивай да си бачкаш неделната смяна, от която се оплакваш в няколко теми, вместо да лъжеш как ти н правиш сметчицата, най-вече на чуждите пари и работа.

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 17:25 от Нарцùса

# 160
  • София
Обожебе!
Що за възпитание и речник?!

# 161
  • Далечният изток
Скрит текст:
Как се припознавате. Нали много изкарвате? За децата със СОП нищо не казвам. Темата не е ли за меркантилните жени? Лъжа ли е? Много си правят сметчицата.
Когато се счупваш от работа а някоя пача(на помощи и отделно 100% издръжка от мъж и родата) ти каже-не съм толкова закъсала, че да работя, нормално са се издразни човек.
Не, не е нормално за нормалните хора. Дразнят се само завистливите, злобните, зложелателни хора като теб.

# 162

Като не си от тези жени, какво се засягаш? Сега ще кажеш че няма такива жени. Всички по любов си хващат мъж, честни и девствени направо.

Не се засягам, питам те, какво припознаване те гони?
Grinning

# 163
Ако се абстрахирате от личността на това кой пише, би трябвало да признаете, че всяка една от вас познава поне една жена, която живее благодарение на финансите на мъж скъсващ си задника. Не говоря за типа съпруги "трофи-уайф", където някой чичко-паричко просто си е купил една съпруга "за пред хората". Познавам такава жена, която се радваше на разходки, гевезелъци, подаръчета, кола доста над стандарта на което живееше семейството като цяло, всичко това защото мъжът и работеше на седемдневна работна седмица през по-голямата част от годината. И в един момент, когато нещата се сговнясаха и всеки хвана по пътя си се получи челен удар в ламината. Всичкото иху, аху, ей, уау във фейсбука се замени със разни клиширани цитати за смисъла на живота, вътрешната красота, звездите, вселената и кви ли не други бабини трънкини. Така че е истина, че има жени, които олекват страшно много след като протмонето на мъжа до тях се изпари.
Не казвам, че пишещите тук са в тази категори, а просто че такива жени съществуват и не е чудо невиждано.

# 164
Ама тука говорим за онези, при които мъжкият портфейл е в активно състояние. И жената злобее, не защото е изначално грешно това, а защото тя не се радва на такива привилегии. Същата жена, ако я сложиш в положение на обгрижвана съпруга с кредитната карта на мъжа на разположение, ще е точно такава 'пача', както сама се изразява.
Извод - ако си пача, си пача и със, и без парите на мъжа ти.

Общи условия

Активация на акаунт