За парите и жените

• 9 351
  • 260
  •   1
Отговори
# 165
Само едно въпросче?
А на подобен изгърбващ се от работа мъж главата му през това време къде е пъхната?
Сравнително нормален и здравомислещ човек – бил той мъж или жена – ще се запита – абе, аджеба, защо са ни дисбалансирани отношенията и аз гърбя като вол, а тя не.
Така че – всеки има глава, някои 2, има и уста да си каже.

# 166
  • София
Защото за някои олд скуул мъже е това - той се грижи за всичко, жената за децата и къщата.
Аз адмирирам повече тези отношения, а не 50/50.

# 167
Рано или късно идва акъла.
Всеки има различен праг на поносимост.

# 168
Моята не иска да бъде в тва положение и нямаше търпение да свърши майчинството да почне да работи. Не и се отразяваше добре престоя вкъщи, както и на отношенията ни. Иначе не съм имал нищо против, обаче и тва не е за всеки

# 169
  • София
Аз съм същата, не мога, затъпявам. Трябва ми работа, чувствам се във форма, стегната съм, добре жонглирам с всичко и ми се получава.
Остана пет дни вкъщи и не знам какво да правя с живота си Laughing

Всеки според потребностите, но не знам коя ще се дърпа от протектив и раздаващ се мъж.

# 170
Защото за някои олд скуул мъже е това - той се грижи за всичко, жената за децата и къщата.
Аз адмирирам повече тези отношения, а не 50/50.
И аз така.
 Не се справям баш така, но някой лаф отвреме навреме помага другите да остават с впечатлението, че пръста си не помръдвам, а горкият ми мъж сън не спи да се чуди с какво да ми угоди. Харесва ми така, обичам аромата на завист рано сутрин.

# 171
Ако се абстрахирате от личността на това кой пише, би трябвало да признаете, че всяка една от вас познава поне една жена, която живее благодарение на финансите на мъж скъсващ си задника. Не говоря за типа съпруги "трофи-уайф", където някой чичко-паричко просто си е купил една съпруга "за пред хората". Познавам такава жена, която се радваше на разходки, гевезелъци, подаръчета, кола доста над стандарта на което живееше семейството като цяло, всичко това защото мъжът и работеше на седемдневна работна седмица през по-голямата част от годината. И в един момент, когато нещата се сговнясаха и всеки хвана по пътя си се получи челен удар в ламината. Всичкото иху, аху, ей, уау във фейсбука се замени със разни клиширани цитати за смисъла на живота, вътрешната красота, звездите, вселената и кви ли не други бабини трънкини. Така че е истина, че има жени, които олекват страшно много след като протмонето на мъжа до тях се изпари.
Не казвам, че пишещите тук са в тази категори, а просто че такива жени съществуват и не е чудо невиждано.
Да аз го намирам за нечестно. Знам една история доста грозна. Жената разправя на колежки колко е била хитра и как умело си харчи цялата заплата на мъжа. Телефончета кожени якенца.
Чуда се и се мая. Не са ли общи парите. Термина харча на мъжа си парите. Хахаха се едно е някой враг.
П.П. Знам такива истории и за мъже. Ако трябва да съм честен

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 18:55 от RoninBG

# 172
Аз лично не уважавам жени, които знаят само как да взимат, но без самите те да си мърдат пръста. Рано или късно такива жени ги "връщат" в реалността по груб начин.

# 173
Без някой да се засяга, въпросната лежеше на данъкоплатците(тоест моите данъци) , здрава, права от 3,4 места я изритаха от мързел за по-малко от година.
Има и много честни жени, не гледат  парата и си намират "майстора". Лепва им се някой мъж и ги цуца. И това не е работа.

# 174
Да кажа каква беше първоначалната тема Simple Smile
Колко важни са парите за една връзка? Има ли значение дали мъжа/жената взима 3000 или 30 000 лева.
Аз мога да кажа че за мене няма значение. И когато бях ограничен с финансите и сега, като вече съм в златната среда като заплата.
Нямам раздвояване на личноста. Просто ми е интересно как мислите Вие.

Ако се интересувате от моята личност ? Отворете си тема за мене и там ме разпитвайте. Обещавам да ви разкажа всичко, което ви инетресува.

# 175
Има значение каква е заплатата.
И това го разбираш когато дойде време в края на месеца да платиш сметките. И ако нещо не си ги направил както трябва ( или са се появили извънредни спешни разходи ) и в същото време забавят заплатите става неприятна ситуация.И ако нямаш спестявания става още по-неприятно като не може да рагираш. При голямата заплата това толкова не го мислиш, но там имаш други отговорности на работа за които да мислиш.

# 176
  • Далечният изток
Е как бе, авторе, нали работиш на две места?!

# 177
Е как бе, авторе, нали работиш на две места?!
Този път аз не разбрах какво визирате?
Да работя на 2 места защото ми харесва. Обичам си работата.

# 178
  • Далечният изток
Визирам това, че не ти стига заплатата.

# 179

Да аз го намирам за нечестно. Знам една история доста грозна. Жената разправя на колежки колко е била хитра и как умело си харчи цялата заплата на мъжа. Телефончета кожени якенца.
Чуда се и се мая. Не са ли общи парите. Термина харча на мъжа си парите. Хахаха се едно е някой враг.
П.П. Знам такива истории и за мъже. Ако трябва да съм честен

Ами той човека може да дава.
Познавам една такава жена. Късметлийка.
Винаги е работила, ама мъжа и е по-ретро. Той няма против тя да си ходи на работа.
И тя така не може месеци само вкъщи.
Обаче неговата заплата е обща, нейната си е нейна. Сметките, храната, той настоял всичко от неговата. Плюс дрехи и обувки. Абе всичко.
На това обаче той е настоял. Тя се пулила в началото, ама как така от неговата да харчи за себе си, пъ
Каза че бая е спестила. Едно 60 % от заплатата и остава и повече. Покрай РД, Коледа по-малко.
Такъв мъж е.
И аз да хвана такъв, ми няма да му откажа да си държа заплатата за мен си.

Общи условия

Активация на акаунт