Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 39 115
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
Deni, леко да мине и още днес да се похвалиш!

На JustLinn и sunnyalexacc търпение и кураж, не остана вече!

pauly, разбирам те, не се отказвай, ще стане сигурна съм! И аз бях супер надъхана да кърмя ексклузивно, но сега след всички драми покрай това, признавам честно, че не ми е приятно. Но не се отказвам, ще кърмя докато мога.

# 196
Аз имам вътрешни конци малко, ама не знам дали падат 🙄 Слагам си на Цикатрадина свещичките, но честно казано ми писна от тях.

Като ви слушам май съм уцелила бебе от лотарията. Вечер като яде в 11 и нещо, понякога се събужда към 3, но понякога откарва и до 5. Сутрин ако яде към 7-8, после заедно си доспиваме до 10. Тази сутрин мрънка доста, но като цяло е спокойна, а пък най-големия рев е като се наака, изобщо пълен памперс не понася, дори и пишкала да е пак надава вой. Вече се научих да я разбирам като е за смяна 😁 Обаче пишка адски много, сигурно през час и даже по-малко сменяме памперс.

Днес сме на педиатър да видим и колко е наддала. Яде по 90 мл., като в повечето случаи всичко си изяжда. После 100 не знам как ще ги меря 🙄

Дени, Лин, sunnyalexacc и май Мишето (ако не се бъркам), силно стиснати палци от мен!

# 197
И на мен това със звъненето ме изнервя. Спрях да вдигам телефона, защото много ме натоварват. Моят Аг ме пита дали искам индукция и казах да, та тези дни ще влизам. Има още малко време аванс оставен ако нещо се реши сама да излиза.
Плаче ми се на мен, сдухах се, а си знаех, че натам отиват нещата. Изобщо не знам какво ще се случва. Почвам да съжалявам, че не си запазих самостоятелна стая, че каквато съм притеснителна, ще сдухам сред непознати хора.
Бебка я измериха 3273, плацента и води ок.

Много благодаря за палчетата отново и се извинявам, че само мрънкам😟💐

Честит празник ако има празнуващи!

# 198
Аз съм на преглед след обяд. Чудя се дали ще ме проверява за разкритие.
А за да подтикна Беба да излиза реших да ударя един латекс в коридора. Мъжете вкъщи са по задачи и на мен ми омръзна да ги чакам да довършат. Затова взех нещата в свои ръце 😜

# 199
sunnyalexacc и на теб успех,дано има и при теб някакво развитие скоро,както и при JustLinn и Мишето90.И аз се надявам днес да родя,вече 10 часа съм с контракции на 10-15 мин.Но пък като вдишам дълбоко и издишам бавно,контракцията минава за няколко секунди

# 200
Хайде момичета не остана,после трябва да се местим всички в "родени2024" 🌞

# 201
Хайде Дени, почнало се е и ще мине Simple Smile стискаме палци и чакаме добри новини.
Лин, мисля че още можеш да смениш стаята, аз бях във випа и беше мега добре за мен и опънатите ми нерви. Така че помисли го.

Стискам палци на всички още не родили  Simple Smile

# 202
Моята е много мирна попринцип, има нощи само за нужда(хапване,памперс) ме буди и пак заспива и спя до 10-11 ,но още се наглася,и някои нощи са ужас,особено ,ако я боли коремчето и ей я чак сега заспа след цяла нощ екшън😂

Хайде още малко,не остана,дръжте се ,скоро ще ги гушкате ❤️Успех на всички

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 13:29 от Mims1900

# 203
И моята така доста по-спокойно от кака си 😇
Изкарах я малко на терасата 5мин с шапчица и тънка пелена

# 204
Относно излизането се включвам. Сега навън като градуси е добре, но подухва някакъв вятър. Той е на 11 дни и се чудя дали да го изкарам малко навън следобед.. 🤔 вече имам чувството че започвам да изпадам в някаква депресия. Отделно 2 дни бях с 150/100 почнахме пак лекарства за кръвно и се е видяло че няма да го кърмя. Вече психически започвам да не се чувствам окей, та се чудя дали мога да го изкарам нещо за час примерно навън.

# 205
На нас ни е първо излизане на терасата 😀
И аз сякаш не смея още навън, а каката така иска да я разхождаме не знам...може би ще изчакам да мине празника 24,че ще е лудница в парка и заведенията наоколо ....и току виж някой се лепне да я гледа.
И тук има ветрец,но и слънце иначе сякаш по това време към обяд е ок
Тя е на две седмици и три дни

Ох тези телци са толкова бавни и спокойни,каза че ще бъдат вкъщи в 2 сега още берат ягоди от село🤯💥 ....а ще бързам да хвана цао за акта и това да свършим.

# 206
Относно излизането се включвам. Сега навън като градуси е добре, но подухва някакъв вятър. Той е на 11 дни и се чудя дали да го изкарам малко навън следобед.. 🤔 вече имам чувството че започвам да изпадам в някаква депресия. Отделно 2 дни бях с 150/100 почнахме пак лекарства за кръвно и се е видяло че няма да го кърмя. Вече психически започвам да не се чувствам окей, та се чудя дали мога да го изкарам нещо за час примерно навън.

Обличай добре, завивай и излизай. Това с депресията и да стоиш само вкъщи си е мъка. Разбирам те.

# 207
Ама те в количките са на завет, не им духа изобщо, плюс това са завити в нещо, а и шапка като имат. Според мен няма причина да седите вътре... Ако имахме зимни бебета пак трябваше да излизаме все пак.

# 208

Обличай добре, завивай и излизай. Това с депресията и да стоиш само вкъщи си е мъка. Разбирам те.
Ами и аз така смятам че като го облечеш хубаво няма проблем. И каката само дава зор, баща и я кара да излязат тя не иска без нас и е страшен цирка. От както съм родила до сега съм изяла 2 банана и 1 кисело мляко, никакъв апетит нямам направо си имам чувството че почвам да изпадам в някаква депресия. Тук има къде да се излезе на спокойствие, та мисля да излезем за час поне. Ама викам да чуя и вашето мнение все пак

# 209

Ами и аз така смятам че като го облечеш хубаво няма проблем. И каката само дава зор, баща и я кара да излязат тя не иска без нас и е страшен цирка. От както съм родила до сега съм изяла 2 банана и 1 кисело мляко, никакъв апетит нямам направо си имам чувството че почвам да изпадам в някаква депресия. Тук има къде да се излезе на спокойствие, та мисля да излезем за час поне. Ама викам да чуя и вашето мнение все пак

Даааа това с апетита и при мен го имаше и още го имам де. Никакъв апетит, ама нулев. Ям на сила, за да има някаква карма… само ходят да ми се карат защо не ям…

Общи условия

Активация на акаунт