Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 141
  • 361
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ами да. Много е странно, но е трудно да тръгне такава връзка. Не знам защо е така, още се ориентирам в новата игра.
Теб, един ден трябва да дойда да те набия.

# 256
  • Paris, France
Rockstar напротив, много по-лесно е. Не го оглеждаш мъжа от 100 страни какъв ще е като баща и т.н. Лесно е.

И аз така мисля. Плюс, че мъжете са отблъснати от жена, която изглежда все едно си търси оплодител и доставчик в едно. Тиктакъщите часовници им изглеждат бомби със закъснител, а на тях им се иска секс бомба.

Като мома мене ме нападаха женени, дъртоци (над 30г 🤣), нехранимайковци, убитаци, дебели, останали бездомни след разводи, вдовци, а разведените ми приятелки с деца ги сваляха готини, млади, бездетни, успели мъже и момчета. Бях по-млада, по-красива, по-здрава, по-свободна, по-отпочинала и свежа от приятелките ми с деца, ама.....

Ами да. Много е странно, но е трудно да тръгне такава връзка. Не знам защо е така, още се ориентирам в новата игра.
Теб, един ден трябва да дойда да те набия.

Идвам с тебе да се напия 🥂. In vino veritas.

# 257
  • София
И сега какво? Трябва да организирам купон с просеко и да ви поканя? Готово!

/Модераторите ще ни бият. Ама може да поканим и мъже, за да сме по темата./

# 258
не е вярно, че само по филмите се случвали запознанства на живо..
на мен ми се случва, може би защото така съм настроена и не ползвам разни приложения за запознанства ..

# 259
На мен също ми звучи странно ей така да тръгне човек с цел да търси, де. То ясно че не е и за дърпане, но точно за връзка изключително рядко стават нещата когато ги искаме и защото ги искаме Grinning Като че ли по-често са когато не търсим, особено ако сме си и видимо доволни от живота и сами, че жена с отчаян вид хич не е нещо привлекателно.
Да си общителен и отворен за нови запознанства е едно, да се навиваш че трябва да си намериш някого е съвсем друго. И това си личи.

# 260
Препоръчвам бързи срещи.
Хоби.
Видях и почивки за необвързани.
Екскурзии
Агенции за запознанства. По стария метод, да ви търсят партньор според зададени критерии.

# 261
Участия в "Ергенът"...

# 262
То по-добре да е "Момата", че ще има избор тя.

# 263
То па един избор ще има 😃

# 264
  • София
Е, в онова готварското как се сгодиха няколко двойки!

# 265
В един преден сезон на Хелс Китчън едни се намериха, взеха се и бебе си имат дори. Ама те не са такива кифльоци като в Ергенът.

# 266
Стига де, чак Ергенът... недейте да кълнете жената така Grinning

# 267
Е, в онова готварското как се сгодиха няколко двойки!
А не, после да се изпокарат за това дали се слага кисело мляко в мусаката. Най-добре да се запише на някой курс по компютърни науки, хем ще изкарват добри пари хем ще си играят заедно на игрички и няма оплакване че единия забегнал някъде или се разсеял по колежки в офиса, въобще бъдещето им е осигурено.

# 268
  • Paris, France
Най-добре да се запише на някой курс по компютърни науки, хем ще изкарват добри пари хем ще си играят заедно на игрички и няма оплакване че единия забегнал някъде или се разсеял по колежки в офиса, въобще бъдещето им е осигурено.

Дадох идея да се запише в инженерно училище редовно обучение, от 5 годишните, откъдето се излиза направо с магистратура. Над 70% мъже, за много е второ висше. От третата година може да се работи по специалността и в техните среди пак са основно мъже. Има и за компютърни науки, но се учи Съпромат. След втората година има профилиране. В специалности като сигурност мъжете са над 80%. В Изкуствен интелект са 50 на 50, а и няма блондинки, да му де не види (вика мой роднина). Видях дебели, очилати грозници с брадавици по лицето и мазна кожа със супер пичове.

# 269
И сега какво? Трябва да организирам купон с просеко и да ви поканя? Готово!

/Модераторите ще ни бият. Ама може да поканим и мъже, за да сме по темата./
Ми да, супер идея Smiley. И без мъже си е по темата, семинар и обмяна на опит "къде (и как) да го срещнем" Stuck Out Tongue  То и мен ми трябва хаха, може виртуално да ме включите, или да ми направите запис за малко по-натам Wink

Общи условия

Активация на акаунт