Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 095
  • 361
  •   1
Отговори
# 360
По-скромните външно мъже бързат да се оженят млади, другите поживяват повече като ергени, но в един момент и те се дават. Grinning В смисъл прав си, но зависи от възрастта.

(Първи се ожени от моя випуск около 1,50 см. високо момче.)

# 361
Здравейте отново, авторката съм.
Извинявам се за забавянето, но така се случи...

Благодаря  на всички за съветите, малко се погледнах отстрани и си дадох сметка за много неща.
И да, прави сте, на възраст около и над 30 годишна възраст НЕ СЕ стои в умрели отдавна, безперспективни отношения, както аз стоях дълги години и си чаках... И сега те първа се усещам как на моменти потъвам в една депресия и тревожност за бъдещето- семейство, деца, дали, как?! Много ми помогнаха съветите ви, и някои от тях приложих.

Започнах да си обръщам доста внимание на външния вид, често започнах да получавам комплименти от познати и непознати (то какво от това, ама айде...), работя си върху самочувствието, опитвам да се усмихвам повече и да гледам мъжете в очите. Това го казвам, защото един бивш съученик наскоро ми каза: " Ти винаги си била хубава, ама си голям темерут, гледаш надуто и студено..." . Sweat Smile  Та си дадох сметка, че може би не предразполагам много мъжете да ме заговарят с лекота, знам ли. Като цяло си се наслаждавам максимално на живота, радвам се на всеки ден, гоня си целите, излизам и т.н. А, заговори ме и един чужденец на улицата скоро, ама, какво от това, то едно е да контактуваш, друго е да срещнеш ТВОЯТ си човек, уф..

Другото, което често срещах като съвет тук- срам- не срам, регистрирах се в приложението на фейсбук за запознанства! Ами, то не било толкова страшно и не ядели хора там хаха Все едно си на Витошка, да кажем, има абсолютно всякакви хора, от които има-няма 2 процента са потенциално подходящи, но все пак има. Единственият голям минус е, че трябва да отделяш наистина много време, докато се намерите и комуникирате с тези два процента,и малко усещането е като да си на пазара за булки, но това е положението. До момента от там най-много ме грабна е един руснак с гръцко гражданство, великолепен мъж, с който се чуваме и виждаме често на камера, и комуникацията е изключително приятна, имаме безспир за какво да си говорим, много общи интереси и с такава лекота върви всичко. Нямам търпение да се видим скоро на живо- дори и да не излезе нещо в романтичен план, поне си е струвало времето в разговори! Имам и още няколко уговорени срещи от това място, но предпочитам един по един все пак (ух, ужасно звучи)
Ако има от вас запознали се с половинката именно в такъв сайт, дайте ми надежда, че има шанс нещата да се развият, а не е само убиване на време по тези места.

Обмислям също така да сменя за известно време попрището, за да разширя социалните си контакти, не само за по-голям шанс да срещна подходящ мъж. Който е работил дълги години с деца, знае за какво говоря... Чудя се обаче дали няма да направя грешка с една такава стъпка, какво мислите?

А на въпроса какво за мен е подходящ мъж- харесвам сериозни, отговорни, работливи мъже, интелекта да е на  ниво, с висока лична хигиена, това е. Коли, пари и лукс не ме вълнуват, важно е  съдържанието на личността.

Здравей,

Относно промяната и дали да пристъпиш към нея - ако те влече и така го усещаш, няма как да сбъркаш в голямата картинка на нещата.

Относно онлайн запознаствата - фб дейтинг е супер и браво за крачката в правилната посока - онлайн профилът е просто средство; но аз бих заложила на присъствие повсеместно - би могла за най-добри резултати да добавиш също тиндър, бъмбъл, Баду и т.н. Разлика между мъж оттам и от познат на познат в 99% от случаите няма. Който си е културен, ще е културен и онлайн. Въпросът, че тези хара са изключение и на живо, и в мрежата, е вече друг..

Това, че предпочиташ един по един ще рече ли, че в момента си пишеш само с руснака? Това със сигурност е скъпо струващ избор на тактика особено предвид срока на ситуацията. Аз лично на никого не бих го и препоръчала, дори на момиче на 20 години.. ти няма защо да се чувстваш длъжна да си “вярна” на онлайн приятел, нито на когото и да е, когото си видяла 2-3-5 пъти в живота си.

Относно това, че не трябвало да стоиш в безперспективни отношения - сигурна съм, че така е било писано, иначе нямаше да си тук днес като човека, който си, нашите избори не изграждат лека по-лека. Не се вини, няма защо, всичко е точно както трябва да бъде.

Аз бих поставила картите на масата, защото на 34 няма за кога да се играят игрички и да се правим на ударени тепърва. Освен че това никога не е добра тактика, когато човек знае за себе си, че не е почитател на hookup culture. Тя между другото отдавна вече не е на мода. Някои хора просто не са разбрали.

Желая ти успех и не забравяй, че всичко е възможно!

Общи условия

Активация на акаунт